![]() |
Erau prea mari și nu le-am văzut
Filme mari(obligatorii ) despre care stii dar pe care nu le-ai vazut din diverse motive : n -ai avut chef /timp ,nu te-a lasat mama ,casiera de la cinema n-a crezut ca ai 18 ani , crampele te-au scos afara din sala , s-a prajit procesorul in timp ce le descarcai de pe net , prietena ta devenise ''jucausa '' in timpul filmului ,s.a.
Incep cu ''Trainspotting '' pe care l-am ratat pina astazi de 'nspe mii de ori . |
Fight Club -am vazut ba o scena, ba alta, ba a disparut din laptop si mi-a fost lene sa il descarc iar. cum necum, mi-a scapat
|
Niciun film al lui Tarkovski.
|
To Kill a Mockingbird
Il am de foarte multa vreme pe laptop,din pacate inca n-am reusit sa-l vizionez... |
Il Buono, il brutto, il cattivo si Per qualche dollaro in piu. Nu sunt un fan al genului western, in special al aceluia de pe la inceputurile sale. Am apreciat, in schimb, un The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford sau Dances with Wolves. O sa le incerc si pe cele doua, totusi, candva.
Sunt singurul care, citind titlul topicului, s-a gandit la țâțe? |
Fiecare cu ce-i lipseste!!:))
De cand tot zic sa vad The Green Mile... #-o Sper sa-l vad pana mor! |
It's a Wonderful Life. I guess I'll see it when life will be wonderful...
|
Terminator
Star Wars LOTR Alien-urile Schindler's List The King's Speech True Grit The Usual Suspects Leon American History X Lawrence of Arabia Once Upon a Time in America/The West Cinema Paradiso Ladri di Biciclette Amores Perros Spartacus (Kubrick) Inland Empire (Lynch) Dune (Lynch) nimic de Sam Peckinpah The Kingdom si Breaking the Waves (von Trier) Brzezyna The French Connection ... si-nca vreo cateva...
Originally Posted by Windom:
Originally Posted by varu:
|
Mai ai un pic si adaugi toate filmele ce depasesc 120 de minute :| !
|
Originally Posted by Federico:
Astea nu mi se par a fi filme prea mari sau obligatorii. Mai adaug si eu Psycho (1960) si Spirited Away. |
The Good, the Bad and the Ugly (l-am vazut cand eram mic, dar nu stiam ca o capodopera si oricum nu l-am inteles eu cum trebuie)
Once Upon a Time in the West It's a Wonderful Life Psycho To Kill a Mockingbird he Elephant Man Gandhi si altele... nimic de Bergman, Tarkovskiy, Fellini, Chaplin, iar de Hitchcock am vazut doar Rear Window si mai sunt alti regizori geniali carora nu le-am vazut nici un film As avea mult de recuperat, dar mai astept sa mai cresc pentru a intelege cu adevarat aceste capodopere (ma refer la filmele regizorilor enumerati) |
Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by Medicate:
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha! I love this kid. Cate filme ai vazut la viata ta? Mai sunt miliarde de titluri mari ce depasesc doua ore si pe care le-am vazut. Cand stateam eu cu ochii lipiti de ecrane fara intrerupere la "Fanny si Alexander" (5 ore) sau la "La Belle Noiseuse" (4 ore) tie ti se parea lung un Woody Allen... :)) No offense. :P
Originally Posted by crin3l:
Ha! Ha! Ha! Ha! Fii serios. Nu-i nimic de inteles. Daca ai buletinul scos e de-ajuns. |
Ah, da. Nici eu n-am vazut The Elephant Man si nici nu cred ca o sa ma pot uita la el..E prea trist :(
|
Da, aceeasi parere o am si eu, legat de filmele obligatorii, dar mergeam pe ideea lui bremen. Cat despre The Kingdom, am gresit eu, ma gandeam la altul. Miniseria nu am vazut-o.
Quote:
:x |
L-am vazut eu. E bizar si interesant, destul de atipic, doar ca nu-i terminat din pacate si te lasa cu buza umflata chiar cand ar trebui sa inceapa finalul. Eu am vazut o varianta de 3 ore la Fanny and Alexander. Exista si o varianta netaiata, de 5 ore? Interesant ca ati zis de La Belle Noiseuse, tocmai l-am terminat :D
Le vei putea revedea si mai tarziu daca e nevoie si cred ca de multe ori e recomandat, chiar daca le-ai inteles. Nu e neaparat ceva de inteles, de cele mai multe ori as zice ca e de vizionat cu o minte deschisa in caz ca nu prea ai vazut filme de genul lor si esti mai obisnuit cu ce se face la Hollywood. Legat de tema topicului, as vrea sa vad, si tot aman de ceva timp, L'Eclisse si La Notte de la Antonioni, Nuvecento, Last Tango in Paris si The Last Emperor ale lui Bertolucci si multe altele de la regizori italieni sau francezi foarte apreciati. De la Tarr am inceput Satantango recent si trebuie sa-l termin. |
Originally Posted by Liviu-:
Quote:
Quote:
In cate reprize vrei sa il vezi? |
De-as putea l-as vedea dintr-o data, dar nu prea am avut cum in perioada asta. Mai bine il incepeam alta data ca-mi place ce-am vazut pana acum. Initial credeam ca e pe episoade, dar se pare ca m-am inselat, nu prea merge sa fie intrerupt asa ca nu exclud sa-l reiau de la inceput atunci cand imi fac timp si pentru restul. O fi lung si lent, dar e foarte frumos, hipnotizant chiar. |
[quote=Federico][quote=omudindulap]
|
|
Bunuel şi Mikhalkov>:)
Bunuel pentru că îl am de ceva vreme şi îmi cam ocupă spaţiul, plus că am văzut Viridiana şi mi-a plăcut foarte mult şi Mikhalkov pentru că m-a cucerit de la prima "întâlnire". Ah şi Cassavetes pe care nu l-am văzut calumea până acum dar merită o atenţie deosebită. Cât despre filme "izolate" vreau demult să văd To kill a Mockingbird şi Psycho. Dar nu ştiu zău dacă o să le vină rândul vreodată.:(
mda. La început toată lumea e speriată dar odată ce te uiţi la ele, vei constata că nu sunt atât de "grele" precum se spune. De undeva tot trebuie să începi, so go go go... Nu ai nevoie de nicio pregătire de niciun fel. Sunt doar filme. Dacă nu le-ai înţeles, cauţi despre ele, citeşti, eventual te mai uiţi încă o dată la ele. Pentru că e o reală plăcere să le revizionezi. Desigur, nu toate sunt capodopere, dar poţi vedea aproape în fiecare colţ al forumului ce se merită şi ce nu. |
Tarkovski spunea ca copiii ii inteleg mai bine filmele decat adultii. |
Nu e vorba numai despre capodopere ci despre filme (bine) cunoscute .N-am vazut cap- coada Titanic .Mereu uitam de el cind bagau astia publicitate.
'' The Lord of the Rings '' si ''Harry Potter'' se amesteca in mintea mea nici nu mai stiu ce parti am vazut sau am omis . ''Godfather '' partea a doua si a treia -blank ''Singin' in the Rain'' ''Lawrence of Arabia '' desi am citit cartea lui Lawrence ''Cei sapte stilpi ai intelepciunii'' ''Gone with the Wind'' -vazut pe bucati |
(Bine) cunoscut e faptul ca trebuie sa fii un pic pedo sa consideri Harry Potter un film mare:)) De-asta nici nu ma leg de chestiile astea gen Cartoon Network.
P.S. Bremen, n-am insinuat nimic prin afirmatia mea, vb la modul general...:)) |
Eu am in laptop de cateva luni Rio Bravo,The bridge on the river Kwai,The dirty dozen,The motorcycle diaries,The lost weekend,The big sleep,This is Spinal Tap,Key Largo,M,In a lonely place si tot nu le-am vazut.Tot am zis ca ma apuc de ele dar cand vreau sa vad un film si mai uit prin ce am in folder parca nu am chef de ele,drept urmare imi caut altul care sa corespunda starii care o am in momentul respectiv.De obicei cand evit un film o perioada foarte lunga si in cele din urma apuc sa-l vad imi place foarte mult.Exemple ar fi Ace in the hole sau Network din ce-mi aduc aminte acum.
|
Pai avem Shoah(1985) care are in jur de 9 ore.
La Meglio Gioventu(2003) care are in jur de 6 ore. Tess Of D'Urbervilles(2008) care are 4 ore. Si cam atat.Deocamdata ma mandresc ca am reusit sa stau 6 ore(legate) sa vad Carlos(2010). |
ai inteles gresit ideea topicului sefu' :">
ai citit macar primul post? 'nenteles ca nu. ai lucruri mai importante de facut. |
Recunosc, nu mai tin minte nimic din The Godfather :-S nici nu cred ca l-am vazut vreodata pe de-a-ntregul. Am ratat cu nonsalanta La Vitta e bella, Cidade de Deus, Once upon a time in America, Apocalipse now, Das Boot si altele, dar va veni si timpul lor cu siguranta, candva...promit ca intr-un an le vad :))
|
Eram sarcastic...in fine, no comment. |
Smultronstället (Fragii Salbatici) (1957)
|
Sunt multe filme mari pe care n-am apucat sa le vad...:-? Nu-mi vin in minte acum toate, insa cele pe care vreau sa la vad inca de multi ani ar fi The Godfather, Raging Bull, La Vita e bella, Once Upon a Time in America, It's a wonderful life, Schindler's List...
|
Antichrist-ul lui Lars Von Trier. Mi-am propus sa-l vad de abia cand o sa-l cumpar, dar momentul ala se tot lasa amanat.
|
Originally Posted by aniela07:
femeile... :) eu nu am putut sa vad `water for elefants` m-am plictisit la mijlocul filmului |
Originally Posted by bornfree:
Originally Posted by bornfree:
|
Cum naiba sa nu fie film mare cand joaca Robert Parkinson in el?:-O
|
Originally Posted by FreakDoll:
e relativ - cand nu iti place ceva si te plictiseste doua ore e deja prea mult . si ms ca m-ai corectat fightclub ... cate gospodine crezi ca au filmu ala ca favorit ? :) |
@ghost
Cred ca trebuie sa vad toate filmele din seria Twilight fiindca simt ca nu il apreciez la justa lui valoare si ma simt prost. @bornfree Gospodine?? Nu stiu cum ai tras concluzia asta in ceea ce o priveste. In fine. |
@bornfree
Gospodine?? Nu stiu cum ai tras concluzia asta in ceea ce o priveste. In fine.[/quote] imi pui vorbe in gura - gospodinele sunt o masa mare si nu ma refeream la cineva in mod special ;) |
:)) Ok. Deci: ai ajuns la vorba asta avand drept punct de plecare comentariul ei, dar nu te refereai la cineva in mod special. Foarte tare.
On: Schindler's List. Tot curajul din lume sa apeleze la mine :( |
Psycho (1960)
Nu am reusit sa il vad pana acum desi mi-am propus de mult timp..foarte mult timp:( |
Casablanca si Gone with the Wind
|
sa recunosc : nu am vazut Avatar , nu m-a interesat niciodata, mai ales mare valva facuta.
|
În ultimele luni mi-am luat temă de casă.. şi anume să mă uit la filme mari care mi-au scăpat. Prin urmare am "băgat" trilogia Naşul, Psycho sau All about Eve.....
dar de fapt aici ideea era nu să înşir filme ce le-am văzut. :D Deci nu am văzut nici eu: - La vita e bella - filme de-ale lui Tarkovsky - Lolita - A Clockwork Orange Atâtea îmi vin în minte acum. |
Quote:
Nici sa nu te uiti :) |
Originally Posted by ghost90:
Am şi faze de genul.. dacă se ridică prea mult în slăvi un film nu mă uit nici de ciudă (asta la filmele noi). Totuşi Avatarul l-am văzut. |
Depinde de catre cine. In opinia mea, orice film controversat trebuie vazut. Chiar si Avatar, in ciuda insipiditatii scenariului si a celorlalte hibe ale sale.Si mi se pare aiurea sa-ti refuzi sansa vizionarii unui film bun, doar pentru ca-i ''ridicat in slavi'', vezi Pina.
|
O da, Avatar :)) cand a aparut aproape ca mi-am facut o promisiune, ce-i drept prosteasca, sa nu-l vizionez. Dupa 1 an jumate uitasem complet de el pana cand am prins hbo. Am vazut maxim o ora si tot timpul imi venea sa schimb postul :)) practic nici pana acum nu l-am vazut :D
|
Probabil s-a intamplat asta tocmai fiindca ti-ai indus acea idee, nu? Nu am vazut Avatar, dar mi-e greu sa cred ca-i chiar atat de prost.
|
Dupa atata timp s-a cam dus subiectivismul si puteam sa-l vad fara nici o retinere, dar daca un film nu ti se pare interesant nu-ti vine sa schimbi pe altceva? Jos palaria pt viziunea creatorului si grafica, insa povestea a dat chix. Probabil Cameron s-a vazut in fata unei dileme: ce se poate sacrifica pt binele filmului? si a ales scenariul :)) Poate se va revansa cu Avatar 2
|
Inafara de efectele mirobolante,e un fel de Pocahontas in varianta cu strumfi de 3 metri.
|
Originally Posted by ghost90:
Strumfi cu ADN de pisica si pe hormoni de crestere ,nu gluma!:)) |
All times are GMT +2. The time now is 14:41. |