![]() |
Acum nu-mi vine in cap nici un film cu sfarsit timpit,dar o sa ma gandesc.Ce filme credeti ca au avut sfarsituri imprevizibile?
Pe 1 loc cred ca se afla Wild Games,pe 2 The 6th Sense. O doza foarte mare de imprevizibilitate a avut si Fight Club. |
Poate o sa radeti, dar mie Harry Potter mi s-a parut ca a avut un sfarsit imprevizibil, asta pt ca ni s-a dat senzatia la inceput ca "vrajitorul cel negru" e capul rautatilor..., prin urmare am fost surprinsa de sfarsit
|
O alegere ce-i va uimi pe unii: Casablanca, dar nu pentru scena cu pupaturi (desi nici asta nu e chiar Hollywood standard)ci pt. scena finala cu celebra replica
"Louis, I think this is the beginning of a beutiful friendship" <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Semaca pe 2002-09-23 15:11 ]</font> |
12 Monkeys, ala da final imprevizibil!
|
capitain:
Harry Potter imprevizibil?Nu era "vrajitorul cel negru" the bad guy?Sincer am vazut 1 singura data filmul si nu mai il tin minte.Eram cu capul in alta parte. P.S:Interesant nick pentru o fata. Semaca: Pentru Casablanca ma abtin.Nu spune la nimeni ,dar nu l-am vazut si nici nu prea sunt curios sa-l vad. lecter: 12 Monkeys nu e si parerea mea.Original da,cu o intriga complexa da, cu Bruce Willis si Brad Pitt da,printre filmele mele preferate de,dar nu mi s-a parut imprevizibil. Tocmai m-am gandit la un film cu un sfarsit superrr,Dracula:2000.Pentru cei care nu l-au vazut ii sfatuiesc sa-l vada.Sfarsitul raspunde unei intrebari care ma macina de multa vreme,o intrebare pe care cred ca si voi va-ti puso cand va uitati la filme cu vampiri.Nu ve-ti fi dezamagiti. |
Sincer n-am rezistat sa vad pana la sfarsit mizeria aia de film pe nume Dracula 2000....mi s-a parut un film infect din toate punctele de vedere: actori slabi, poveste idioata, reclama la "Virgin" peste tot, plus un cliseu absolut dobitoc cand copilutul ala de Dracula zice "I never drink....coffee"-poate ca sfarsitul este interesant, dar cat am vazut din el (80%) mi s-a parut un film absolut idiot.
|
Dracula 2000 este fara indoiala unul din cele mai absurde si ridicole filme horror pe care le-am vazut vreodata.
Final cu adevarat imprevizibil? Acum imi amintesc numai de The Pledge... |
lecter & christi:
Asta e parerea voastradespre D 2000,dar nu si a mea. The Pledge nu mi-a placut si a avut un sfarsit naspa de tot.Pe asta l-as clasa in filmele cu sfarsituri tampite. |
OK, atunci zi-ne motivele pentru care il consideri un film reusit (in afara de finalul pe care nu l-am vazut, deci nu-l pot comenta).
|
The Pledge are un sfarsit superb...Arsdeviu, tu cum ai fi vrut sa se termine?...sa-l prinda pe criminal...si toata lumea sa recunoasca ca el a avut dreptate?...pai ar fi fost foarte stupid un astfel de final intrucat filmul tocmai,vroia sa distruga acel tipar...
|
Pai vezi finalui si poate o sa-ti schimbi parerea despre el.Nu stiu de ce, pur si simplu mi-a placut.Probabil ca nu mai vazusem de mult filme mai noi cu Dracula.
Poate incerci sa-l vezi pana la sfarsit. |
Quote:
Nu neaparat sa-l prinda,dar macar sa-i vedem fata.Se pare ca am fost obisnuit cu tiparul filmelor de gen Scream,Urban Legen,I Know... Final Stab,Flashback,Cut si zeci de astfel de filme,unde criminalul este dezvaluit la sfarsit. Pledge ti-a placut,dar ce zici despre "Joyride"? Spune-mi ce alte filme te-au impresionat! |
In general un sfarsit "rau" da bine de cele mai multe ori.
Se astepta cineva la sfarsitul lui "Se7en"? Cred ca si "American beauty" a avut un sfarsit imprevizibil. |
Quote:
La "Seven" nu m-am gandit.Mi-a placut la nebunie filmul. Am auzit ca vor sa faca Seven 2.Cine ar fi crezut |
redruM :::: tu ai vazut American Beauty sau ti l-au povestit niste prieteni?
daca il vei mai vedea inca o data iti vei da seama ca povestea e spusa de un cadavru...asa ca ce e asa de imprevizibil cand il vedem mort la final?!?! sau poate te referi la criminal? mie mi s-a parut logic si deloc imprevizibil. apropoS: era sau nu gay? (ricky's dad) |
A vazut cineva Final Destination?
A fost de nu se poate.Ce nu mi-a placut a fost interpretarea lui Alex(Devon Sawa) |
un film cu un final extrem de imprevizibil a fost pentru mine, Talented Mr Ripley...chiar nu ma asteptam sa-l omoare pe Peter...dupa ce s-a terminat filmul am stat circa 30 de minute sa-mi revin din soc si sa inteleg de ce s-a terminat asa...pana la urma am descoperit ca totul avea o logica...
|
Quote:
Filmul nu l-am vazut cap coada.Stiu doar ca Matt Damon l-a omorat pe Jude Law si si-a luat identitatea lui. |
acum stii si care e sfarsitul...
am vazut azi Turnul din Pisa...are un sfarsit foarte imprevizibil...cand a aparut genericul pur si simplu nu mi-a venit sa cred...am stat cateva minute sa ma dezmeticesc! |
Pentru finaluri imprevizibile (ca si pentru toata actiunea filmului de altfel) va recomand
"When Stranger Appear". |
All times are GMT +2. The time now is 07:31. |