![]() |
Insula si forumista
Am selectat useritzele cu activitate constanta anul acesta. Celor pe care le-am omis (fara intentie) imi cer, sincer, scuze.
|
valeu, dar parca mai era un concurs de miss... chestia asta cu insula pustie e discutabila:
is it about survival or pleasure? B-) |
...Or spiritual pleasant survival?
|
pai asta nu e de miss :D
e miss + survival + pleasure + ce mai vreti ... e All-in-One Girl or somethin :P |
aa, si e secret asa ca nu va fie frica ;)
|
M-ar lua cineva cu el pe insula?Are you nuts?Sa faci ce?!:-?
|
Originally Posted by buticut:
Pauline este mai kinky si imaginati-va..oricum cred ca ea este singura persona cu care nu te-ai plictisi:P |
Votul multiplu exista ?
|
cam male-oriented topicul, cu mici exceptii :D
eu as lua 3, ca-mi aminteste de un banc: au esuat odata pe o insula pustie un barbat si trei femei. Dupa trei luni aia mai mica ii spune barbatului "vere", aia mijlocie ii spunea "cumnate" iar aia mare "unchiule". Ce s-a intamplat? r: le-a futut de le-a luat mintile |
De acord cu Red si Hale - vot multiplu vrem!!!
|
Sper ca acest topic sa nu creeze alte animozitati intre fetele de pe forum.
|
deci NU e vot multiplu !! X( deci lasatzi fanteziile voastre erotice ca nu despre asta e vorba !! X( deci asta NU e topicul "Bordel" pe care il facuse Neuptolem odata X( deci ar fi trebuit sa precizez sa nu alegeti cu o singura parte a corpului ci sa folositi cel putin doua :D
si acu treceti si votati mai cu spor ! |
Originally Posted by Chambord:
asta-i si mai kinki.....:"> |
deci fanteziile noastre e treaba noastra deci suntem liberi sa ne facem de care cap vrem si sa gandim cu care vrem, deci e multe de zis aici dar ma opresc
in alta ordine de idei, nu ai definit clar ce vrea sa fie topicul si de aia suntem asa bulversati & confuzed. pe cine am lua cu noi pe o insula? cum e insula aia? ca daca e imbelsugata si safe, iti mai arde de o forumista, da' daca e numai roca vulcanica si scorpioni, o toporisca, lemn si niste catran sa-ti pregatesti piroga ar fi prioritare. Define topic, Defoe! |
Pai de`asta si vroiam vot multiplu. |
sau poate vrei sa iei cea mai nesuferita forumista si s-o torturezi si s-o ineci sau s-o dai la canibali....(am eu cel putin o propunere, da nu zic....hihihi)
|
sau s-o lasi acolo si sa fugi inapoi acasa, asigurandu-te ca n-are in nici un fel acces la internet.
si eu as avea propuneri :D |
Despre insula nu se stie decat ca e pustie (adica numai tu si forumista as humans) ! In rest puteti sa v-o imaginati cum vreti ! Hawaii like or whatever you please.
Bine, oricum tre sa avetzi umpic grija. Insulele astea sunt uneori foarte jmechere (I mean duh ! we all see "Lost", right ?) :P |
N`ar mai avea nici o placere daca nu ar fi pustie.
|
Pauline e deocamdata Most Wanted :P
|
pe mine nu m-ai trecut in poll:((
|
L-a intimidat functia ta, Gloria. :)
|
cred ca a ajuns deja pe insula, ne asteapta. @Gloria poti sa te pui singura, nu? scoate pe cineva de-acolo, cineva inutil, de exemplu... dar nu, mai bine nu dau exemple :D |
:((
(vroiam si eu pe insula) |
hai ca fac eu un poll separat, numai cu tine, ok? :)
(da' daca mergi pe insula iti iei si blackberry-ul cu tine, sa nu ramana cinemagia vraiste, da?) |
Pai ce, e si semnal acolo?! :-O
|
Originally Posted by Gloria:
Gloria, ai fost printre primele la care m-am gandit cand am facut pollul dar nu te-am inclus pt ca n-ar fi fost "fair" fata de celelalte concurente, tu fiind "oficial cinemagia". Acum imi dau seama ca am fost prost si m-am pripit, tinand seama de un considerent pueril. Sorry :( |
Chambord, exact aceasta a fost si ratiunea mea cand nu l-am introdus pe Stefan in poll-ul opus! Nu stiam la care forumisti sa renunt ca sa ma rezum la zece si l-am sacrificat pe Stefan, doar pentru ca este din staff...
|
Da, oricum ei doi sunt cei mai simpatici asa ca oricum they would have knocked all out ;)
|
Ei se duc impreuna pe insula vecina, care este locuita, civilizata, cu hoteluri de cinci stele all inclusive etc. Si cand forumistul si forumista de pe insula pustie nu mai rezista, fac un foc, iar ei vad fumul si vin sa-i salveze.
|
Originally Posted by corinka:
mijto film :) |
nu inteleg...de ce sa nu ne gandim la sex atat timp cat titlul ne indeamna la asta??Si cum am remarcat ca se gaseste multa laba trista pe forum.. se pune intrebarea (legitima, zic eu) ce rost ar avea sa o freci aiurea in fata unei forumiste, pe o insula???? (pentru ca nu!??, poll-ul nu se refera la sex)) SI am uitat sa specific... nu am votat, pentru ca nu le cunosc prsonal pe forumistele din poll. Deh...cine ar vrea sa stea de vorba cu vreo uratanie???....(valabil si invers) |
vad ca nu e nimeni atat atat de nebun incat sa plece cu scriitrista undeva... :D
|
dar ce vina are Bre, de ex ?!
|
are ca nu se promoveaza. nici ea nici celelalte cu 0.
dar forumizda respectiva si-a facut din greu anti-campanie (scuzati, iar am fost badaran! X_X ) |
Daca ma votati pe mine promit sa fac proiectul pentru un foisor in care vom dormi in noptile calduroase.Voi gati numai salate,cu ocazia asta va pun si la cura,bineinteles ca avand nevoie de proteine il voi pune pe respectivul sa prinda peste,ca altfel de carne nu mananc:PVoi face haine la greu din diverse materiale si... si....revin!
|
Originally Posted by EgOisM:
Wow, planuiesti sa cultivi bumbac, in si sa cresti viermi de matase? :-O |
bineinteles...pentru ca sunt anuntata ca raman pe o insula pustie mi-as lua sacosica cu seminte de plantat:))tu,corinka,cand iti incepi campania?:))
|
Originally Posted by halebardul:
am tzatze mari :D. asa e mai bine?:D |
da chiar
|
Originally Posted by bre:
|
:)) bun, vad ca da roade....
|
eu inca nu
dezvolta ideea. :D |
fetelor, dupa cum vedeti, puteti croseta cat vreti voi, tot lapticul e baza
|
daca ma luati pe insula o sa umblu numai goala, o sa ma tavalesc prin nisip ca pestele prajit prin malai, apoi dupa ce v-am luat ochii cu asta o sa va recit din nichita stanescu sau din vadim (depinde cine ma voteaza) si dupa ce va revine vederea o sa va dau sa cititi cele doua pasaje din kant pe care mi le-am tatuat pe buca stanga.
|
Originally Posted by bre:
=)) =)) =)) |
@bre Da` de mancare.De mancare ce zici ?
|
Sä nu vä spun eu unde mi-am tatuat "Odiseea"!
(Ce-i drept, dacä pe insulä nu vine cine vreau eu, tot un haiku o sä rämânä...) |
Originally Posted by redmen:
cam asa .....pe la sec 32.... http://www.youtube.com/watch?v=8oTbih9goco |
Intru si eu in campanie.
Intrati pe link pentru a-mi studia platforma electorala. http://www.noodad.com/wp/wp-content/...chelweisz5.jpg Votati semnul meu electoral: sarpele! |
All times are GMT +2. The time now is 23:39. |