![]() |
Posterul saptamanii 28.10 - 4.11.2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Thor: Ragnarok Jigsaw: Moștenirea Micul vampir Dumnezeu să ne ierte Capace Star Wars: Ultimii Jedi ---------------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al 28-lea castigator este Capace! Acum va asteapta urmatorul poll. ----------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 28 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Dintr-un anume simţ estetic (şi nu din motive de patriotism sau de afinităţi cu filmul) am votat Capace. Constat cu bucurie că, de data aceasta, nu am fost singurul:D
În rest, ”Dumnezeu să ne ierte” că am jucat la ”Capace” (Jigsaw) ”Moştenirea”, ca ”Ultimii Jedi”, sperând că vom avea puterea lui ”Thor” pentru a înfrunta ”Micul vampir” :)) |
Originally Posted by into_the_labyrinth:
So lovely! :-* |
Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare!
Al 28-lea castigator este Capace! Acum va asteapta urmatorul poll. |
All times are GMT +2. The time now is 08:27. |