![]() |
Coltul artistilor
Sa-ncoltim si la multi ani!
fie ca e vorba de un hobby al vostru sau de ceva ce apreciati ...artistic sa fie ;) haideti sa facem un schimb de experienta si de gusturi :) spre exemplu sunt curioasa dc e careva pe aici care canta la clape :D :D :D |
Io mi-s priceputa cu pensula si creionu' :D .
|
Nice :) eu din pacate nu pot ... mai fac doar din cand in cand in gluma cate un grafitti pe foaie :)) dar imi plac persoanele care picteaza & co pentru ca in general au firi interesante. Iti doresc sa nu-ti lasi talentul sa moara niciodata.
|
eu stiu sa manuiesc maiastru: ciomagu, sabia ninja, toporu, drujba, furca, coasa ... si alte instrumente utile la casa omului :D
|
Originally Posted by Chambord:
on: eu stiu sa gatesc (binisor) O:-) |
Originally Posted by copila_satanista:
|
:)) inca nu-s buna de concert :D visul il aveam de mica,am simtit mereu ca trebuie sa fac asta, dar abia de curand m-am pus pe treaba pt k nu am avt cu ce pana acum... sunt pasionata rau de tot dar destul de incepatoare... sa speram la mai mare
gospin: cam ce gatesti? poate imi dai idei sa-l hranesc pe satanist :) se pare ca nici u nu faci rau la casa omului |
:-?, pana acum am 4 retete concrete incercate si reusite, inafara de salata, cartofi prajiti, oua ochiuri (easy stuff), si ar mai fi cateva!
|
Originally Posted by Gospin:
|
sciu poezii si povestiri
pictez |
Deci eu sunt de-a dreptu-n focurile creatiei: prepar cavatappi cu sos special marca Judex si e o caldura-n bucatarie........................ :D
|
Originally Posted by movie4:
|
Nici nu planuiesc sa fac asta vreodata. :) |
|
asta e ... ce sa-i faci? :)
|
|
nu m-am referit la faptul ca nu se poate schimba ;)
|
Continuati artistic, pls.
|
Mie-mi place traforajul si pirogravura, picturile cu ceara si mai ales sa sap dupa nimicuri.
|
Scuze, gresit-am topicul...
|
eu le am doar cu sportul. In rest ma incurc la toate.
|
eu ma descurc bine cu bucataria...doar ca aici creatiile mele nu rezista foarte mult (am multi pofticiosi in preajma)
mai desenez (mai rar), mai scriu, cate putin din fiecare. O mica mostra dulce si una mai putin... : ![]() Constiinta Îmbătat de prea multă minciună Umblu desculţ, căutând prin gunoaie, Acel rest de Lumină divină ce-nalţă, Acea bunătate pierdută-ntr-o lene greoaie. Ignorându-mi tăcerea ce doare Şi privind cu dispreţ la prostime Mă întreb uneori ce-i valoare... De ce tinzi să te pierzi în mulţime? Lupta-mi din suflet se stinge treptat Când în jur tot miroase a ghenă, Plâng copiii de scârbă şi teamă Iar viaţa-i doar ură şi jenă. De ce totul se-opreşte la vorbe? De ce putrezeşte iubirea în noi? Fericirea, averea sau ura... Conştiinţa…nu se spală prin ploi. |
frumos :)
|
@fdianamaria - Da'ce-ai cu mine?! :(( Azi a fost singura zi din săpt în care nu am intrat în bucătărie pt. că unul dintre colegii mei, papa, de luni, numai... sarmale!! Ieri n-am mai rezistat şi i-am zis "domnule îţi poţi imagina cum este pentru cineva care papa numai legume şi fructe să simtă 3 zile consecutiv miros de sarmale?!!" :( :(( Bietul om s-a oferit să mă servească, însă io m-am ţinut tare. :P :P
Există oare psihoterapie pentru pofticioşi?! Simt cum fac ulcer numai citind o reţeţă... |
http://www.virtualpiano.net/ |
e nice si s-ar pune un pic :) desi e altceva cu clape reale. in sensul asta iti recomand fruity loops ;)
|
Eu am mai zis: eu. :D
|
fruity loops e destul de ok si il incercasem inainte sa aflu de siteul respectiv. sunetul acela mi-a placut mai mult pentru ca fiecare nota lasa un ecou :))
|
asa e :) fruity loops e bun pentru ca iti ofera foarte multe optiuni, e folosit si de profesionisti, te poate ajuta cand ai lipsa de inspiratie . ma jucasem cu el un pic inainte sa imi iau clapa si e posibil sa ma mai joc la un mom dat
|
yeah, plus avantajul fruity loops este ca poti sa-ti salvezi mini compozitiile.
|
dap :D si sa te mai amuzi mai tarziu cand mai avansezi. si sa faci piese complexe - imaginatie sa fie (mai am pana acolo mult si bine)
|
Graffiti - Arta, nu vandalism. cu asta ma ocup.
|
nu pe blocuri, nu la metrou nu? glumesc :) imi place graffiti si chiar consider ca este o arta :D
|
nuu, pe asfalt, cand eram mic:)) ...daca traiam cu vreo 30.000 de ani mai devreme, faceam prin pesteri:)) ..(ca istoria graff-urilor de atunci incepe practic).dar asa, mai colorez si eu putin blocurile astea anoste si pline de aer bacovian:P. ma bucur sa vad ce-ai scris mai sus:P |
Originally Posted by semere:
Banksy, tu esti? :P ;) |
Originally Posted by SoricicaMov:
nope.. ....mai ai doua incercari:P |
Originally Posted by semere:
Pierre Lascaux? :-? |
Originally Posted by SoricicaMov:
:)) ...nup...mai ai o incercare:P (dar mai mult ca sigur ma confunzi:P ) cine ce-a mai desenat;compus ceva in ultimul timp? |
Eu candva faceam portretul iubitelor in creion ca Leonardo in Titanic.
Treaba asta le fascina dar nu asa cum "previzionam". Later edit: a', si erau imbracate. |
poate ne arati si noua ;;)
|
Originally Posted by Neuptolem:
Jenibil. |
Nu erau cine stie ce pt ca ele nu erau constructive. As putea sa fac ceva bun dar nu prea am cu cine daca ma intelegi.
Originally Posted by marius_em:
Incearca si tu cu cineva, e o experienta aparte. Eu sunt cam satul si daca as mai repeta asta as face-o cu una care sa aprecieze cu adevarat. Faza naspa e ca "moda" asta a cam trecut de cand s-a tot "scufundat" "Titanicul". Asteptam sa devina un clasic pt a putea fi re-apreciat. |
Originally Posted by Neuptolem:
Cu tine ;) . Nu trebuie sa faci ceva neaparat. E frumos si doar de dragul artei :) |
Din pacate, la noi, a fi artist echivaleaza cu a muri de foame....dar ma bucur ca inca mai cunosc oameni care fac arta din placere, si se mentin pe linia de plutire...asta-i treaba, cum frumusetea cere sacrificii, asa si arta...:P |
Eu desenez pe tavan si peretii din camera mea. :-SS
|
Poze demonstrative? :-?
|
Originally Posted by razi3l:
eu imi faceam pe usa graff-uri ca era alba si numa buna de mazgalit :)) scria metal, music si nu mai stiu ce drq :)) |
o sa incerc sa postez cateva poze later on
|
![]() |
Wow... a doua imagine îmi seamănă a tatuaj. :> Le-ai făcut după schiţă preluată de undeva sau.... le-ai făcut tu pur şi simplu? :-?
Prima îmi aduce aminte de un bar pe care îl frecventam în perioada liceului. :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:22. |