![]() |
Cred ca ar merita sa ne dam cu parerea si despre valorile filmului romanesc, atitea cite sint ele. Propun aceeasi formula: Top 10 sau Snop 10 (daca nu o ierarhie).
Deocamdata ma mai gindesc si eu. Va astept. |
"Padurea Spanzuratilor" - Liviu Ciulei - 1964
"Balanta" - Lucian Pintilie - 1992 "E pericoloso sporgersi" - Nae Caranfil - 1993 "Scurta Istorie" - Ion Popescu-Gopo - 1956 "Reconstituirea" - Lucian Pintilie - 1968 Cam atat, fara vreo ordine speciala, doar cele pe care le-as include in categoria de filme remarcabile. Salutari, Andrei |
Adaug la optiunile lui Amyd:
O vara de neuitat De ce trag clopotele Mitica? Morometzii Mere rosii Mihai Viteazul <font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Floydman pe 2002-03-12 13:56 ]</font> |
Padurea spinzuratilor (Ciulei)
Concurs (Dan Pita) Reconstituirea (Pintilie) O vara de neuitat (Pintilie) Terminus Paradis (Pintilie) Iacob (Daneliuc) Morometii (Stere Gulea) si altele, dar astept sa le revad ca sa fiu sigur. |
Dar a vazut cineva "Noiembrie, ultimul bal" cu StefaN IORDACHE, MAGISTRAL?
|
Topul meu
Mihai Viteazul
Morometii Ciuleandra Cel mai iubit dintre pamanteni Seria BD |
Dam pe mainile lui Pitbull.
|
Intâmplätor, în topicul ästa e totul în regulä, asa cä n-am nimic de comentat. Totusi, Blue, un avertisment:
Te-am iertat pentru chestia cu clona de ieri, desi stii bine în ce conditii ai fäcut-o. Te iert si pentru bulibäseala din noaptea asta, care m-a fäcut sä pierd atâta timp fäcând iar ordine. Acum sper cä te-ai säturat de jocuri tâmpite si astept sä redevii un user normal. N-as vrea sä-mi încep rolul de moderator cu un ban de IP, ok? S-auzim numai de bine. |
Filantropica
Marfa si banii Morometii E pericoloso sporgersi Furia Occident Poate nu sunt cele mai bune filme romanesti, insa eu asta as tine pe video/DVD in casa. |
Inchide-l, te rog eu frumos.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:13. |