![]() |
Ce ziceti de "simphony and choir" din soundtrackul de la "Lord of the Rings"? Imi pare mult mai reusita decat de la alt film eroic, Gladiatorul, al carui soundtrack, ascultat in afara filmului, nu mai are aceeasi forta ca in timpul actiunii.
http://www.lordoftherings.net Streamingul lui Howards Shore; Enya pare identica cu ceea ce stim de la ea. |
In general tot soundtrack-ul de la Lord of the Rings e impresionant si cred ca "atinge" ceva mai mult decit cel de la Gladiator. Poate se compara cu Braveheart ca influenta asupra spectatorului, sau cu Star Wars (toate) prin prisma faptului ca e compus din teme specifice unor personaje sau unor scene. Ceea ce e sigur e ca daca vrei sa vezi filmul, trebuie s'o faci intr'o sala cu un sistem audio pe masura. La Hollywood Multiplex, trailer-ul de la LotR te izbeste drept in moalele capului si practic te obliga sa'ti pui in cap sa te duci la film.
|
..imi place...mai ales partea cu "te izbeshte in moalele capului"...intradevar...OST-ul LOTR e de exceptzie...printre preferatele mele se numara Council of Elrond (Aniron), May it Be(de pe FotR) shi Breath of Life shi Gollum's Song(de pe TTT).
|
Nu am vazut nici unul din cele 2 filme The Lord of the Rings, insa din cate am auzit coloana sonora a filmelor e destul de fainutza. Prin urmare m-am hotarat sa o downloadez de pe net, insa nu stiu exact ce track-uri sa iau. Ce imi sugerati?
P.S. Vreau sa mentionez ca ma declar impotriva pirateria. |
"Lord of the Rings - Fellowship of the Ring"
1.The Prophecy 2.Concerning Hobbits 3.The Shadow Of The Past 4.The Treason Of Isengard 5.The Black Rider 6.At The Sign Of The Prancing Pony 7.A Knife In The Dark 8.Flight To The Ford 9.Many Meetings 10.The Council Of Elrond (performed by Enya - Aniron) 11.The Ring Goes South 12.A Journey In The Dark 13.The Bridge Of Khazad Dum 14.Lothlorien (performed by Elizabeth Frazer - Lament for Gandalf) 15.The Great River 16.Amon Hen 17.The Breaking Of The Fellowship (performed by Edward Ross - In Dreams) 18.May it be (peformed by Enya) "Lord of the Rings - The Two Towers" 1.Foundations Of Stone 2.The Taming Of Sméagol 3.The Riders Of Rohan 4.The Passage Of The Marshes. 5,The Uruk-hai 6.The King Of The Golden Hall 7.The Black Gate Is Closed 8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian. 9.The White Rider 10.Treebeard 11.The Leave Taking 12.Helm's Deep 13.The Forbidden Pool 14.Breath Of Life featuring Sheila Chandra. 15.The Hornburg 16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro. 17.Isengard Unleashed featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro. 18.Samwise The Brave 19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini. Pe editzia speciala se afla shi melodia "Farewell To Lórien" cantata de Hilary Summers. ...cautare placuta...shi auditzie placuta.... (*) Keep the LOTR Pride alive! (*) |
Demona, apreciez efortul tau de a lista track-urile celor doua soundtrack-uri, insa eu sunt interesat sa aflu care din track-urile de mai sus sunt cele mai frumoase. Cu alte cuvinte, care merita sa le download-ez? Cred ca nu am fost destul de clar in mesajul anterior. Sau poate de fapt ai vrut sa spui (a se citi "scri") ca cele 2 coloane sonore merita descarcate de la primul pana la ultimul track?
|
...uhmm...eu zic sincer ca toate melodile merita download-ate...anyway...parerea mea personala...e, de pe "Fellowship of the Ring" :
"The Prophecy", "Council of Elrond" shi "May it Be". De pe "The Two Towers" : "Foundation of Stones", "Breath of Life" and "Gollum's Song". :) |
De unde pot sa iau din Bucuresti soundtrack-ul LOTR 1 & 2? Il vreau pe caseta, ca nu am bani de CD, dar, si aici e ticneala mea, caseta sa nu fie facuta in Romania (adica Alma Artex). Am luat caseta de la prima parte si se auzea de parca ar fi fost inregistrata la viteza variabila. Am vreo speranta? Mentionez ca nu il vreau sub forma de fisiere.
|
Originally Posted by snatchro:
Moshule, incearca la Muzica. La standul de rock-areli, cum intri in magazin, in stânga in fund, lânga standul de joace. E un purisan cu plete, vânzator. Te serveste tipu' numai cu marfa a-ntâia. Serios! :P PAREREA MEA! 8) |
Fost mai demult. Nu are. Doar by A&A are.
|
Il am eu daca il vrei! :roll:
|
Pe caseta, original, si nu e facuta in Romania? How much? Da-mi un PM sau un mail.
|
am ascultat soundtrack-urile de la lord of the rings. le am pe-amandoua. sincer, melodiile cele mai tari sunt: bridges of kazah-dum - primul si forth eorlingas-al doilea.
|
de pe primul CD cea mai faina e Council of Elrond! Demona care e melodia aia Aniron de pe primul CD!? Eu tot ma uit pe coperta si nu vad unde scrie! Lumineaza-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
E partea cantata de Enya din 'The Council of Elrond'.
The Shadow Of The Past,The Treason Of Isengard,Lothlorien si The Breaking Of The Fellowship din FOTR si Foundations Of Stone,The Uruk-hai si Gollum's Song din TTT.Dar crede-ma,trebuie sa iti iei TOATE melodiile.MERITA. |
...Aia e Ysaluna! :) Council of Elrond...ca aia itzi place tzie..."O mor henion I dhu!" :P ...tanananana..nana..na...na...naaaaa... ;)
|
Aniron e intradevar o melodie frumoasa!Demona,nu-mi spune ca stii versurile?!da-mi un mesaj privat cu ele daca poti.multumesc! schancro...vezi mesajele private!!! :)
|
Akasha...tzi-am trimis versurile de la Aniron (vezi ca sunt in Sindarina), de la "May it be", "Breath of Life" shi "Gollum's Song"...restu` treci cand ai timp pe la mine sa tzi-i le dau.
|
multam fain! :) dar ma inveti si pe mine sindarina,sa inteleg ce citesc acolo!te roooooooooooooog....frumos! :D
|
TTT
8.Evenstar featuring Isabel Bayrakdarian. 12.Helm's Deep 14.Breath Of Life featuring Sheila Chandra. 16.Forth Eorlingas featuring Ben Del Maestro. 17.Isengard Unleashed featuring Elizabeth Fraser & Ben Del Maestro. 18.Samwise The Brave 19.Gollum's Song performed by Emiliana Torrini. astea sunt cele mai tari melodii de pana acuma... poate k suna aiurea da' noaptea pe mine melodiile astea (ajustate shi progrmate la combina) ma linishtesc shi ma trimit la culcare ...cu zambetul pe buze ... vrea shi JE "Farewell To Lórien" da' de unde fac rost ? FOTR 10.The Council Of Elrond (performed by Enya - Aniron) +13.The Bridge Of Khazad Dum 14.Lothlorien (performed by Elizabeth Frazer - Lament for Gandalf) 18.May it be (peformed by Enya) astea din partea 1 dar aici pot zice k fara sa ascultzi de la un capat la altu cdul n-are nici un rost ... ? Keep the LOTR Pride alive! :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 14:38. |