![]() |
exact. subiectul aici e nimic
sa vorbim nimic despre nimic |
au trecut 40 de secunde si nimeni nu a zis nimic
|
au mai trecut 40 si.......nimic
|
inca 40 si.....nimic
|
Subiectul "nimic" a fost epuizat in Seinfeld...moving along now... :cool:
|
mai stie cineva alte filme/seriale in care a aparut aceasta tema? mi s-ar parea interesant sa dezvoltam putin acest subiect...
mi se pare ca sunt multe filme care nu reusesc sa comunice nimic desi incearca destul de tare... |
i guess Seinfeld rulz...! dar mai e ceva pe MTV, un serial de animatie...cam tot despre nimic...hmmm
|
un serial despre nimic e si familia simson, zic eu. unii ar putea sa ma contrazica, dar asha cred eu.
|
I'm not saying nothing until I speak to my attorney. :lol:
Adaugare: aceasta este o replica dintr-un film, am luat-o asa cum era! |
If you're not saying nothing, then you must be saying something!
|
if you're not saying ANYTHING right...
|
Da-mi shi mie retzeta la daiquiri, plizzz... da' nu din ala de banane.
|
:D He...dak-o stiam...De fapt nici n-am vazut vreodata cum arata un blestemat de daquiri...
|
--- I have an idea! Let's make a thread about nothing!
--- OK, then! What happens on this thread? --- Absolutely nothing! --- Well, then, why am I talking on it? --- Because it's on the internet... :lol: |
Originally Posted by raptor:
De aratat, hmmm... arata f. bine in paharu' glazurat. Sau parca asta era gustul, deci devine bun. In orice caz sa nu fie banane prin preajma. :wink: |
And because it's on internet you can say anything about everything but the best thing for you to do is to say nothing.
|
..............
|
:roll:
|
Cam stupid topicul... Defapt ce ar trbui sa scriem aici? Nimic? Doamne frate... Ati ramas fara idei... si e foarte grav... :roll:
|
Originally Posted by ogto:
Cum ar spune un bun coleg de-al meu in ale forumului "stupid is as stupid does". Ce nu intelegi?Aici astia care scriu 20 mesaje/zi si nu ii observa nimeni isi pot exersa darul de a scrie mesaje fara a spune ceva,deci in concluzie maiestrii in nimic au mana libera aici. |
All times are GMT +2. The time now is 18:02. |