![]() |
Insula si forumistul
Replica female-oriented... :P
|
Avem deja rezultate interesante :D.ALS si Cinemagia...
|
Originally Posted by buticut:
Nu toata cinemagia, buticut, ci doar un singur user. :D |
luati-ma pe insula si va construiesc o corabie ca sa puteti pleca oricand va apuca amocul. :D
|
Pe Pitbull, clar.
|
gata, am vazut ca e topic separat pentru gagici
|
Originally Posted by corinka:
*Cinemania...sorry. |
Ah, acu vad. Am crezut ca scopul mersului cu un forumist pe o insula pustie e sa il ingropam acolo, ca pe (al de pe) comoara. Daca e vorba de gagici, nu stiu, nu ma bag, nu sint din zona.
|
you can't help yourself, can't you?
|
Originally Posted by Gloria:
correct form: you can't help yourself, can you. gloria, voiam doar sa vad daca esti pe faza. stii ca sometimes the devil is a gentleman. doar ti-am oferit un loc linga mine la cinemaiubit, tu singura in sala plina, cu umbrela desfacuta, asa pierduta ca lampa ikea in ploaie. ne mai jucam si noi, dreacu', destul e viata asta asa cum e. |
Originally Posted by Ambra Blu:
|
Te prinzi ca a fost intentionata, sper, ca altfel ma ia de cap si bag la fiecare fraza note de subsol si o lupa atasata, plus un miner, semnul exclamarii
|
pe mine nu ma vrea nimeni pa island :(( thats pretty fuckin sad :( dar macar nu m-am votat singurel
|
Chamb, same here. :D
|
daca e sa ajung pe insula pot dupa aia sa ma mut la munte ?
|
eu zic sa inceapa campania electorala ca asa nu mai merge.
redmen pe primul loc? adica cum? :P fetelor, v-am zis, luati-ma pe mine, ca sunt priceput la toate. sunt indemanatic si harnic: construiesc o casa ca lumea, sculptez si montez mobilierul, sap o gradina de flori in fata si o parcela de legume mai pe lateral. Topesc nisip cu var si fac sticla, fac o etuva sa scot sarea din mare pt ca mancarea sa aibe gust, o distilerie ca sa avem cu ce ne ameti, mesteresc chitare si tobe ca sa cantam. Fac arcuri cu sageti ca sa vanam si cuptoare sa gatim. Ma ocup de filtrarea apei potabile. Va construiesc barca pentru croaziere de placere si leagane sa se dea copiii in ele. Va pot povesti cate o carte pe seara, va spun cate un banc la ora si va fac un cadou surpriza saptamanal. In plus, fricky-fricky de cea mai buna calitate. Cum sa nu ma votati, ati innebunit? Unde mai gasiti asa baiat? |
dupa o asa pledoarie se putea sa nu te votez? te iau urgent :)
|
dovada vie ca reclama din campania electorala are succes la votanti :D
|
lasati invidiile si lansati-va campaniile!
:P |
ma lansez
Hale cumpara voturi :D |
Originally Posted by halebardul:
Vrei sa distrugi mediul inconjurator industrializand o insula paradisiaca? Nu te iau! :)) |
vrei sa mancam radacini salbatice si sa ne spalam cu nisip? Nici eu pe tine. :D
|
Luati-l pe Egon..Punct!
|
Vreau sa facem baie in mare si sa mancam mere. Dupa ce recoltam primele mere, poate sadim si o vita de vie. Se inmultesc nevoile, iar eu - daca ma iei - va trebui sa ma apuc de croitorie si am nevoie de frunze de vita. |
Ce bine ! Am primit si io un vot. Wonder who might be :-? Multumesc :"> Miss Whoever-U-Might-Be !
I won't dissapoint ! :D Aaa si nu votati cu Halebardul, tocmai mi se confirma (din niste surse KGB) ca isi finanteaza campania din bani murdari (proveniti din crima si jaf, foc si sabie). Toata imaginea pe care ne-a prezentat-o a copiat-o din ziarul Click (de la descrierea lui Brad Pitt). Deci FRAUDA !!! |
@corinka
ce sa te mai iau, ca deja ai votat pe altul, tradatoareo! :P facem baie; fac sapun cu arome naturale de ylang-ylang si extract de masline, pasta de dinti din frunze de menta si eucalipt, uleiuri vegetale si creme din plante exotice. dar... mere? asta ai de gand sa-mi gatesti? :-O |
Originally Posted by Chambord:
in plus e amestecat si in asta: http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=95652&page=2 ba mai mult...a incercat prin metode obscure sa ma atraga si pe mine eu unul m-as :-? X2 |
Eu inca nu am votat, asa ca ai grija cum te porti! :D
N-ai inteles nimic, Led. Noi doi pe o insula paradisiaca, serpi constrictori, mere etc. Daca mi-e prea cald ma infasor cu o reptila rece... =)) |
@campaniile de defaimare
n-aveti nic de oferit / numa tot de carcotit @ corinka nu te cred ca n-ai votat. esti cea care face prima orice aici, dupa pauline. (vorbesc de initiativa etc) acum vad ca incerci sa ma seduci cu sarpele ala... paradisiac. Evo! |
Pe cuvantul meu ca nu am votat inca. Am luat initiativa creand poll-ul, dar mi-e asa de greu sa votez! :(
|
xxx
|
pai corinka, sa rememoram atatea zile si nopti petrecute impreuna, noi doi.
cum te-am remarcat si admirat pentru performantele tale la concursul de miss cum ti-am luat apararea cand ai facut topicul "critica de film, obiectiv vs subiectiv" cum am fost primul care a apreciat cat de bine l-ai imitat pe neuptolem noptile cand am luptat impreuna, ca ilegalistii, pentru eliberarea paulinei si atat de multe altele. ce dovezi mai vrei? |
cine ti-a spus chiar acum un minut ce arata avatarul tau? si ti-a si aratat-o?
si n-a fost usor sa detectez adresa pozei, am dat "view source" la toata pagina ca s-o dibuiesc. |
cine iti acorda toata atentia? alaturi de cine te simti in siguranta?
si sa stii ca seman cu Christian Bale. :D |
Iti dau eu merge la ele si iti editez, daca-mi dai sefia guvernului dupa ce castigi campania. :D
|
vom fi doar doi pe insula aia, deci ori corinka va fi prim ministru, ori eu, vedem cum ne intelegem.
offtopic mai bine zi de ce nu se pot sterge mesajele proprii in topicul asta? - si in toata cafeneaua. |
oh shit oh shit ... am mai primit un vot :) ... so good ... fuck yeah fuck yeah :P
|
@Hale
in cazul asta nu te pot ajuta. I have no idea, n-am umblat la setari. |
@chambord
cred ca era pt cinemania dar i-a tremurat fetei mana :D |
iar ala pentru cinemania era pt mine, dar tot asa, tremuriciul de emotie...
|
btw, nu stiu daca ideea era de anonimat, dar eu l-am votat pe redmen. u must be safe (and well...) with Vito pe o insula ori aiurea...
|
Originally Posted by Cinemania:
|
sa va mai zic:
daca vreti vreodata din nu stiu ce motiv sa stiti cat e ora, stiu sa construiesc ceas solar iar noaptea va explic harta cerului. va fac si o casuta in celalalt capat al insulei, unde sa va retrageti cateva zile cand v-ati saturat de hazul meu - dar n-o sa fie cazul. voi scrie in fiecare zi cel putin 3 pagini in jurnal, care va fi publicat si va va face bogata la batranete, cand eu nu voi mai fi iar insula se va fi scufundat. Nu trebuie sa va mai preocupe pensia. ce v-ar mai interesa sa stiti? |
poi am avea nevoie si de entertainment,si cum filme nu putem vedea,ce propui?
|
prea tarziu darling, votasem deja cand ai inceput tu campania... |
A mai tremurat cineva intre timp. Acu am 3. Yeah baby gals shake it right :P |
@egoism
pai am cam zis deja, dar sa dezvolt: muzica: asa cum am zis, ma pricep sa construiesc instrumente, chitari, tobe, tulnice daca vreti :) deja am inceput sa studiez metoda de chitara iar la vocal ma bazez pe vocea voastra cristalina. literatura: am citit peste o mie de carti, vi le pot povesti in fiecare seara. dans: vals, tango, samba, flamenco, mambo, fox, tot ce doriti :D teatru: vom pregati o piesa in fiecare luna cu unul sau doua personaje. Vom fi pe rand dramaturgi si regizori. jocuri: mai e nevoie sa argumentez ca ma pricep la jocuri de societate? |
It's enogh baby;;)la capitolul asta
|
|
sunt si modest, dar numai in comportament.
celelalte calitati sunt full. |
All times are GMT +2. The time now is 22:21. |