![]() |
Posterul săptămânii 4.02-10.02 2018
Haideţi la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) 12 Strong (2018) All the Money in the World (2017) The Death of Stalin (2017) The Star (2017) Soldații. Poveste din Ferentari (2017) Proud Mary (2018) ------------------------------------- Votarea s-a încheiat. Vă mulțumesc pentru participare! Câștigător 42 - All the Money in the World (2017). ------------------------------------ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 42 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
”Pentru toţi banii din lume...” n-aş vota altceva săptămâna aceasta :D
|
O să mă fac de poveste dacă mărturisesc că aș da primul crăciun pentru toți banii din lume, ba chiar și pentru o soldă de mizerie, cîtă vreme soldații mi se par mai (feren)tari decît cei 13 invincibili, adică 12 plus numita Proud Mary, asasina pe care o găsesc vinovată de moartea lui Stalin. :-$
|
Tot am drum la cinema sa-l vizionez asa ca merg cu cel de la ''12 Strong'' :D
|
All times are GMT +2. The time now is 06:56. |