![]() |
2012
Daca aveti vreun "of" vizavi de acest ( revelion, an nou blabla.. ) moment deosebit (*rollseyes*) de care ne apropiem puteti sa-l exteriorizati si p-aci.
Eu tot ce pot sa zic despre revelionul de anul asta e ca... I'll sleep the shit out of it B-) . Nu tineam neaparat dar n-am mai inchis un ochi de vo 40 de ore si nu cred c-o sa am de ales. Ma bag la "Biutiful" acum (sper sa n-adorm) si apoi ma culc. :) La multi ani! |
La multi ani! Sa speram la un 2012 mai bogat in filme de calitate.
|
Mult mai bogat.
|
La multi ani din fata calculatorului. Anualul maraton de filme pe care-l fac de revelion merge destul de bine pana acum.
Am vazut 3 horroruri japoneze si dupa 12 ma bag la comedii:) |
Originally Posted by Twinsen:
Sigur, dar in acelasi timp sa ne rugam si pt acuitatea analizatorilor. Degeaba avem filme bune daca nu avem ochi sa le vada si urechi sa le auda. :D |
Originally Posted by Federico:
|
hehehehehee
deci abia acum apuc sa scriu. sunt vesel acum, oricum acest topic o sa fie sters dar,
La multi Ani!!!!!!!!!! pt gloria si stefan : multumesc ca inca nu sunt banat :) pt jansic si feiri ?: cand bem beibi? pt vave: am orringiu mort! pt chucky: still gore pt cham: ai o bere e dat pt aniela:berea aia?????? pt judex: pacat ca nu ne stim , inca pt dragonica: ms de mesaj pt arnold: no offence pt last year pt omu : esti smeka dar nu ma uri cam atat inca 1 data la multi ani!!!!!!!!!!! |
Banuiesc ca esti beat:) si multumesc pentru urare. Gore will be.
La multi ani! |
iiii,
nu ma asteptam sa uiti de mine. inseamna ca nu ti'e foame. |
revene, my dear, dupa multe chinuri culinare... ma asteptam sa te revolti....
|
Lasa, bre, ca bem o bere candva. ;)
|
Se înțelege, bănuiesc, de ce am mutat postul aici.
iiii, între timp ne-am lămurit. ;) |
Salutare si La multi Ani pentru toata lumea si fie ca anul nou sa fie mai bun si lipsit de griji
|
iiii, la mulţi ani cu sănătateee... Să curgă bereaaa în noul an, mai ceva ca din cascada Niagara.
P.S. Te-ai înţelege de minune cu Judex. Presimt.>:) |
hehe. am inteles vave, dar iti dai seama in ce stare eram cand am scris.
|
Te-am auzit și m-am lămurit.
|
hehe, oricum la cat am pilit ma mir ca am fost in stare sa intru pe cinemagia. hehehe
|
La Multi Ani cu intarziere, Un an plin de impliniri si filme cat mai bune de vizionat sau de creat. Sa fiti sanatosi!
|
Un an nou...aceasi intoxicatie de mesaje copiate de pe net mi-au umplut telefonul...mai mult stai sa le stergi decat sa te bucuri ca le primesti.
Totusi au fost si cativa care s-au rezumat la cuvinte scrise de ei sau la un nr restrans de urari... De aceea ma rezum si eu sa va urez un simplu "La multi ani!" |
sa fie un an mai bun si cu mai multa energie POZITIVA (nu mai vrem atatea stiri cu "SFARSITUL LUMII IN 2012) suntem deja satui de atatea sfarsituri de lume
|
sorin87, xerox mic, ai revenit?
|
Originally Posted by Sorin87:
Ba, las să fie. Şi să şi vină. Voi sta pe cea mai înaltă clădire din România, alături de cei mai buni prieteni, cu o bere în mână şi voi viziona cel mai mişto film ever: "cum fug toţi ca disperaţii încercând să scape de inevitabil.":)) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Ce curajoasa esti tu .... =)) Sigur nu o sa te uiti la filmul asta ? Eu da !!:)) Ok , acum am observat ca instintul tau de supravietuire este "in crestere" :)) Evenimente astronomice sunt anul acesta incepand cu luna martie . Am o banuiala ca americanii isi trimit din nou inteligenta spre Marte :)) Anyway Apocalipsa placuta in continuare !! |
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |