![]() |
Mi-e dor de un film adevarat cu Bruce Willis!
|
Tocmai acum iese in Statele Unite "Bandits", in regia lui Barry Levinson ("Rain Man", "Bugsy", "Donnie Brasco", "The Perfect Storm"), cu Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett
|
eu tocmai am vazut "Unbreakable"...mi-a placut foarte mult...trecuse ceva vreme de cand nu mai vazusem un astfel de film(cel putin nu unul cu Bruce Willis!)
|
"Bandits" - ce porcarie...
Abia daca am rezistat pana la final... |
Bandits a fost o comedie foarte haioasa...si dragut gandita. Mie mi-a placut destul de mult, mai ales de caracterele celor...doi actori principali...
|
butch din pulp fiction...cel mai tare rol al lui bruce! omu' chiar poate sa joace, daca vrea!
|
Bandits a fost super ok. Nu am vazut Razboiul lui TH, asa ca nu ma pronunt..
|
Hart's War a fost un film simpatic, mai ales fiindca am avut ocazia sa vad ceva...ce nu prea vezi. Nu o sa spun, ca este un "spoiler". N-a fost nimica grozav, dar un film placut.
|
e unul din actorii speciali care are ceva mai presus decit carisma, mai interesant decit talentul actoricesc, mai bun decit filmele in care joaca, fara a se potrivi insa altor feluri de filme...
unbrakable e un filmputin fortzat, pentru ca se vrea un film de atmosfera exagerind in acest sens , un film mai mult decit salvat de bruce, e un film modelat de el. m-am uitat numai pt actor si mi-a placut ce am vazut. de 2 ori |
Nu credeam sa-l vad pe Bruce Willis altfel decat "greu de ucis" dar se pare ca poate surprinde publicul shi cu roluri gen ... "Al shaselea simtz".
Oare ce surprize ne mai pregateshte ? |
pe mine cred ca cel mai mult m-as surprins cu rolul din: The Siege...incerca sa fie un erou negativ si nu prea reusea...
|
Chiar. Oare Willis are alt rol mai prost decat cel din "Stare de asediu" ??
|
Mie mi-a placut infiorator de mult in The whole nine yards. Demential a fost acel film....
|
Am ras cu lacrimi la faza de pe vas... [la final] cea in care Willis ii arunca o bere lu' nu shtiu' cum il cheama ...
|
Da, a fost o comedie resuita...
Mie in general imi plac comediile despre ucigasi/asasini/mafioti...mi se pare cele mai reusite :lol: |
Stiati ca e pe un onorabil loc 20 intr-un top al celor mai buni actori intocmit de nu stiu ce asociatie de critici de prin State? Cei mai buni actori din toate timpurile; uita-i sa va zic. Si acest lucru pt un actor care se remarca in filmele de actiune e destul de, scuzati greseala, fantastic. Eu zic ca merita, iar distinctia de mai sus nu poate decat sa ma bucre avand in vedere ca e unul din actorii mei preferati. Chelia lui e de vina :D
|
Bruce joacã foarte bine, chiar. ;)
Mie mi s-a pãrut genial în Twelve Monkeys ºi în Sin City. :P |
Corect, corect si parca totusi eu i-as fi dat oscar-ul pt The 6th Sense sau Unbrakeable sau de ce nu, la naiba cu toata prostia asta ca numai actorii care joaca roluri dramatice iau oascar-ul, pt Die Hard!!! Ei, poate am exagerat putin, dar actorul pur si simplu se remarca.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:16. |