![]() |
Ghiceste filmul dupa indiciu
Ma gandeam sa mai incercam si altceva decat jocul cu 'ghiceste filmul dupa imagine'.
Jocul de fata? nimic mai simplu. Cel caruia ii vine randul da un indiciu despre film. Orice indiciu, mai putin imagini. Poate fi povestea cat mai pe scurt sau o scena, o idee din film, o mica caracterizare a unui personaj, anumite informatii despre despre productie, etc, etc. Aici intervine si imaginatia celui care joaca. Daca nu ghiceste nimeni se mai da un indiciu, doua. De exemplu, ceva usor: - film in care personajul principal joaca sah cu moartea, - film in care o maicuta are grija de niste copii in Austria. Ok, cred ca e clar. Incep eu. Deci: - Film in care rolul personajului principal feminin e jucat de doua actrite, care nici nu semana una cu alta. Una e blonda, alta bruneta. |
Cet obscur objet? Da' nu tin minte ca cealalta sa fie blonda :-?
|
Originally Posted by omudindulap:
tre' sa verifici. :) ok, randul tau sa pui un indiciu! ai dreptate, nu era blonda, doar satena. anyway, ai ghicit. |
E o diferenta, totusi :P
Mbine, film in care aceeasi actrita joaca doua roluri. A mea-i blonda sigur. |
greu :))
Vertigo? Cries and Whispers? |
Zerkalo?
|
Reconstruction?
|
Ups! Da, la Reconstruction ma gandeam.
|
Personajul principal accepta cu seninatate sa fie scufundat in ciment.
|
The Consequences of Love , cred.
|
Dap. :)
|
2 prieteni filozofeaza la o masa.
|
My dinner with Andre (pe care nu l am vazut)?
|
=D>
da. |
Doua personaje decat. Care filosofeaza in pat. :">
|
Te gandesti la Waking Life? Nu mai stiu daca e o scena din Before Sunrise/Before Sunset reluata aici sau e noua. |
N-auzi, bre, ca nu s decat doua personaje n film? Wakey wakey :P Filosofeaza adanc.
|
Oh, credeam ca decat ala era pus doar pentru impresia artistica. :)) En la cama? Sunt doar doua personaje care cand filosofeaza, cand filosofeaza adanc. |
:D Aye!
|
Buuun. Am doua, daca nu va suparati, ca nu pot sa aleg. Ghiciti-l pe care vreti si puteti.
1. vaduva la sapte ani 2. un baiat, o fata, un lift, un sarut, un cap spart (logic, nu?) |
La 2 e Driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiive :D
|
Eeeee. :P
Poate se ghiceste si 1 totusi. Hai cu indiciul. |
La 1 e film cu tigani probabil :)) nu cunosc, nu ma bag.
Film clasic, jaf planuit cu meticulozitate dar in final nu ramane nimeni cu banii |
The killing?
|
nu ma gandeam la asta dar se potriveste :))
alt indiciu: tinta e un magazin de bijuterii |
Atunci ar trebui sa fie Rififi.:-?
|
Rififi? 8-|
|
8-| evident
|
Shoot (me), Kriss. Not in the face, ca cine stie la ce o sa se gandeasca rvn 8-|
|
Originally Posted by Namaste:
El espiritu de la colmena? (sper sa l vad si eu anul asta, uof, cred ca sade de-un an in calc :( ) |
Un individ expert in arta agatatului il ia sub aripa pe nepotul sau intr-o seara cu scopul de a gasi femei cu care acesta sa faca sex.
|
Originally Posted by White1:
Pentru ce monsieur White? |
Pen' ca am indraznit sa ma bag peste tine:"> Si, in plus, era si o ocazie pt o mica rautate(nu la adresa ta), nu poti sa ratezi asa ceva 8-|
|
I won't shoot you(yet).Everybody deserves a second chance but watch your back,just in case.:))
Sau alta si mai buna: " I won't shoot you.Your punishment must be more severe! When Cinemagia is ashes,you have my permission to die." :)) |
Nu, e Water. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Roger Dodger? |
Da,ala e.
|
Indiciu:
Oamenii din cimitir vor sa le vizitezi site-ul. |
Kairo? Alte indicii? 8-|
|
Si florile de pe mormintele lor sunt delicioase pentru unii.
|
Holy Motors :P Tare faza cu site-urile :))
Nu va suparati, dar cedez :P |
Tipul le cere celor trei sa-si ceara scuze fata de catarul lui, ca altfel...
|
Dupa ce-i omoara pentru ca nu si-au cerut scuze ii spune timplarului: gresala mea, 4 cosciuge - Pentru un pumn de dolari.
Tot un indiciu cu un catir. 2 fugitivi ajung intr-un satuc unde marele sef local, recunoscind-o pe autoarea lui preferata, le da micul lui catir pentru ca sa poata scapa de urmaritori. |
Acum mi-am dat seama ca voi chiar nu stiti despre ce film e vorba :)
Cei 2, el si ea, sint in cautarea unei pietre. Partea romantica incepe imediat dupa ce reusesc sa scape de urmaritori, cu ajutorul lui "Little mule". |
Romancing the Stone
Un tip intr-o gara e arestat si acuzat de o crima, pe care, in cele din urma, e nevoit s-o ancheteze. |
Originally Posted by Mercutio:
v-ati plictisit deja de joc? v-ati dus la ala cu imagini. sunteti bine merci acolo. evident. e mai usor. si cu goole search by image e floare la ureche. :) inca un indiciu. ultimul :): tipul era negru. |
D'oh 8-| Cred ca a fost prea subtil primul indiciu:P In The Heat Of The Night.
|
Originally Posted by White1:
serios? nu mi-am dat seama, ma gandeam ca scena din gara e destul de edificatoare. randul tau! |
Ok: Sotia unui compozitor termina opera acestuia dupa moartea lui.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:20. |