![]() |
As vrea si eu o lista sau ceva cu toate melodiile de pe soundtrack-ul de la TAXI 2 aparut in 2001 si eventual de unde as putea sa le dau download.
Va rog ajutati-ma,sunt disperat! Va multumesc anticipat. Adresa mea este [email protected] |
Pt download vezi http://www.audiogalaxy.com
Asta daca ai latimea de banda necesara... <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: vincent vega pe 2002-06-02 07:50 ]</font> |
am incercat cu audiogalaxy dar nu stiu cum se numeste melodia.
Daca dau "taxi 2 soundtrack" nu-mi toate melodiile pentru ca le-am incercat pe toate si nu e aia pe care o vreau. Daca as sti toate titlurile i-as da search la fiecare titlu in parte. Nu stiti un site care are titlurile de pe soundrack-uri? |
Iti trimit un mesaj personal, pe adresa de yahoo. OK?
|
Exist�* dou�* CD'uri cu banda originala a filmului :
Taxi 2 1. Millénaire 2. Danse dessus 3. Au coin de ma rue 4. Lettre ouverte 5. L'homme n'est qu'un apprenti 6. A la conquête 7. Il faudrait que t'arrêtes 8. Ballade pour un traitre 9. Mea culpa 10. Laissez-moi 11. Trop de polémiques 12. Truc d'MC 13. Elles dansent 14. Nos légendes 15. Un peu moins de mystère 16. Dancefloor furie Comme un aimant 1. Prisoners of love 2. Life goes on 3. La pluie d'un désert 4. Is it really home ? 5. La qibla 6. Prime example 7. Sugar 8. Comme un aimant 9. You promised me 10. Life 11. Dir Yassin 12. Ammore annascunnuto 13. What's your answer 14. S 15. Ultima forsan 16. Affrescu 17. J'voulais dire 18. One day my soul opened up 19. Sta voglia e'te 20. Riding in my car 21. Belsunce breakdown |
All times are GMT +2. The time now is 19:54. |