![]() |
lotr
si cand ne gandim cam ce procent din cei ce au vazut aceste doua parti sau au auzit nici macar nu cred ca exista o carte atat de celebra care sta in spatele filmului. Sau daca au aflat nici nu i-a interesat sa afle mai mult despre ea. Eu n-am fost prea receptiv la publicitatea facuta primului lord' si am fost foarte sceptic in privinta succesului sau. Tot ce stiam era ca semana mult cu universul dungeon&dragons din jocurile pe care le joc. Dupa ce am iesit de la film m-am dus si mi-am luat cartea. Intr-adevar e o capodopera si nu stiu cam in cate serii trebuia sa iasa LOTR pentru a acoperi toata cartea. Si... luati in calcul si faptul ca Tolkinen a scris din placere iar producatorii au creat pentru bani!
|
Nu am inteles prea bine de ce ai deschis acest subiect la "Vreau sa stiu".
Oricum, majoritatea dintre cei pe care ii cunosc stiau de carte (oameni obisnuiti), dar intrebarea lor era: "De ce mai citesti cartea daca ai vazut filmu'?". Nu sunt un fan al filmului si nu consider o capodopera nici cartea si nici filmul. Dar, totusi, il respect pe Tolkien pentru ca a creat ceva pentru el insusi. Ceea ce nu explica si filmul lui Peter Jackson |
ouch!
..touch down guys!!!!!!!!!!!
*no farther comments your honnor*... |
Si ce vrei sa stii de fapt???? :o :o :o
|
Aaa, what's goin' on around here?
|
Heh...apare insa o intrebare: se mai merita sa citesti cartea dupa ce ai vazut filmul? Raspunsul normal ar fi categoric "Da". Eu sunt de acrod cu acesta. Dar daca nu ti-a placut filmul, cu greu te mai apuci de carte...nu?
|
Sa inteleg ca nu ti-a placut filmul?Oricum pentru lamuriri suplimentare cei care au vazut filmul pot citi si cartea.Este mult mai complexa si exista unele diferente fata de film(Mai ales la Two Towers)
|
Eu tot nu inteleg ce se petrece pe aici...
Da, ma rog, prima carte din trilogie mi s-a parut bunicica (mai buna decat filmul, oricum), dar pe a doua nu am mai rezistat sa o citesc. M-am oprit pe undeva dupa "marea" batalie (cam lungita pe pelicula). In orice caz, daca merita sau nu sa citim cartea dupa vizionarea filmului depinde de ce intelegem noi prin plictisitor! |
Pana la urma cine vrea sa stie ce, si ce vrea sa stie de la "Vreau sa stiu"!! Asta VREAU eu sa Stiu! :o :o
|
..uhmm..
...probabil "de shtiut"...care e mai buna...cartea...sau ecranizarea ei?! Shi la asta nimeni nu poate raspunde..fiecare are parerea lui!!!! Punct...shi de la capat...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:49. |