![]() |
Bafta 2010
|
sa ia An Education :D
|
Probabil ca o sa ia, si eu m-as bucura.
|
Pacat ca Robert Downey Jr., nu se afla pe lista "Leading actor".
|
Pai hai cu ele aici:
Best film Avatar An Education The Hurt Locker Precious Up in the Air Leading actor Jeff Bridges (Crazy Heart) George Clooney (Up in the Air) Colin Firth (A Single Man) Jeremy Renner (The Hurt Locker) Andy Serkis (Sex & Drugs & Rock & Roll) Leading actress Carey Mulligan (An Education) Saoirse Ronan (The Lovely Bones) Gabourey Sidibe (Precious) Meryl Streep (Julie & Julia) Audrey Tautou (Coco Before Chanel) Supporting actor Alec Baldwin (It's Complicated) Christian McKay (Me and Orson Welles) Alfred Molina (An Education) Stanley Tucci (The Lovely Bones) Christoph Waltz (Inglourious Basterds) Supporting actress Anne-Marie Duff (Nowhere Boy) Vera Farmiga (Up in the Air) Anna Kendrick (Up in the Air) Mo'Nique (Precious) Kristin Scott Thomas (Nowhere Boy) Outstanding British film An Education Fish Tank In the Loop Moon Nowhere Boy Outstanding debut by a British writer, director or producer Lucy Bailey, Andrew Thompson, Elizabeth Morgan Hemlock, David Pearson (directors, producers – Mugabe And The White African) Eran Creevy (writer/director – Shifty) Stuart Hazeldine (writer/director – Exam) Duncan Jones (director – Moon) Sam Taylor-Wood (director – Nowhere Boy) Director James Cameron (Avatar) Neill Blomkamp (District 9) Lone Scherfig (An Education) Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) Quentin Tarantino (Inglourious Basterds) Original screenplay The Hangover (Jon Lucas, Scott Moore) The Hurt Locker (Mark Boal) Inglourious Basterds (Quentin Tarantino) A Serious Man (Joel Coen, Ethan Coen) Up (Bob Peterson, Pete Docter) Adapted screenplay District 9 (Neill Blomkamp, Terri Tatchell) An Education (Nick Hornby) In the Loop (Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci, Tony Roche) Precious (Geoffrey Fletcher) Up in the Air (Jason Reitman, Sheldon Turner) Film not in the English language Broken Embraces Coco Before Chanel Let the Right One In A Prophet The White Ribbon Animated film Coraline Fantastic Mr Fox Up Music Avatar (James Horner) Crazy Heart (T-Bone Burnett, Stephen Bruton) Fantastic Mr Fox (Alexandre Desplat) Sex & Drugs & Rock & Roll (Chaz Jankel) Up (Michael Giacchino) Cinematography Avatar District 9 The Hurt Locker Inglourious Basterds The Road Editing Avatar District 9 The Hurt Locker Inglourious Basterds Up in the Air Production design Avatar District 9 Harry Potter and the Half-Blood Prince The Imaginarium of Doctor Parnassus Inglourious Basterds Costume design Bright Star Coco Before Chanel An Education A Single Man The Young Victoria Sound Avatar District 9 The Hurt Locker Star Trek Up Special visual effects Avatar District 9 Harry Potter and the Half-Blood Prince The Hurt Locker Star Trek Makeup & hair Coco Before Chanel An Education The Imaginarium of Doctor Parnassus Nine The Young Victoria Short animation The Gruffalo The Happy Duckling Mother of Many Short film 14 I Do Air Jade Mixtape Off Season The Orange Rising Star Award (voted for by the public, nominations announced earlier this month) Jesse Eisenberg Nicholas Hoult Carey Mulligan Tahar Rahim Kristen Stewart |
And da beast film izs: Avada !
|
|
The courious case of Inglourious Basterds: best original screenplay nomination + best director nomination( + others) != best picture nomination. :-? Teoretic,teoretic dar hai sa fim seriosi...
|
Originally Posted by marius_em:
dat izs correct |
Originally Posted by Redy:
mai neim izt Correct. Politically Correct. :| |
Originally Posted by miercuri:
foarte nostim. de mult nu am mai ras cu atata pofta...... lame as usual! |
Actually, il citam pe Arnlod "the Governator" Schwarzenegger la Globuri,. El a zi-so, nu eu.
|
BAFTA WINNERS 2010
Best Film The Hurt Locker Outstanding British Film Fish Tank Director Kathryn Bigelow, The Hurt Locker Leading Actor Colin Firth, A Single Man Leading Actress Carey Mulligan, An Education Supporting Actor Christoph Waltz, Inglourious Basterds Supporting Actress Mo’Nique, Precious Outstanding Debut By A British Writer, Director Or Producer Duncan Jones, Moon Original Screenplay Mark Boal, The Hurt Locker Adapted Screenplay Jason Reitman and Sheldon Turner, Up in the Air Film Not In The English Language A Prophet Animated Film Up Music Michael Giacchino, Up Cinematography Barry Ackroyd, The Hurt Locker Editing Bob Murawski & Chris Innis, The Hurt Locker Production Design Rick Carter, Robert Stromberg & Kim Sinclair, Avatar Costume Design Sandy Powell, The Young Victoria Sound Ray Beckett & Paul N. J. Ottosson, The Hurt Locker Special Visual Effects Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham & Andrew R. Jones, Avatar Make Up & Hair Jenny Shircore, The Young Victoria Short Animation Sally Arthur & Emma Lazenby, Mother Of Many Short Film James Bolton & Martina Amati, I Do Air The Orange Rising Star Award (Voted For By The Public) Kristen Stewart Outstanding British Contribution to Cinema Joe Dunton Academy Fellowship Vanessa Redgrave |
situatia devine foarte clara pentru Oscaruri si buticut oricum are gura aurita :D
ah, si slava domnului ca a luat si Un Prophete ceva!!! |
Exista limeys si exista yanks... Care situatie e clara?:-O Mod de viata, gindire, IQ diferit... Nimic nu-i clar inca...;) P.S. M-as bucura sa ai dreptate... |
Originally Posted by Windom:
Am o nedumerire. Moon nu s-a incadrat unde trebe pentru a fi nominalizat la Oscar. Sau a fost doar o chestie de viata ?! :-? Altfel, premiul obtinut de Duncan Jones e pe deplin meritat. |
Chestie de viata. Vezi si cazul The Road...
|
Oarecum previzibil :)
|
Originally Posted by Cinemania:
Duncan Jones, Moon Cascati si voi ochii mai bine :P Moon nu a fost nominalizat decat la Outstanding British Film si la categoria asta, nici ei nu l-au luat la socoteala pentru cateogriile mai mari. |
Am tot cascat in ultima vreme.
Macar ei l-au nominalizat in cadrul a doua categorii, si i-au dat un premiu. |
Adica bataie stransa intre The Hurt Locker si The Hurt Locker ? :D |
Hai mah, lasati inocenta la o parte... Credeti ca s-a chinuit degeaba nea Cameron? Sa nu uitam ca Oscarurile sint considerate "distinctia suprema". Poate The Hurt Locker sa tot adune firimituri, jocurile au fost facute...
|
^
Trust me Win, incasarile de peste 2.5 miliarde valoreaza pentru ei mai mult decat orice statueta. Money talks! Pentru asta s-a chinuit el. Statueta aia cel mult le deschide porti,dar cate porti ii mai poti deschide unuia precum Cameron, care transforma in $$$ tot ce atinge? Oscarul e o chestie de orgoliu, de prestigiu, e placut sa vezi ca esti apreciat de colegii de breasla, dar cred ca orice filmmaker,producator,whatever, de blockbustere, deja consacrat,precum Cameron, pune incasarile pe primul loc si premiile pe un loc secund. Daca The Hurt Locker castiga, va urma un val de oferte pentru ei si poate vor si creste brusc vanzarile de DVD-uri, cum la cinema nu s-au inghesuit multi sa il vada, lor chiar le-ar fi benefic un Oscar pt BP. De data asta cred ca o sa am gura aurita :D....daca ma insel,ata ete, my bad :)! Dar sper sa nu, ca asa o sa imi placa sa spun la peste 50 de persoane: "Mwhahahaha >:)>:)>:) TOLD YA!!". |
Tocmai asta e, linga tot banetul ala daca mai pui si niste statuete, devine o problema de prestigiu. La fel s-a intimplat si cu Titanicul si cu LOTR. The Hurt Locker o sa fie Mystic River-ul din 2004 (e o comparatie referitoare strict la modul de acordare al premiilor, nu pe criteriu valoric).
Sper din tot sufletul insa sa ai gura aurita...:D |
Sunt ok
Mi - au placut premiile Bafta!Parca au fost ceva mai corecte decat Oscarurile...:-?
|
All times are GMT +2. The time now is 19:13. |