![]() |
Posterul saptamanii 13.05 - 20.05.2017
Haideti la vot!
"Cetăţeanul: Vorba e... eu pentru cine votez?" - replică celebră din piesa de teatru O scrisoare pierdută, Actul I, Scena 8, scenariu de Ion Luca Caragiale (1884) Alien: Covenant Deep: O aventură nesfârșită Ultima zi King Arthur: Legenda sabiei Prizoniere de vacanță Cum să fii amantu' la femei ---------------------------------- Votarea s-a incheiat. Va multumesc pentru participare! Al patrulea castigator este Alien: Covenant ! Acum va asteapta urmatorul poll :D ---------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poll anterior | 4 | Urmatorul poll -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
Cum să fii amantu' la femei (How to Be a Latin Lover) - mai rar beneficiază filmele străine de titluri românești atît de inspirate. :))
|
Constatarea numărul 1: Posterul de la Alien e bun, dar nu mi se pare cel mai bun.
Constatarea numărul 2: (pour les connaisseurs): Nu avem masochişti pe site=)) (adică din aceia care îşi doresc un bici zdravăn)... (Să adaug, totuşi: cel puţin aparent...:D ) ------------------------------------------------------------------------------------------- Un bilet de cinema ar putea echivala cu taxa pentru Paradis... |
Originally Posted by into_the_labyrinth:
(pour les connaisseurs) : :)) Nu esti cuminte deloc. Ma alatur si eu tie! "Trebuie sa fii strasnic indragostit de tine pentru a-ti dezvalui sufletul fara pic de rusine" de Dostoievski :)) |
Am votat cu afişul "românesc" pentru A L I E N, dar gândindu-mă de fapt la cel mai intriguing:
https://images-na.ssl-images-amazon....I4MTI@._ V1_S >:D< |
Originally Posted by mihnea_aspru95:
Nu ma mai necaji! Stii ca ala trebuia sa fie oficial, nu cel existent. :( Dar, si tu, si Namaste mi-ati dat doua idei bune. Asteptati-va la un bombardament de poll-uri! >:) :)) :D |
All times are GMT +2. The time now is 20:21. |