![]() |
FORUMEETING CINEMAGIA - 20 martie 2010, ora 11, CITYPLEX
Dragii mei, iata ca am confirmarea celor de la CITYPLEX (City Mall, metrou Eroii Revolutiei), astfel incat FORUMEETINGUL CINEMAGIA va avea loc SAMBATA, 20 MARTIE, ORA 11, cu FILMUL Eu cand vreau sa fluier, fluier (Ursul de Argint la Berlin, 2010).
Vreti sa-i chem si pe actori? Sau sa fie o intalnire numai cu cei de-ai casei (adica forumistii Cinemagia)? |
eu ma bag 101% cu toata fauna existenta. sa ne vedem cu bine! :)
|
Excelent! I can hardly wait! :)
|
o sa am rugamintea sa nu ne ignoram. chair daca nu suntem pe aceeasi lungime de unda/unde. mentionez de pe acum ca beau fresh/apa... :))
|
Uite, ma, ca ideea mea a fost pusa in practica. Voi fi acolo negresit!
|
Daca a fost ideea lui Boogie, vin si eu! :P
|
Super, 20 martie e intr-o sambata.
Gloria, can I bring someone with me (you know who)? Hai cine mai vine, vreau sa tragem o bauta serioasa dupa ca in ultima vreme am ramas in urma :) |
illo, sunt mari sanse ca ora sa fie de dimineata ;)
tu pe la cat incepi cu cocktailurile? :) |
Hahahahahahaha, pai promit sa nu ies noaptea de dinainte in oras ca sunt piedtua, nu mai ajung. Am fantezia asta cu imbatatul de dimineata demult, nu am facut-o niciodata asa ca e ok :D
|
:) sa speram ca "stii tu cine" e mai bun la trezitul din betie decat la trezitul de dimineata :)
|
Yesssss, imbat Girafa. :D
|
vezi ca girafele bete devin flexibile: o sa te stoarca mai ceva ca un piton :P
hai sa lasam off-topicurile |
Eee, vedem noi ce si cum. ;)
Altfel, ati innebunit toti cu offtopicurile. Sunt discutii libere, e normal sa mai sarim dintr-una-n alta. |
pe forumul asta treaba cu off-urile e chiar frumos acceptata :) stiu eu cel putin un alt forum unde moderatorii sunt stresati rau de tot si-ti stau in carca
|
Prin intermediul miracolului celular am vaga senzatie ca va mai fi prezenta o fiinta tare draga mie. B-)
|
io? B-)
|
nu, io, tocmai i-am banat ip-ul din greseala :))
|
Nu bre, voi sa veniti in carne si oase ca se poate. Ziceam de cineva care nu-i in Bucale atunci, iar data respectiva reprezinta pt ea ceva special. ;)
|
Simt nevoia să lămuresc "discreţia" lui Judex. :))
E vorba de mine care voi fi plecată din ţară, deci nu o să răspund la telefon. Sorry! :-* |
Las ca la un sms nu te-oi zgarci. :P
|
vin si eu:)
|
Super!
|
Glo, nu mi-ai raspuns daca pot sa vin insotita la forumeeting?
|
...mais, bien sûr.
Eu, ca de-obicei, fac lista cu participantii. De asemenea, as vrea sa stiu daca sa ii invitam pe Ada Condeescu si George Pistereanu la forumeeting. Adica daca sunteti intr-o efervescenta de intrebari. |
Originally Posted by Gloria:
|
Prin urmare, ii avem pe lista pana acum pe
pipes, Disciple, ilustra.films, illotempore2002, Judex (de fapt - Judex a scris "Yesssss, imbat Girafa" - iar eu am concluzionat ca vine; am dedus corect, totusi, nu-i asa?), Cinemania, Pitbull, EgOisM. Venim si noi - Gloria si DoStef. |
Da, ai dedus corect, dar s-ar parea ca sambata lucrez la o duda zi si noapte, deci nu promit. :)
|
Vin si o parte din cineclubisti. I-am anuntat.
|
asteptam noutati..... :))
|
Abia astept forumeetingul de sambata!
Cine mai vine, suntem cam putini pana acum, da se poate? |
As fi venit si eu, serios, doar ca nu traversez o perioada prea grozava propice socializarilor forumistice. Poate la vara, la "Inception"...
|
Floydman mi-a scris ca vine si el.
|
Floyd rulz!
De la film - care? (Pe Florin Serban mi-l aduceti în dintz - cä dau cu voi de toti peretii sä nam ambitie). |
Pitbull, sa se treaca aici ci cineclubistii-forumisti. Ca sa am evidenta, stii eu sunt cu lista (nu neagra). Dar Cityplexul ne asteapta si cu niste mici cadouri :D Si vor sa stie numarul.
Na, ca nu am putut tine secretul :(( |
Lamuriri:
- ora specificata e ora spectacolului sau a adunarii propriu-zise? - aveti vreun loc anume unde se strange lumea? dupa figura eu stiu max. 5 persoane si alea numai din poze. cateodata realitatea difera.... - multumim pentru tot, Glo! - nu cunosc conventiile fiind la prima intalnire de gen, deci nu dati cu pietre! - multumesc anticipat. si d-abia astept sa ne vedem! |
La 11 ne intalnim in fata cinematografului, dar proiectia va incepe la putine minute dupa ora 11. Dupa film stam toti la o cafea, ca de-obicei.
|
Pipes, vezi ca la noi afterparty-urile se prelungesc cu vreo 3-4 ore.:D
|
Intrebare
In afara de Nae Caranfil mai face cineva FILM in Romania?
|
1) Da.
2) Florine, înteleg cä ästa a fost modul täu off-topic de a-ti anunta prezenta la forumeeting, da? OK, then = be welcome! :) |
11 diminetza? :|
|
Cam devreme pentru un film, dar fie, vin si eu.
|
O sa vin si eu... Razvan, that is
Edit: din cineclub... :D |
celalalt 11.00 este 23.00, nu? :)
|
Vin si io! :)
multumesc de invitatie. |
Ete, cucu! Oi vrea sä fte si credem!
Vii la fel ca la forumeetingul äla cu "Elizabeth, the Golden Age", este? De dupä incidentul 211! :)) |
cu cine vorbesti, bre?
|
Cu nimeni ;)
|
scarabeii confirma.
|
Scarabeule, nu-l lua în seamä, e un fost user zburat de-aici cu suturi în cur acum câtiva ani, fiindcä nu era-n stare decât sä înjure si sä debiteze tâmpenii cu un aer de scroafä urcatä-n copac. Cel mai frumos a fost când i-au sustras unii scriitura peliculei de diplomä si i-au postat-o aici, de-a fäcut misto tot forumul de el! De-atunci, periodic, inträ-n crizä, îsi face câte-o clonä si revine ca sä nu uitäm ce papagal retardat e - de parc-ar durea pe cineva de el. Mâine vin administratorii si-l banneazä; säracul, are si el o satisfactie: inträ noaptea, când lumea doarne, asa cä panseurile lui dislexice rezistä pe forum pânä-n zori - si pânä-ncepe sä se-adune lumea, pac! Au fost sterse!
L.E. Already done! :) |
Vin si eu. Si daca nu ar fi cu suparare nu as veni cu mana goala, aduc si un preieten. Se poate?
De-abia astept sa ma intalnesc cu Lumier-isti lui Pit. |
All times are GMT +2. The time now is 02:41. |