![]() |
cand apare pe la noi???
de ce nu exista pe listele de "in curand" de pe site cinemagia?!?!?!? i wanna c it |
Queen of the Damned nu va mai aparea pe ecranele cinematografelor din Romania. Decizia distribuitorilor. De aceea nu-l gasesti la sectiunea "In Curand".
Am o veste buna insa: el a aparut pe VHS si DVD de o saptamana si il poti gasi in magazinele specializate. Titlul romanesc este: "Regina Blestematilor". Alte detalii despre film la sectiunea "Alte noutati video / DVD" de pe site-ul noastru. |
Iti multumesc emanuel!
oricum imi pare rau ca nu va mai aparea pe ecrane...mai sunt si alte filme de acest gen (ale caror trailere sunt difuzate, dar apar nnumai pe dvd/vhs)? |
Quote:
Azi am facut de el. Format divx, tradus. Am vazut primele 3 minute de film si am renuntat sa-l privesc. Am ales in locul lui "Road to Perdition". Acum REGRET. Nu-i nimic, o sa-l vad maine. Daca n-ai facut pana acum rost de el, da-mi un mail. Banuiesc ca stii adresa. |
Quote:
Am facuut ROST de el. Asta vroiam sa zic. Ce vrei ? La varsta mea mai uita omu' cate un cuvant - doua... |
Flmul este exceptional.... pacat ca nu va fi adus si la noi pe marile ecrane...
Si daca tot suntem la capitolul asta care sunt cristeriile pe baza carora se decide care filem sunt aduse pe ecrane si care nu? B.O.-ul nu este unul dintre ele sigur, fiindca Q.O.T.D. a fost in top ten in state mai mult timp.. |
exceptional? vorbesti serios? ma rog, fiecare cu gusturile lui, dupa cum bine se stie, ele se discuta numai cand coincid. queen of the damned e cartea mea preferata, filmul nu mi-a placut nici cat... moulin rouge. and i hated moulin rouge!
|
mai mai eliza...doar nu crezi ca te pot lasa in pace in legatura cu Moulin Rouge...nu ti-a placut deloc deloc?
|
deloc deloc deloc!
|
Si mie mi-a placut, singurul lucru pe care as putea sa-l reprosez este ca ... se termina prea repede :) Iar soundtrackul e bestial!!
|
stai asa, cui i-a mai placut??? a, da lu pilgrim. si coloana sonora.... ma rog, daca iti place genul ala de rock cu pantolani largi cu lant, treaba ta....
|
Ca fapt divers, si mie mi-a placut enorm Moulin Rouge. Mi-a placut atat de mult incat am amandoua casetele pe care le ascult periodic pentru a-mi reaminti de film. Sper sa il revad in curand la vreun post de televiziune. Coloana sonora n-am cumparat-o pentru rock, ci pentru cantecele personajelor din film. Care sunt foarte frumoase.
|
salutare! revin dupa cam mult timp, dar va multumesc pentru raspunsuri si...completez si eu: am vazut regina damnatilor (thanx ricutza) si mi-a placut, se simt clar diferentele fata de interviu, dar e cool :P
|
...damn..eu inca n-am vazut filmul...nici nu imi aduc aminte sa fii fost la cinematografele din Arad... :(
|
Ai dreptate, filmul nu a fost difuzat in cinematografele din Romania. A iesit doar pe video...
|
eu am avut sansa sa-l vad totusi la cinema si asta in romania! a fost o singura proiectie la hollywood multiplex (e drept fara traducere) la care am avut norocul sa merg. desi nu sunt deloc un fan al filmelor cu vampiri si alte de-astea, QOTD mi-a placut, poate si datorita coloanei sonore.pacat ca n-a aparut si nici n-o sa apara pe marile ecrane;consider ca ar fi avut succes.
|
Da. Ai dreptate, a fost vorba de vizionarea speciala CineMagia care a hotarat ca in colaborare cu InterComFilm Romania sa lase publicul sa decida daca merita adus filmul pe ecrane...
Dar la vizionare au fost invitate doar 100 de persoane, si a fost una cu circuit inchis, asa ca nu se poate spune ca iesit pe ecrane... |
hm...eu il am pe dvd...dar inca nu l-am vazut. Sa ma uit, sa nu ma uit?...sau sa-l fac cadou...Grea decizie....
|
...shtitzi ceva?! NU E CORECT!!!! :evil: adica unii il vad..altzi..NU!?!?!!?nu-i baaaaai...o sa-l vad eu..curand...iar fac videoteca la faculta ! :P
|
Sssssssa ssssstii ca n-ai peldut male luclu. Lasssssssa ca ai sssssssa vezi tu. :wink:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:40. |