![]() |
Pe care din userii Cinemagia ati vrea sa-i cunoasteti personal?
din 2-3 vorbe intre Illo si Hale s-a nascut si topicul asta....
so ? cica Illo ar vrea sa-l cunoasca pe mistah j iar Hale vrea neaparat sa-l cunoasca pe Neuptolem |
si pe neuptolem as vrea sa-l cunosc.....cred ca mi-ar placea sa-i cunosc pe amandoi odata, pe Mistah si pe Neupto..... :)
|
Pe Mala.
|
Originally Posted by illotempore2002:
Exact pe astia doi am sa-i si cunosc deodata. |
overall, lumea de pe forum nu vrea sa se cunoasca....forumistii cinemagia nu au nici un fel de curiozitate unii fata de ceilalti :)
|
ei, nu cred ca e chiar asa; in fond, lumea care vine la forumeetinguri, o face nu doar pentru film, ci si pentru discutia de dupa.
|
cu diferenta ca la ultimul forumeeting propus de tine nu au existat decat 3 persoane interesate iar eu nu am ajuns niciodata la nici un forumeeting pana acum :)
|
io as fi curioasa sa cunosc pe toata lumea. (dar din pacate va fi greu.)
si daca e sa aleg pe vreunu' ff special, cred ca l-as fi ales pe gheorghe orban si cu baba lui, si pe bellhop, care nu mai este, adica. |
Gloria, poate ca ar trebui sa organizezi intr-o berarie toata smecheria asta. :)
|
Originally Posted by Gloria:
la ultimul la care am fost eu am mers mai mult sa cunosc lume noua si sa-i revad pe cei cunoscuti :D for me it's a win-win situation |
si poate ar trebui sa vorbiti pe "Forumeeting de vara" despre smecheria asta.
unde si votati / va inscrieti.
|
always kinky :">
|
Disperata mai esti ma! =))
|
Nu mai raspund la provocari 9de fapt, deloc), nu de alta dar m-am hotarat sa ma fac fata de treaba.
|
intre doua te mai si ploua :D
|
nu era invers?...sau ce zici tu e exceptia de la regula?
|
|
nu, vei ramane in continuare in lista de ignore de pe mess.
am zis ca nu am sa-ti mai raspund la provocari si, in paranteza, de fapt deloc. adica nu am sa-ti mai raspund deloc. nu agreez comportamentul skizoid - acum ma injuri acum ma pupi in cur. :) |
L-a afectat caldura :).
|
cand?
|
Schizoida esti tu, bai!!! Nu te-am pupat niciodata in cur.
|
Originally Posted by Pitbull:
pe Mala am vazut-o la TIFF acum 2 ani si am recunoscut-o dupa avatar. Do u believe that. :O |
@ europe_east: eu l-am cunoscut pe ghe orban & baba la concertu cohen! :)
e un tip f ok bun, si i-am mai cunoscut pe klein, pe ricutza, pe egon, pe gionloc, pe minrep (very nice meeting, pe ploaie la tiff!), pe serghei & - of course! - pe mala :x sper sa-i mai cunosc pe jactati & halebardul (daca vin unde i-am invitat B-) ) si mi-ar placea sa le cunosc pe corinka, pe pauline, pe judex... |
Pe mine ma cunosti, Leo. ;)
|
Eu nu-l cunosc decat pe Razi, cu care sunt colega, dar ne-am dat seama destul de tarziu ca postam pe acelas forum.
Mai am o teorie cum ca eu si cu buticut avem ceva cunostinte comune, dar ea zice ca nu. :P as vrea sa-i cunosc pe Pauline, Cinemania, corinka, illo, klein, judex, Egoism, buticut |
Buticut, ALS, cinemania [el imi starneste cel mai tare curiozitatea], miercuri, chambord, Pitbull, Pauline, Mala, klein, ricutza, razi, Gloria, Stefan, Dragomara, Led ar fi primii pe care imi doresc sa-i cunosc.
|
Mero, pai putem oricand sa bem o bere la niste machedoni. ;)
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Am vazut un film "impreuna" la TIFF. Tu nu m-ai observat, dar eu pe tine da. :) |
Originally Posted by hellsteed:
In avatarul meu de acum doi ani, acelasi ca cel de acum, e Jean Seberg :) |
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Si eu as vrea s-o cunosc pe Mala. Rau de tot!!!!
|
Räu, în sens bun, adicä, nu...?
|
Evident.
|
Bun, adicä biblic, nu?
|
Vin pe jos pana la Cluj. In alta ordine de idei,MinRep.Poate cand mai trec prin Cluj. |
my bad... but still
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Jesus Maria e Madre de Dios and God Save me!!!!!!!!!!!!!!!
Arati si ca Jean Seberg????????? |
:))
|
Originally Posted by Judex:
Darn...earu vremuri cand puteam posta aici fara subtitrare. @Raptor..draw me a big gun! |
eu zic ca nu merita nici un tarnacop...
|
P'asta nu pot s-o agat. Are Raptor tarnacop.
|
Quote:
|
mda Mala...good old days! Si mie-mi lipsesc. In alta ordine de idei, nu stiu exact cum am reusit, dar noi doua chiar nu ne-am vazut niciodata.... |
Originally Posted by Judex:
nu cred ca asta ar fi marele inconvenient... |
Originally Posted by ricutza:
|
Pfff era pe punctul de a te cere de nevasta :)) |
Originally Posted by klein:
|
pai acum lipseste umorul. vezi mai sus. :)
se vede ca n-o 'cunoasteti' pe Mala, altfel n-ati fi citit in aceasta cheie raspunsul ei. :) nu va simtiti jigniti ca n-aveti de ce. |
Originally Posted by jactati:
|
All times are GMT +2. The time now is 14:16. |