![]() |
Pai, cum oameni buni sa nu scrieti nimic de Dragosh?!...adica vali...ala chelios si cu gagica din Medgidia..e super-tare omu'.E tanar si talentat.Zau ca-mi place! Totusi,in realitate e un timid si jumatate.
|
Talentat, dar nu e suficient.
In Hora iubirilor, la Nottara, e putin cam fals. In film, in schimb, e beton! |
este un "baietzas de cartier" excelent!:)
|
intr-adevar in "hora iubirilor" nu prea iese in evidentza in schimb in "trilogia belgradeana" e grozav
|
cum adica ?
pai ? cum ?? el exista cu adevarat ???? nuuuuu.... ????!
|
Bre, care-i faza?? 8)
Nu aveti subiect de discutie? :cry: |
nu cred ca dragos bucur s-ar supara :wink:
eu nu l-am vazut in teatru, dar in filmele pe care le-am vazut e super! iar ultima oara cind l-am vazut - ieri, aici la salonic - cara o sacosha... azi va fi in tandem cu cristian nemescu (c.n. cu 'poveste de la scara c', d.b. cu 'furia') in sectiunea 'balkan survey' a festului. o sa bag si eu un ochi la sfirsit, ca vreau sa vad reactiile! |
Re: cororororo
Leo serban este ce ce mi-a deschis ochii asp\uypra vietii si ii multumesc din suflet domnului le pentru aceasta lucru. Sunt foarte multumit ca din cauza dansului am inceput sa inteleg.
MULTUMESC LEONARD |
nu ma keama 'leonard' u moron :evil:
|
of of of
leo dragule...ce nedreptate...
leo...esti ok? leo...?! |
cred ca o sa incep sa fiu geloasa din cauza atentiei extraordinare de care beneficiaza Alex Leo Seban din partea tuturor userilor... :D
mie imi place foarte tare de Dragos Bucur...nu l-am vazut la teatru dar in filme se descurca foarte bine. |
Cred ca Dragosh
Nu cred ca Dragos Bucur e un actor bun insa cred ca are ceva "sange in testicole" nu ca alti actori. Adica el nu se ascunde ca restul. Sunt sigur ca acest forum e plin de mari celebritati insa nu vor sa isi spuna numele adevarat ca Dragos!! Bravo !!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:08. |