![]() |
Posterul săptămânii 14.07 - 21.07.2018
Haideţi la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Hotel Transilvania 3 Infernul din zgârie-nori TAG: Dă-o mai departe Localul Budapest Noir Spionul care mi-a dat papucii ------------------------------------- Votarea s-a încheiat. Vă mulțumesc pentru participare! Nu exista castigator. ------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 64 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Am fost în Local, în clubul Budapest Noir, în Hotelul Transilvania, am trecut și peste infernul din zgârie-nori, toate acestea ca să-l caut pe spionul care mi-a dat papucii. Îți propun un joc de TAG: dă-o mai departe - găsiți-l! Ofer recompensă de 1 milion de euro pentru cine îl găsește.
:D |
All times are GMT +2. The time now is 00:20. |