![]() |
Actorul/actrita preferat(a) si dc ?
![]() Probabil cel mai celebru actor de comedie al ultimelor decenii, Jim Carrey este actorul meu preferat .Cand ma uit la un film cu Jim Carrey intodeauna mă binedispune si ma face sa rad si sa uit de prob:) |
decat sa fumezi cine stie ce halucinogene sau mai rau, MAI BINE ASA. Bravo!
|
As baga niste duale:
Peter Sellers/Christian Bale Meryl Streep/Charlize Theron |
Johnny Depp. Toate filmele lui sunt excelente mai ales cele regizate de Tim Burton.
|
Aston Kutcher este actorul meu preferat.Mi-au placut toate filmele lui , imi place cum arata , cum se imbraca , ce masini ii plac , tot :)). Ma pot considera si fanul lui.
|
Anthony Hopkins
Cate Blanchett |
Edward Norton
|
Ati uitat sa si mentionati de ce.
|
denzel washington, pentru ca e foarte bun, dovada cele 2 oscaruri, plus ca sin in viata reala am impresia ca e ok si keira knightley: emana din punctul meu de vedere tarie si e si frumoas, poate de aia am ales-o in fata lui kate winslet sau meryl streep, care strict ca actrite poate sunt mai bune, deocamdata.
|
Will
will smith...e demential in Pursuit of HappYness :D
|
will smith, este extraordinar !
![]() will smith, n-a fost doar actor.. A fost crescut cu religia baptistă. Părinţii săi s-au despărţit când avea 13 ani şi au divorţat când avea 32 de ani. În timp ce era încă în adoleşcenţă, a început să facă rap şi să colaboreze cu Jeff Townes (a.k.a. DJ Jazzy Jeff), pe care l-a întâlnit la o petrecere. A frecventat liceul Overbrook în Philadelphia de Vest. |
Credeam ca e evident faptul ca Will Smith are si o cariera in industria muzicala avand in vedere si faptul ca melodia aia Switch e destul de cunoscuta.
http://www.youtube.com/watch?v=uzUozo1628U&feature=fvst |
Viggo Mortensen : Un actor extraordinar , fiecare rol al sau a fost transformat intr-o capodopera prin talentul pe care-l poseda! Inainte de toate, Viggo, este un om cu o personalitate iesita din comun, isi face treaba si nu comenteaza, neiesind in evidenta decat prin munca pe care o depune si niciodata prin scandaluri sau etc.
|
Jude Law
Jenifer Aniston |
Johnny Depp pentru ca a jucat si joaca o varietate de roluri foarte bine.De la palarierul nebun din Alice In Wonderland pana la traficantul de droguri din Blow.
|
E o mare doza de subiectivism (sau poate afectiune? :) ) pentru a spune ca un actor/actrita e preferatul tau. Mie mi-a placut Gael Garcia Bernal in toate filmele in care l-am vazut; la fel Humphrey Bogart, pe care il ador.
De Niro, Pacino si Jack Nicholson au fost geniali - pana la un punct. (Daca as putea, as nega existenta lui Righteous Kill:( ) Matt Damon si George Clooney imi plac, si ma interesez mereu in ce filme mai joaca. Dintre fete, Meryl (ca, de! - chiar joaca bine); si Kate Winslet imi place. |
Originally Posted by Ammelie:
|
Johnny Deep. Nu numai ca e talentat , dar e si foarte sexi =P~
Imi mai place Kate Winslet, Isabelle Huppert, diCaprio chiar si Ewan Mc Gregor. De fapt, sunt mai multi, dar ma limitez deocamdata la ei. :) |
actorul meu preferat din copilarie jean claude van damme
al lui frate miu era arnold si eram rivali la nr afise, decupaje ziar acum nu am un actor preferat probabil pt ca acum stiu ca actorul intr-un film face o mica parte... iar altii realizeaza filmul... cum ar fi regizorii, scenaristii |
Si totusi daca nu ai un actor care sa fie intr-adevar pe rol, degeaba ai scenariu si regie.
|
Se poate face un film bun fără muncă în echipă?
|
Originally Posted by vave:
Sau: Da, in genul spotului publicitar, ceva de scurta durata. |
Originally Posted by miercuri:
|
da dar actori sunt pe toate drumurile in schimb , scenarii nu sunt
cat despre munca in echipa... in toate interviurile pt posturi se specifica - sa poti lucra in echipa, etc. Eu nu pot lucra in echipa. In schimb eu pot crea o echipa care sa asculte de indicatiile mele :) |
Originally Posted by vave:
Ma gandeam la diferenta dintre actor preferat/actor bun. Ca sa spui ca un actor este bun, e nevoie de obiectivitate. Ca sa spui ca ai un actor preferat... tregem granita. :) Si in cazul asta, argumentele sunt oarecum inutile. :P |
Jhonny Depp, Edward Norton, Russel Crowe, Christian Bale
|
1-Deep;)
2-StathamB-) 3-Robert Downey Jr.:) 4-Jet Li :-S 5-Jackie Chan:-S 6-Van Damme:-S continue..... |
claudiu-daniel lugoj
kAT WINSLET,are ceva aparte fata de toate actritele,stie sa intre foarte bine in pielea personajelor care la interpreteaza cu o usurinta demn de invidiat.
|
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Ammelie:
|
in leg..
ma intreb
:-? Oare este greu sa faci ce face un actor in film sa interpreteze un rol? cred ca 80 % din merite le au regizorii,producatorii.scenaristii,sunetisti etc |
:)) normal ca nu este usor... la urma urmei actorul este "interfata". Spre ex Johnny Depp a schimbat intreg filmul "Piratii din Caraibe". Parerea mea este ca fara el filmul ar fi fost un esec. Actorul este cel care da culoare rolului, cel care transmite sentimentele, cel care se transpune in personajul care "traieste" scenariul, cel care trebuie sa te poarte prin ideea filmului . De multe ori un actor prost poate strica cu usurinta un scenariu destul de bun. Actorul categoric este unul dintre elementele care stau la baza reusitei unui film, contributia lui poate parea mai mica pentru ca nu este atat de clar simtita. Insa ar fi fost interesant un experiment : un film facut de doua ori cu actori diferiti (o data buni, o data nu) si-atunci poate ca s-ar observa mai bine importanta lor.
|
Originally Posted by Neuptolem:
nici atunci, pentru ca desi e de scurta durata trebuie sa aiba un impact mare si calitate si daca nu e echipa strong tot nu iese indiferent de lungime. decat poate sa faci o animatie de unul singur. |
80% din merite nu le au sunetistii atunci cand un actor joaca bine
sunt sunetist si am inteles cand de important este sunetul multi il considera un amanunt neimportant... tre sa fie ceva acolo de fapt e multa munca si trebuie sa fi profesionist sa faci sunet regizor poti sa vi de pe strada si sa incepi sa regizezi nu se prinde nimeni dar la sunet cand te pui in fata unui mixer cu 200 de butoane ti se face frica dar sunetistii isi cam baga picioarele adica nu lupta prea mult pentru film sunt platiti sa faca sunetul si il fac ii doare undeva daca filmul iese bine sau prost si-a luat banii si s-a carat ba chiar rade de regizor si cat de prost e filmul cand e cu alti colegi sunetisti in schimb regizorul, chiar prost, lupta cu dintii pentru proiectul lui si sufera daca iese prost, iar despre bani, de multe ori vine cu bani de acasa asa ca lasati-o moarta cu sunetistii si cu meritele lor in domeniul actoriei |
Russell Crowe,Edward Norton,Leonardo DiCaprio,Marion Cottilard,Denzel Washington.
|
Edward Norton - joaca exemplar de fiecare data
Christian Bale - rolul facut de el in Imperiul Soarelui a fost extraordinar. Mi-a placut foarte mult si in Equilibrium. Pierce Brosnan - Mi se pare a fi cel mai bun Bond. Clive Owen Keira Knightley Natalie Portman |
Uffffff,sunt multi!
As incepe cu o d-soara :Sarlett Johanson,imi place fiindca arata foarte bine,iar prestatia sa actoriceasca e de laudat,in orice film.Mi-a placut foarte mult in''Match Point''. Johnny Deep- mai e nevoie sa spun de ce-mi place?Cel mai complex actor ,dupa parerea mea,rolurile sale o dovedesc. |
ciudat........aproape enervant.....si mie tot carmen electra imi place??!!!
|
lol ?
:-?
|
Originally Posted by robert30:
Poate îţi place cum arată cum arată fizic(te atrage),dar chiar este actorul tău favorit/actriţa ta favorită ??? Măi să fie.... |
Originally Posted by copila_satanista:
O aşa prestaţie ţin minte numai la Marlon Brando în rolul lui Vito Corleone(The Godfather) şi Heath Ledger în rolul lui Joker(The Dark Knight). |
Anthony Hopkins ;)
|
Originally Posted by copila_satanista:
Si mie mi-a placut Depp in Piratii din Caraibe, a facut tot filmul, dupa parerea mea, asta pentru ca e mai mult decit un actor bun, cred ca isi aduce propria contributie la crearea si interpretarea rolului. Dar sint actori buni care sub bagheta unui regizor slab nu au reusit performante, in schimb stralucesc sub indrumarea unui regizor bun. Un exemplu e Javier Bardem. A jucat excelent in No country for old men sau Mar adentro dar mizerabil in Love in the time of cholera, unde mi s-a parut de o falsitate infioratoare. Iar in Vicky, Christina, Barcelona, desi e filmul in care arata cel mai bine si cool iar nu mi s-a parut ca si-a aratat valoarea adevarata. Cit priveste fratii Coen, eu ii consider maestri in a face sa straluceasca actorii cu care lucreaza, asta pentru ca am vazut relativ de curind The ladykillers si a trebuit sa-l scot pe Tom Hanks de la naftalina, unde-l pusesem :)) pentru ca pur si simplu a excelat. |
Mie mi-a plăcut Tom Cruise în rolul lui Les Grossman din Tropic Thunder.
|
Tom Cruise a facut roluri mult mai bune,Romania Mare! Personal,mi-a placut prestatia lui in Firma.In rolul lui Jerry Maguire a confirmat ca este un actor mare si nu doar un barbat frumusel...
Si daca este vorba de actori preferati,mie imi place Matt Damon! |
Originally Posted by rvn:
Apropo de Matt Damon : a jucat foarte bine în trilogia Bourne,filmul meu de acțiune favorit. |
Yes,RomaniaMare!Bourne este un personaj caruia Matt i-a adus mult mai multa popularitate decat Richard Chamberlain.Mie mi-a placut si cartea."Identitatea lui Bourne" am citit-o inainte sa vad filmul.
Dar,Damon m-a cucerit definitiv in "Talentatul domn Ripley"! si poate fi mult subiectivism cand spun ca il prefer, pentru ca iti spun un mic secret:este pe gustul meu si ca barbat... |
Dak ar fi un top 10 ar fi:
1.Will Smith 2.Christian Bale 3.Jim Carrey 4.Silvester Stallone 5.Johnny Deep 6.Gerard Butler 7.Anthony Hopkins 8.Rober Downey JR 9.Ben Stiller 10.Sigourney Weaver toti sunt super pt mine si nu prea imi ajunge un top 10 |
Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Al Pacino, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Alain Delon.
Toti sunt nist actori senzationali. Brad Pitt si DiCaprio au trecut de etapa cand erau doar niste actori frumusei cu potential, ulterior au confirmat. Despre Downey si Rourke, am vorbit pe pagina acestora. Al Pacino si Alain Delon (cine il poate uita pe Toshiro Mifune ?), ma gandesc ca nu mai au nevoie de nicio argumentare. |
cam ciudata combinatie de preferinte,R_afc
ma gandesc la filmele in care au jucat toti... o mica tocanita de stiluri... ce-ai zice de: 1.Anthony Quinn 2.Sidney Poitiers 3.Franco Nero |
Bruce Willis . II iert chiar si ultimele porcarii in care a jucat ; dragostea acopera o gramada de greseli asa glasuia Sf.Pavel.:))
|
All times are GMT +2. The time now is 11:22. |