![]() |
Cei mai fiorosi criminali
Care esti criminalul care v-a impresionat cel mai mult din filmele vazute de voi ?
1. Norman Bates - nu stiu daca criminalul sau filmele m-au impresionat 2. Jigsaw - omul asta este foarte tare ...:-O 3. Jason - Imi place povestea care este uriasa ( Friday 13th de la I la VIII + JasonX + Freddy vs Jason ) 4. "Criminalul" din Phone Booth Mai stiti ? |
Bateman din American Psycho
|
Pe mine ma sperie astia cu masti:Michael Meyers,Jason Voorhees si altii...
|
da da da... Bateman :D
|
Cei mai fiorosi criminali din filme ???
Jack the Ripper ( Jack Spintecatorul ), Dracula , Chucky( papusa ), Tooth Fairy ( zana maseluta ),Ghostface, etc.............
|
Jigsaw și Hannibal Lecter,genul ăla de criminali inteligenți.
|
:)
Hannibal Lecter
|
Max Cady :D
|
Jigsaw si desigur ala din Phone Booth :D RESPECT
|
Un criminal fioros ar mai fi Freddy Krueger,sau cel putin fata lui,ca in rest tipu e de comedie
|
Pai sunt o gramada
Bateman din American Phycho Jason Micheal Myres Freddy Chucky Ala din Phone Book Jig sau cum ii mai zice Ala cu carligu din Seria Ce ai facut asta-vara O Multime^#(^ |
Freddy Krueger - A Nightmare on Elm Street (2010), Kayako - The Grudge 1,2,3, Lili - One Missed Call-japonez, familia de mutanti - Wrong Turn 1,2,3, Carrie (1976), copiii - Children of the Corn (1984), Comunistii :)))) - Dead Snow (2009), Chucky >:), etc.
|
Pai criminali fiorosi(sau poate amuzanti in incercarea asta,who knows:-/ )
Bineinteles CHUCKY JIGSAW-asta tot e inteligenta cat e:D mutantii din The Hills Have eyes si wrong turn |
Pe mine nu ma sperie Jigsaw si gasca de macelari Jason, Freddy, Mike etc., ma sperie copiii gen Damien ( Harvey Stephens) din Omen. >:)
![]() |
Anton Cigurgh - No country for old men
Keyser Soze - The usual suspects John Doe - Se7en Jack - The Shining |
Multi si cam cei mai tari dintre ei sunt inclusi in video-ul asta: http://www.youtube.com/watch?v=QQHC2X_udLQ :D
|
Jigsaw ...
|
A-ti uitat pe cineva cel mai creepy poate (eu il consider) CREEPERUL din JEPPERS CREEPERS:)
|
Richard Thompson din The Bone Collector
Dad Meiks din Frailty |
Ar mai fi:
Leatherface Zodiac killer Criminalul din Memories of murder |
Rambo !, II, III si mai ales IV
|
hmmm , as putea mentiona si criminalul din Giallo :D
|
practic, cei mai fiorosi criminali din istoria filmului, indiferent de parerile noastre sunt Jason Voorhees si Freddy Krueger.
Dar desi preferatul meu este Jigsaw - extrem de inteligent si iti dadea totusi o sansa de scapare, Jason omora tot ce-i sta in cale fara discriminare |
Hannibal Lecter
|
Ce-i 3 criminali inconfundabili:
1- Michael Myers 2-Jason Voorhees 3-Freddy Krueger |
Cred ca ar mai fi si Samara (The ring). Mie una mi se pare scarry rau.
Si bineinteles incontestabilul Freddy Krueger. Poate si Chucky. (cu siguranta cand eram mica asa credeam, desi uneori nu e exclus si azi). |
Norman Bates,Freedy Krueger,Leatherface,Jason,Michael Myers
|
Hannibal Lecter in special pentru rolul din Silence of the Lambs.
|
1. Michael Myers, Halloween
2. Jason Voorhess, Friday the 13th 3. Freddy Kruger, Nightmare on Elm Street 4. Ed Gein (caz real, fiind inspiratia lui Leatherface si al lui Norman Bates) 5. Jigsaw sau John, Saw |
Bob din Twin Peaks. Era chiar creepy actorul. :D
![]() |
intr-adevar, bob este recunoscut ca fiind cel mai feroce si violent criminal
http://www.youtube.com/watch?v=_B5pE1DEHyk Beware Of Bob |
Si unde mai pui ca ala era look-ul lui natural, nu era machiat, in orice caz nu mai mult decat machiajul pentru film.
Din pacate actorul a murit in 1995 de SIDA. Frank Silva ![]() |
Norman Bates
Hannibal Lecter Freddy Krueger John Doe (Se7en) Sweeney Todd (2007) George Harvey (The Lovely Bones) Patrick Bateman Damien Thor Belial |
1) Michael Myers
2) Jason Voorhees 3) Jigsaw 4) Leatherface |
Ati uitat de cativa:
Ghostface - Scream Candyman - din filmul cu acelasi nume Pinhead - Hellraiser Leprechaun Frankenstein |
Victor Crowley (monstrul din Hatchet) si Jason din Friday the 13th (2009)
|
anthony hopkins tacerea mieilor apoi restu:)
|
Creaturile din seria ''Alien'' si predatorii din seria care le poarta numele !
|
All times are GMT +2. The time now is 01:37. |