![]() |
Ce dreaq mai face Tarantino, nu se mai aude nimic de el????
|
Am inteles ca Amyd s-a intalnit cu el saptamana trecuta si au pus la cale un nou proiect cinematografic.
|
Yeah man, very funny..., very funny...
|
Tarantino face Kill Bill si filmeaza mult prin China... E un omagiu si o parodiere afecuoasa a filmelor asiatice vechi cu arte martiale... Abia astept sa-l vad!
|
Thx Poison...
|
Review-ul scenariului
Povestile lui Harry Knowless on-location cu Tarantino: Partea 1 Partea 2 Partea 3 Partea 4 Partea 5 Partea 6 Partea 7 Fotografii de pe platou Joc video dupa Kill Bill? Morala: Daca vrei ultimele stiri despre Tarantino, AintitCoolNews e locul unde le vei gasi cu siguranta... Salutari, Andrei |
ha!...nu-mi vine sa cred...ma gfandeam si eu sa creez un subiect care sa se cheme tot ceva in genul asta...dar m-am gandit ca o sa se supere pe mine...
multumesc lui vincent vega care s-a ganditi indirect la mine si la multele mele intrebari care poate isi vor afla aici raspunsul.... |
Thx Amyd, more to come...
|
Pentru tot ce vreti sa aflati despre marele Quentin Tarantino.... click here: http://www.tarantino.info
Gasiti tot ce vreti despre Tarantino, plus stiri aproape zilnice despre Kill Bill... ultima dintre ele: Samuel L Jackson va avea un cameo in film....... abia astept :smile: |
intrebare pt Amyd: tu ai ceva personal cu mine?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:14. |