![]() |
ma poate ajuta cineva??
Am 2.000 de puncte,si as vrea sa-mi cumpar un dvd de pe emag..doar ca nu prea ma descurd,cum si ce..unde trebuie sa ma loghez sau ce trebuie sa fac,as fi recunoscator daca cineva m-ar ajuta :)
|
Dacă ai strâns 2000 puncte prin contribuţii tot ce trebuie să faci este să intri la profilul tău, apoi la Comanda DVD şi ai detaliile acolo.
|
am putea sa fi umpic mai explicit,ca tot nu ma descurc..lol :|
|
Apeşi pe numele tău şi o să ai următoarele: Activitate, Profil, Filme, Liste...... Comanda DVD.
Intri la Comanda DVD şi o să vezi aoclo ce trebuie să faci. |
Unde va apare voua comanda DVD..ca mie nu imi apare :@ ..uite aici cum imi apare mie :| http://postimg.org/image/ahhc5p5wn/
|
Înseamnă că nu ai obţinut 2000 puncte prin contribuţii ci doar prin notarea filmelor etc...
|
OOOOOOOF
hai ca incerc eu sa iti explic mai pe larg. aduni 2000 de puncte numai la categoriile : Contribuţii filme, actori si Poze filme, actori . Ai face bine sa citesti si tu regulamentul ala... ca de aia e acolo. apoi daca vrei sa iti cumperi un dvd... ai in meniul siteului la rubrica DVD preturile si dvd-urile care sunt pe stoc. daca ai puncte la note acordate, loginuri, commenturi, forum sau filme vazute alea NU sunt valabile pentru dvd-ul gratis. |
Noh dai pace atunci,pana ajungi la 2000 de puncte prin informati contribuite la filme,poze etc,ma apuca viitorul craciun..
|
All times are GMT +2. The time now is 13:36. |