![]() |
Originally Posted by anaemona:
Blugii mint. O tipa poate sa arate beton in blugi, si nu la fel de bine fara. E o problema serioasa, ca te induce in eroare, si poate duce la situatii jenante... Da, la fel de jenante ca postul asta. Ha, ha! Fuck y'all! Va urasc pe toti! Nu mai radeti de mine! Nu sunt gay! M-am casatorit c-un barbat tampit... |
Originally Posted by illotempore2002:
eu sunt fan :P |
>:P
Oribil ! |
Uneori poti fi feminina si cu bocanci:
![]() |
Despre fashion, despre ce e in voga si ce nu, despre tot ceea ce are legatura cu imbracamintea. Si nu se baga in gura...
Despre lenjeria comestibila puteti discuta si la arta gatitului... Just kiddin'... |
bocancii mei adev e ca nu erau comestibili :D si ii asortez cu placere cu negru
|
Alicia e feminina nu pt ca are bocanci ci pt ca e imbracata in rochita aia de tip furou si are umerii goi.....
|
Sunt de-acord cu tine, dar nu cred ca bocancii ii diminueaza aceasta feminitate, asta vroiam sa ilustrez :)
|
Dar nici nu i-o sporesc. De unde stii ca cu altfel de incaltzari, care sa-i arate gleznele si calcaiele rozalii si unghiile frumos ojate, nu i-ar spori de fapt feminitatea?
:-? |
Poate tocmai asta e secretul - feminitatea cedeaza locul badassing-ului.B-)
|
Originally Posted by illotempore2002:
E destul de probabil sa ai dreptate si aici, dar that's not the point. The point is ca poti fii feminina (intr-o oarecare masura, comparabila sau nu cu alte tinute) si cu bocanci. Asta era ideea. Poti sa fii feminina cu bocanci. Probabil ca pentru unii esti mai feminina cu sandale Manolo, depinde si unde te duci imbracata asa sau altfel. |
in afara de asta cu bocancii...
La ce nu ati putea sa renuntati din sifonier? |
la blugi, la fusta neagra peste genunchi, la pantofii clasici cu toc mediu, la sandalele romane cu margele, la rochiile de vara, la camasile de noapte...
|
La rochiile Irinei Marinescu, la knit-urile de la Zara, la botinele cu toc, la camasile barbatesti si la pantalonii scurti scurti pe care-i port in casa B-)
A, si la manusile de piele perforate de bikeri, cu degetele taiate, care merg cu orice: cu rochii, cu pantaloni, cu taior, cu fuste scurte. |
la fustele cu volane, la camasi in stil victorian, la brosele cu dantela neagra, la pantofii oxford, la rochiile gotice
|
Si unde-ti gasesti tu rochii gotice, afara de teatru national de unde le poti inchiria? :-?
|
se gasesc la magazinele online;)
|
Da, asa stiam si eu dar mi se pare peste mana.
|
si la 1-2 ne-online ;)
|
"La esarfe", spuse ea legandu-si esarfa de matase:)
|
Blugii sunt pt muncitori. De aia au si fost inventati. Dincolo de asta, chiar au aspect muncitoresc, sunt aspri, duri si se murdaresc si se lasa urat. Si va baga pe toti in anonimat. Rectific, pe toate. Am oroare de blugi. La barbati mai merge daca-s combinati cu o camasa faina sau cu un tricou cu vreun imprimeu intelectualish, nu stiu. Nici la barbati nu sunt grozavi dar nah, sa zicem ca ei nu au atat de multe variante.
|
Am fotografiat vizual odata o strada , in timp ce asteptam. 8-10 persoane purtau blugi.
|
Cum se numeste programul ala cu care pui poze aici, doamne ce lapsus am??????????
|
Si ca sa dau in metaforic va zic:
Mi-am propus sa incerc sa-mi seduc colega de apartament. Ziua ei de nastere a fost exact in ziua in care s-a mutat la noi. In noaptea aia ne apropiasem unul de altul in cel mai politicos mod. De ceva vreme discutiile noastre sunt mai degraba teasere, dar la fel de politicoase. Are un aer matur sau cel putin incearca sa exprime asta. I-am propus sa vada un film romantic fiindca deh , o simt ca o fire sensibila. M-am asteptat sa ma intrebe si de ce vreau sa vad un film romantic cu ea, dar n-a facut-o. A acceptat si am ramas impotmolit la faza , care film ? Mi-a venit in minte Days of Summer si stiu si de ce asta >:) . Fiindca eu sunt mai tinerel, ea e cu vreo 3 ani mai in varsta, si filmul vorbeste despre un cuplu in care tipa e mai in varsta , daca nu ma insel. Evident ma voi aseza cat mai aproape de ea cat sa-i aud respiratia, sa-i simt tremurul si evident voi incerca sa discut cu ea pe tema filmului. Dupa ,voi putea spune ca o cunosc mai mult ca inainte de film sau macar voi avea impresia asta. |
Uai hellsteed cât de tare se potriveşte ceea ce ai scris cu propria-ţi semnătură!!! =))
|
Bafta hellsteed, desi ai un stil cam ciudat de kung-fu, ceva combinatie intre respect, admiratie si timiditate. Pare atat de nebunesc incat s-ar putea sa functioneze.
Desi nu cred ca-ti aprob scopul acestui efort, "sa ai impresia ca o cunosti mai bine". Shoot first, ask questions later, i always say. |
Marius, ne sperii dom'ne, vbesti ca un Casanova plictisit de cate femei a innebunit, fetelor, aveti grija cu el, ca o sa ne zapaceasca!
|
Nu te speria, Illo. Sunt un Casanova innebunit de o singura femeie. La propiu innebunit, ma scoate din sarite.
|
temporar sau, hm, permanent?
|
Bocancii de munte, daca sunt intr-adevar de munte, ar trebui purtati doar pe munte sau in contexte similare :P
Dar altfel, unii bocanci pot fi a fashion statement, Doc Martens (si toate variatiunile pe aceeasi tema) de exemplu. Topicul asta insa mi se pare ca s-a transformat intr-o parada cam gratuita cu ce au unii prin dulap, is it realy necessary? On the other hand, nu ma pot abtine sa nu mentionez pasiunea mea mistuitoare pentru bluza asta pe care am ezitat sa mi-o cumpar din magazin acum o saptamana si de cateva zile numai la ea imi sta gandul. One way or another it shall be mine fara sa platesc prea multe taxe postale. |
Miercuri, nu tre sa fii scortzoasa, e un topic despre haine, EVIDENT ca o sa vbim cu totii despre ce purtam, ce avem, ce ne-am dori. mare lucru. Daca era un topic despre masini, toata lumea ar fi spus ce masina conduce si ce si-ar dori, si ce-i place la masina lui/ei si ce nu. As simple as that.
|
|
Nu vreau sa fiu scortoasa, dar mi s-au parut un pic ostentative unele enumerari de pe prima pagina.
Cat despre rochiile Irinei Marinescu (chestia asta e valabila pentru aproape toti designerii romani), arata amatoricesc. Ideile sunt in principiu bune, dar materialele si felul in care sunt cusute le dau de gol - ateliere mici unde lucreaza oameni fara experienta. La acelas pret si poate chiar mai ieftin, unele chestii de la Topshop arata mult mai bine, chiar daca sunt produse in masa. :P |
Pai pe principiul asta, si Coco Chanel scoate uneori niste zdrente de ti-e jena sa te uiti la ele, daramite sa le porti (:|
p.s. cat despre Irina marinescu, isi aduce materialele tocmai din portugalia si sunt toate de foarte buna calitate, dar nu stau sai fac ei marketing doar pt ca vrei tu sa demonstrezi nu stiu ce :-* |
Eu sunt înnebunită după jambiere, în special cele tricotate. :D
|
eu nu ma omor dp toale de firma. chiar evit sa dau bani gramada. decat pe bocanci dau mai mult :D . in rest.. chiar nu am avut mari probleme in a-mi gasi haine kre sa ma avantajeze la preturi rezonabile. la blugi sunt mai mofturoasa (foarte) dar dupa indelungi cautari gasesc eu
|
In liceu purtam numai haine largi, in primul rand pentru ca erau foarte comode si in al doilea rand am o slabiciune pentru curentul Hip-Hop. Insa pe parcurs am renuntat la ele din cauza vanzatorilor care se uitau la mine de parca m-as tira cu toata marfa...
|
Zara. Singurul loc unde gasesc haine de-mi plac. Simple, culori netipatoare. Blug pe picior, un tricou simplu, o camasa simpla, un sacou, sau un palton. Costa mai mult, dar prefer Zara, la barbati. La femei nu mi se par la fel de buni, dar la barbati sunt stilul meu.
|
Zara face parte din grupul Inditex,la fel ca Pull and Bear,Bershka si Stradivarius(doar femei),este adevarat ca astea sunt mai funky,dar gasesti si acolo acelasi stil de haine,modele putin diferite.
Si eu prefer Zara,dar spre exemplu cand nu imi place un detaliu la o rochie sau ceva de genul dau o raita prin astea mai sus mentionate si nu plec acasa fara ceva ce mi-am dorit! |
Originally Posted by movie4:
Eu mi-am luat in toamna ceva de genul dar cu capse,stil biker,de la Pull and Bear,e super comoda si geniala geaca,dar vad ca sezonul asta toate pitzipoancele au geaca de piele,acum caut ceva stil Balmain. |
Eu sunt cam dependent de blugi..deh.
Apropo, cum dai gata o studenta la: medicina, ise/ase, drept? In ce ar trebui sa fii imbracat? Vb doar de imbracaminte, nu stilul de abordare. Alicia Silverstone e SINGURA femeie star international care a reusit sa ma zapaceasca de-a binelea, in adolescenta. In rest, nu mai facusem semi-obsesii pt niciuna anume. Filmul "The Crush" a fost fatal pt mine. :P Mah si are doar 33 de ani...:-/ ---- Hellsteed, nu pe cinemagia rezolvi problema. :) Eu zic s-o intrebi dk are vreo prietena, dk n-ai facut nimic pana acum...:D ---- Deci unde ramasesem: da, de acord cu Mistah Jay, blugii sunt super faini si sexy, what's problem?? |
|
Polyvore? :D N-am mai intrat de ceva vreme. Am si eu un cont.
|
|
Prima combinatie nu mi se pare buna, ai si pantalnoi de piele si geaca de piele, itțs too much....mai trebuie si-o textila ceva....
|
Stie vreuna dintre fashionistele de aici cum pot da de designerul Denis Predescu?
Am innebunit cautand un contact, are nise rochii mortale :( ![]() |
uite nr lui de telefon 0740 026 022. Sper sa iti fie de folos:*
|
cam de unde va place sa le cumparati? :D
|
Recunosc fara niciun fel de jena ca frecventez second-hand-urile. Mi-am gasit aici o geanta de piele superba, magnifica... genul de geanta pe care o ai o singura data in viata. Cu doar 6 euro. :D Si mi-am mai luat o ie draguta la doar 1 euro. :P
In rest nu am un magazin preferat. Intru, ma uit, daca imi place ceva cumpar... daca nu, nu. :D Ah era sa uit, mi-am mai luat o pereche de jambiere tricotate. 8-> |
La fel ;) . Cele mai multe haine le primesc de la o tipa din Germania cu gusturi si masuri similare. Restul - pantofi, lenjerie, rochii - imi cumpar de unde-o fi. In Timisoara au aparut de vreun an niste magazine gen 38 de mii, dar cu 10 lei. Mi-am luat anul trecut vreo 2 rochite foarte faine de la ei. In Germania imi placea cel mai mult H&M. De la second iau rar, dar iau, de obicei intru cand caut ceva ce nu gasesc prin magazine pentru fete; gen camasi de noapte de fetite - n-am gasit decat la second si mi-am facut stoc.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:41. |