Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Poll-uri. De la A la Z (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=271)
-   -   Posterul saptamanii 18.11 - 25.11.2017 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=102725)

Cretzulynne 18 Nov 2017 09:22

Posterul saptamanii 18.11 - 25.11.2017

Haideti la vot!

"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884)

Liga Dreptății

Tărâmul binecuvântat

Hawaii

Rodin

Crima din Orient Express

Star Wars: Ultimii Jedi

------------------------

Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare!

Nu exista al 31-lea castigator.

Acum va asteapta urmatorul poll.

-----------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poll anterior | 31 | Urmatorul poll
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cretzulynne 18 Nov 2017 09:27

Pentru prima data, sunt in dificultate de a alege. Imi plac 3 - Justice, Hawaii si Taramul.
Dar, va promit ca pana la sfarsitul termenului, voi alege.
Voi ?

mihnea_aspru95 18 Nov 2017 17:49

That's right, pretty damn hard :-/

Sînt între Hawaii şi Justice League (dacă cel din urmă îl avea şi pe Supes, era incredible :|, mergeam sută la sută, pe LIGĂ).
Mai am timp de gândire :-?

Qube86 18 Nov 2017 18:08

La mine nu a fost asa dificil in a alege :)
Mi-au placut cele de la ''Justice League'' si ''Star Wars'' !
Pana la urma am mers cu cel de la ''Star Wars'' :D
Sunt de acord cu Mihnea la faza cu lipsa lui Superman din poster...
Ar fi fost prea misto daca era inclus printre ceilalti si probabil ca in acel caz as fi optat pentru posterul ''Justice League'' !
In fine...partea pozitiva a lucrurilor e ca mi-a usurat pana la urma luarea unei decizii :)
Spor la vot ! ;)

Razvan600 19 Nov 2017 08:10

Eu sunt singurul caruia ii place posterul de la "Crima din Orient Express" ? :D Poate un factor important este ca sunt si mare fan Agatha Christie ;)

Qube86 19 Nov 2017 10:34

Razvan600...toate posterele (in afara de ''Rodin''...parerea mea) supuse la vot sunt foarte ok...
Si mie imi place cel cu ''Crima din Orient Express''...insa departajarea a venit tot in urma unor simpatii din copilarie :)
Fiecare cu optiunea lui/ei...
Eu unul ma bucur ca nu mai sunt singurul care a votat pana acum :D

Cretzulynne 19 Nov 2017 11:25

Originally Posted by Qube86:

Eu unul ma bucur ca nu mai sunt singurul care a votat pana acum :D

Me too :D

into_the_labyrinth 19 Nov 2017 13:22

@Razvan600: Începând de acum, nu mai eşti singurul care a votat pentru ”Crima din Orient Express”:D

@Cretzulynne: Parcă sunt mai puţin reuşite cele de săptămâna aceasta (e drept că cel pt. care am votat, plus Star Wars, sunt destul de bune). Ca atare, nici tentativa mea de joc de cuvinte nu e la fel de naturală - am să încerc, totuşi;)

”Ultimii Jedi”, intraţi recent în ”Liga Dreptăţii”, au comis ”Crima din Orient Express”: neştiind de unde a fost originar artistul, au afirmat că ”Tărâmul binecuvântat” pentru ”Rodin” era ”Hawaii” :))

All times are GMT +2. The time now is 11:11.