![]() |
Pe cand Irreversible in cinematografe?
Astept un semn pt ca la premiera de la Dakino nu eram in tara si am auzit lucruri bune despre acest film!
|
Filmul nu va aparea in cinematografe. Decizia distribuitorului filmului, Independenta Film care il vor scoate doar pe video, peste aproximativ 4 luni.
|
acum inteleg si de ce :o
|
decat sa mai astepti 4 luni pentru un asemenea film mai bine il cumperi pe cd-oricum e suuper-mai ales sfarsitul...i mean "inceputul" :lol: u'll see
|
vreau si eu sa vad filmul...
|
Sal'!
Era super logic sa nu apara pe ecrane un film de genul asta. Of..... România mea! tara mea de gloriii.... PAREREA MEA! Hâc! |
Mda, l-am vazut.... interesant, dar nu grozav, miscarile de aparat de la inceput/sfarsit sunt chiar obositoare, iar controversatele scene cu adevarat dure.
Cuplu Belucci/Cassel bunicel. Dar ma rog, nu prea am inteles ce a vrut Gaspar Noe sa zica pe de-a intregul prin acest film...in afara de ceva rudimente filozofice cu timpul si asa mai departe..poate mai ziceti si voi... Oricum, ramane un film de vazut si cam atat. |
N-am reusit sa vad decit ceva mai mult de jumate din Irreversible, ca pina acolo a ajuns DL-ul... Ma aventurez totusi, chiar si asa. N-am inteles 2 chestii:
- cum reuseste Monica Bellucci sa faca astfel de filme? Are, asa, o chemare de desfiintare a imaginii proprii, un fel de narcisism intors pe dos...? Finalul de la Malena, acum Irreversible, ramine sa aflam daca fratii Wachowsky o desfiinteaza intr-un mod macabru - dar digital, of course - in Revolutions... - de ce... chestii de genul asta trebuie sa poarte numele de film??? Chiar asa, oricine isi leaga camera de sold si incepe sa alerge printr-un tunel al obsedatilor tre' sa si fie apreciat, "wow, what a technique"...? |
All times are GMT +2. The time now is 04:58. |