![]() |
Bucurie pentru fanii HP!
Adica, Harry Potter :P
Cartea a cincea va fi lansata pe data de 21 iunie, anul curent, si este cu 1/3 mai lunga decat partea a patra...o stire senzationala, pentru mine cel putin, pe care am asteptat-o deja de cand am terminat de citit prima carte...sa dea Domnul, sa treaca repede luniile ce vor urma! |
Deci in sfarsit s-a hotarat madam Rowling sa lanseze volumul 5... Dupa ce ne-a tinut un an "in sah" tot amanand lansarea...
Mai groasa decat vol. 4? Interesant... inseamna ca vol. 7 o sa aiba 1000 de pagini! Dar nu conteaza, de abia astept sa apara. Am votat ca prefer sa astept aparitia ei in limba romana (asa sunt eu mai conservator...). |
Yuck, deja "The Goblet of Fire" era prea lung pe alocuri pentru firul narativ, ma intreb cum o sa fie "The Order Of The Phoenix" daca e cu 64.000 de cuvinte mai mare... oricum o sa fie un cosmar sa o ecranizeze intr-un singur film, cand va veni momentul.
Normal, o sa o cumpar din afara, pentru ca nu-mi imaginez sa citesc in alta limba decat in engleza... no "vajhat" for me, thanks. "'It is time,' he said, 'for me to tell you what I should have told you five years ago, Harry. Please sit down. I am going to tell you everything'." Salutari, Andrei |
Si eu am votat ca (sper) sa citesc cartea in engleza... n-o sa mai pot astepta pina o sa joace din nou M-elle Iepureanu rolul ei de traduttore/tradittore. Dar desigur ca o voi cumpara si in româna!
Nu ma deranjeaza miile de pagini... daca are ceva de spus autorul/autoarea... si pina acum a avut, imho! :) |
Filmul va deveni practic o problema deja de la a patra carte, cred eu...e aproape dubla fata de prima, deci...
Oricum, pana la urmatorul film mai este mult timp. |
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |