Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ce emisiuni va plac? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97032)

claudiu-daniel-lugoj 23 Apr 2010 14:45

ce emisiuni va plac?

Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?si daca da care emisiuni.

ooo333 23 Apr 2010 15:17

Imi plac Romane : La Bloc , Te pui cu Blondele , Plasa de Stele , Sa te prezint parintilor ! ( cei care vor sa isi bata joc si sa spun ca sunt prost sau serialele sunt tampenii mai bine nu spune inteleg ca sunt cam tampenii dar ma uit la ele )
Straine : Two And A Half Men etc

alextreme93 23 Apr 2010 15:28

Originally Posted by ooo333[B:

]Imi plac Romane : La Bloc , Te pui cu Blondele , Plasa de Stele , Sa te prezint parintilor ! ( cei care vor sa isi bata joc si sa spun ca sunt prost sau serialele sunt tampenii mai bine nu spune inteleg ca sunt cam tampenii dar ma uit la ele )[/b]
Straine : Two And A Half Men etc

:| wtf,ma facusi praf.

On:Nu.

claudiu-daniel-lugoj 23 Apr 2010 15:33

claudiu-daniel lugoj

Doua emisiuni imi plac si anume:dansez pentru tine si cronica circotasilor.

ooo333 23 Apr 2010 15:44

Originally Posted by claudiu-daniel-lugoj:

Si mie imi place Cronica Carcotasilor !

costyn162 23 Apr 2010 18:16

Cronica carcotasilo imi place desi nu o urmaresc in fiecare saptamana insa ma bine dispune de cate ori ma uit.
Iar despre dansez pentru tine....:-& ....daca vrei dans adevarat uita-te la "So you think you can dance"...sa vezi acolo nivel de dans....
Deci emisiuni preferate: Romania: nu am una preferata, desi ma mai uit la cateva.....din afara: So you think you can dance, American Idol, Britain's got talent, Survivor, The amazing race......etc.

bogdan0125 24 Apr 2010 16:00

Nu am nicio emisiune preferata. Deobicei nu ma uit la televizor la seriale TV/emisiuni pentru ca daca ratez un episod trebuie sa-l vad pe calculator asa ca daca este ceva le vad pe toate pe calculator.

Animalutz10 25 Apr 2010 07:08

Romanesti : La Bloc , Tranistii , Arestat la domiciliu
Straine : Ghost Whisperser

paul1ca 25 Apr 2010 09:46

Ultimate Survival,Top Gear,Deadliest Catch,mai toate emisiunile de pe Discovery :D

vave 25 Apr 2010 09:59

Apropo TV anyone? :-/

claudiu-daniel-lugoj 25 Apr 2010 10:15

claudiu-daniel lugoj

o emisiune care o urasc este nora pentru mama,sa te prezint parintilor,etc.

vave 25 Apr 2010 10:48

E bine că e doar una.

omudindulap 25 Apr 2010 10:56

Garantat 100 %, Nocturne, Romania, te iubesc

claudiu-daniel-lugoj 25 Apr 2010 12:27

claudiu-daniel lugoj

A da,am uitat de Romania,te iubesc este o emisiune foarte faina.

marllenn 25 Apr 2010 12:59

Romania te iubesc si cronica

Rey-Mysterio 25 Apr 2010 16:35

alex

Cronica Carcotasilor, Romania te iubesc, si copii contra parinti.

marius_em 25 Apr 2010 16:46

Cronica sucks big time. E ok pana apare Huidu in cadru.
Bebelusele dans! (Poate cea mai penibila replica in istoria televiziunii)

marius93 25 Apr 2010 18:53

Cronica Carcotasilor, In gura presei, Cum se fabrica ?:D

copila_satanista 26 Apr 2010 09:11

Nu stiu daca mai este, dar cea mai faina emisiune ever mi s-a parut "Garantat 100%". Restul .. chestii de umplut timpul cand nu ai ceva mai bun de facut.
A si "Arena leilor" a fost intresesanta de cele 3-4 ori cat am prins-o.

S.naicuL 26 Apr 2010 09:35

Va plac emisiunile ce sunt la televizor acun?.

total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^

claudiu-daniel-lugoj 26 Apr 2010 10:07

claudiu-daniel lugoj

Originally Posted by S.naicuL:

total neinteresante .... prefer sa ma uit la vr`un documentar pe National Geaografic sau pe Discovery (and Co) ori la vrun program de sport din zecile existente in grila de la RDS ^^

si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.

shooter 26 Apr 2010 10:16

in gura presei.

portofel 30 Apr 2010 10:52

CRONICA CARCOTASILOR.....cand am timp!

robbiex2 01 May 2010 23:57

Apropo Tv !!!! \m/

vlad4s 06 May 2010 08:28

Trasnitii,LOST.Minti criminale,uneori Stargate etc

Leonard 07 May 2010 00:26

Tănase şi Dinescu.

rrs85 07 May 2010 15:44

Originally Posted by vave:

Apropo TV anyone? :-/

subscriu... cred ca este singura emisiune tv ce o urmaresc constant...

copila_satanista 07 May 2010 15:49

Si mie imi place cat de cat, dar la cat de des mai uit eu la tv o prind cam rar. Am senzatia ca nu mai e chiar atat de concentrata ca mai demult, dar stilul emisiunii imi place totusi.

rrs85 07 May 2010 16:52

Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...

Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D

claudiu-daniel-lugoj 10 May 2010 16:18

Originally Posted by rrs85:

Apropo Tv este singura emisiune care ma binedispune, imi creaza o stare de relaxare... desi recunosc ca nu prea obisnuiesc sa ma uit la tv...

Later edit: un prieten a ramas uimit ca nu stiu cine este blonda lui Bote!!! Iti dai tu seama cat de neghiob sunt eu, taranul...:D

mai bine ca nu sti cine e,e o femeie ce nu are nimic natural in ea,in rest doar scandaluri pentru audienta.

rrs85 10 May 2010 17:06

daca asta prinde pe sticla, asta se arata...:-&

turtles 03 Jun 2010 23:02

in gura presei , cronica carcotasilor; si cel mai important DIVERTIS!! sunt cei mai buni in materie de divertisment!!!

rrs85 04 Jun 2010 11:06

Am uitat sa adaug "Ultimate survivor" si "Survivorman"...

aliku23 22 Jul 2010 12:41

Originally Posted by S.naicuL:

si mie imi plac canalele de sport mai ales cind transmit sporturi direct,imi plac skiurile,fotbalul,hanbalul,gimnastica,inotul,etc.

am terminat de vizionat LOST , Heroes , Prison Break , South Park si am inceput sa ma uit la Two and a half man . De la televiziunile romane imi place In gura presei si Apropo TV , atat !.
The best TV-Series watched is LOST !!! :D

danonino 22 Jul 2010 19:01

Top Gear si In gura presei in mod constant. Ma mai uite si la Ultimate Survival cu Bear Grylls, cand prind.

Ocazional Codul lui Oreste.

marcusARCUS 22 Jul 2010 20:59

Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.

danonino 23 Jul 2010 08:09

Originally Posted by marcusARCUS:

Apropo TV este probabil singura emisiune de la TV interesanta si buna.Celalalte sunt niste gunoaie tampite.Si cand am vazut promoul de la Serviti Va Rog de saptamana asta am zis ca vomit.N-am mai vazut asa comportamentul tiganesc,jegos si complet fara limite.Si cica la emisiunea asta aduc lume populara.Gica de la colt nu e popular ProTV.

Nu prea te poti lauda cu inteligenta, nu-i asa?

2-3 reclame si esti minunat. Mai bagam un material cu Moni si gata, "the best ever"

Mrs.M 23 Jul 2010 13:21

Inainte ma uitam foarte des la emisiune lui Mircea Badea In gura Presei .Acum nu prea sunt emisiuni interesante ma refer la posturile romanesti pentru ca sunt sub orice critica .De exemplu emisiunea asta noua de pe antena 1 cu Botezatu care isi cauta prietena.Ma intreb ce s-ar intampla daca fiecare vedeta din romania si-ar cauta jumatatea in direct la televizor :-O .Ar disparea chiar tot din grila de programe .Revenind , emisiuni foarte frumoase sunt pe canalele straine : Discovery (toate) , National Geographic,Zone Reality etc.

Windom 23 Jul 2010 14:18

Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.

alextreme93 23 Jul 2010 14:36

Originally Posted by Windom:

Chiar s-a facut o emisiune cu Botezatu cautindu-si prietena?=)) Jesus Fuckin' Christ, mi-e dor de Cintarea Romaniei.

A luat-o pe urmele lu' Paris Hilton,poate show-ul lu Bote s-o intinde la cateva sezoane:))

miercuri 23 Jul 2010 15:11

Originally Posted by Windom:

Da, ppl will go to great lengths ca sa ne convinga ca nu sunt gay. Poor closeted Botezatul, cum incearca el sa para heterosexual fatal.

Moody 16 Feb 2011 19:02

Le consideri serios frumoase pe toate fetele? Nu zic ca multe din ele sunt frumoase, dar sunt si cateva mai bine nu.

Manusa 17 Feb 2011 10:49

Imi place "In puii mei" :) si abia astept sa inceapa noul sezon.

portofel 17 Feb 2011 18:30

OK;)
Desi nu prea am timp sa ma uit la televizor,la emisiuni anume, totusi, atunci cand am timp imi place mult sa vad ''Cronica carcotasilor'' (si vad ca nu sunt singura)....''Romania -te iubesc''(cand are subiecte interesante) si ''Happy hour'', fiindca -mi place Catalin.:-*

bernadett 18 Feb 2011 17:53

Te pui cu blondele si InTrecerea Anilor

portofel 19 Feb 2011 18:37

Te aprob intr-u totul, chiar am vazut si eu emisiunea si nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Cat despre baietii astia(adica unul singur) absolut magnific, talentat %:-*

FreakDoll 19 Feb 2011 21:22

Este extraordinar de talentat baiatul asta =D>

La fel ca si acesta.

Moody 20 Feb 2011 00:56

Destul de tare emisiunea. Sunt curios sa vad in continuare si alte talente. In sfarsit a ajuns si la noi un format cu mare succes in atatea alte tari. Pana acum cel mai impresionant a fost Narcis Iustin Ianau, nu credeam ca poate scoate asa ceva din el, dovada ca prima impresie te inseala.

portofel 20 Feb 2011 18:32

Narcis Iustin Ianau

impresionant:-O =D>

portofel 08 Mar 2011 13:27

Mai nou, imi place ''Miss fata de la tara'':)

All times are GMT +2. The time now is 01:55.