![]() |
Alti nesuferiti de pe Cinemagia forum
Inca o serie de forumisti care ne fac cu nervii.
votati. din pacate ma simt in imposibilitate, nu am cu cine vota in acest poll. |
cum adica?
nu ti se pare niciunul antipatic? pai parca ziceai ca faci pollul in functie de cum ti se par tie. - sau astia sunt alesi obiectiv? - si puteai sa mai pui pana la 10, daca tot nu tii cu niciunul. |
vai ce obositori sunteti.
am facut poll-ul pt ca ati cerut voi inca unul si pt ca mi-am amintit ca unii din cei 5, marx si djindjis par exemple, fac si ei valva in jurul lor. si nu, dintre acestia nici unul nu imi este antipatic si nu-mi repugna. ce vrei sa fac, sa ma sinucid? |
nu mai ai cum, ca ai facut vaccinul antithanatos.
cum spuneam, puteai sa completezi pana la 10 daca tot iti sunt neutri. Asa, la intamplare, dintre cei activi. |
tu ma omori cu zile. tu esti anti la antitetanos.
nu i-am ales aleatoriu, pricepe odata, cap de tabla. pe cine vrei sa mai fi pus? pe Keepwalking? pe el lumea il iubeste. pe StefanDo? da, el ar fi mers :D oare mai pot sa adaug? |
incerc si eu sa adun voturi, sunt in campanie, ce vrei? :) ma fac cat mai antipatic
nu fi asa sigura despre keep (ia intreaba-l pe marx... ia intreaba-ma pe mine...) (cap de tabla? #-o parc-ai fi taximetrist) |
da. keep ar fi mers
|
atunci sa ma invete si pe mine cineva cum mai adaug optiuni in poll.
|
Nu cred ca mai poti tu, doar gloria / stefan / daniel /
da' nu-i bai, las ca "merge si-asa". |
stati!
nu mai votati! o sa mai adauge Glo niste optiuni. hale, ce-ai facut maica de-ai ajuns in top? |
am multe pacate, illo... ;;)
|
pai ai grija, ca premiul aici tot threesome este :D
si sunteti numai barbati, ma rog, unii din voi baietzei |
bai deci nu se poate ce tre sa faca omu ca sa ia si el un votuletz akolo ia statz' ca va aranjez io ia luatzi voi d'acia: deci toti forumistii depe acest forum sunt niste luzari .... si si v-am numarat neuronii si am descoperit ca n-avetzi decat 2 haha adica toti la un loc 2 voi ce creadeatz ca s'tetzi mai dajteptzi si stati ca mai am deci mai puneti ba panaramelor mana si voi pe un dexonline ceva ca sunteti varza bai castravetilor care s'tetzi voi gulii
acu ma votati fireatzi voi sa fitzi ?! |
illo, n-am incasat premiul ca Mister Cinemagia, scap eu si de asta. :D
stai pe-aproape si fa-ma sa par simpatic. B-) |
Originally Posted by Chambord:
incepi sa-mi fii tot mai simpatic....pana mai ieri erai my number one la nesuferiti, dar te-am vazut preocupat de starea de sanatate a piciorului meu si am zis "uite ce baiat bun e Chambord"....iar acum, cu reply-ul de mai sus, ce sa mai, m-ai cucerit :-* |
pai nu-i bine, ca omul vrea sa fie antipatic, ii strici bunatate de campanie.
|
pai stiu, tocmai asta spilu'
:D il sabotez simpatizandu-l, sa nu ajunga sa obtina ce vrea....deci ii vreau raul |
Originally Posted by illotempore2002:
Tu tot mai crezi ca am avut vreodata ceva cu tine ?! Cand ti se parea tie ca te intep era doar o tachinare usoara si friendly pt ca te vedeam asa inversunata si fixa pe opiniile tale, uneori. Cu piciorul, la fel as fi facut pt oricine, nu e de glumit cu chestii de astea. Sper sa se vindece repede si sa nu te mai doara. ;) On topic: Nene si tanti forumist imi dati si mie un votuletz pls. Cat puteti, cat va lasa inima. Stiu ca sunt tanar si sa trec la treaba si sa nu mai stau cu mana intinsa si sa ma car de-aici si sa nu ma ating de hainele dvs de firma dar VA ROG ... :-S |
nu, nu am crezut ca ai ceva impotriva mea cu adevarat, doar ca mi s-a parut ca sunt singura pe care o tachinezi..... :D dar nu conteaza...de fapt conteaza, pt ca imi place foarte mult takinaria / takineala / takinareala
forumisti, nu-l votati pe Chambord. este unul din userii foarte simpatici de aici, e spiritual, stie sa takineze, se pricepe si la filme, e fan Godard & friends, se poarta frumos cu fetele, ce sa mai, e forumistul ideal. |
da, da, votati-o pe illotempore pe topicul paralel, e scorpie, are calcai de fier si-i mai si place threesome-ul. :>
|
@illo: bai deci inceteaza ma faci sa ma simt prost si daca ma simt asa inseamna ca si sunt ... which is not acceptable.
si alta chestie care nu-mi convine: de ce liniuta mea din poll este MOV ?!?!?!?!?!?! deci o vreau pe "bleu ciel" - culoarea mea preferata. Si de ce e atat de scurta ? Nu corespunde cu realitatea din ... teren. |
priviti doamnelor si domnilor, cat mult bun simt are acest utilizator, cat de sensibil si de modest este, refuza sa i se faca complimente, nu are o parere buna despre el, ce sa mai, e bun de pus la rana!
|
Eu sunt cel mai antipatic: am facut-o pe illo sa-si faca un vaccin desi nu era neaparata nevoie. Iar acum i-a intepenit tot bratul. >:)
|
si probabil din cauza asta va trebui sa mai faca un vaccin
si sunt prieten bun cu Dragomara, cea mai antipatica din tot forumul, o ador 8-} |
sa stii, Hale, ca toata lumea mi-a zis ca nu e nevoie sa fac vaccin daca acel cui nu era de pe afara si nu era ruginit :D
l-am facut mai mult din cauza ororilor pe care le-ai prezentat aici.....a fost un exercitiu de persuasiune pt tine, nu e asa, diavole? |
Dhahaahaaa! Daaa! >:)
VOTATI-MA! |
deci, dragi telespectatori, userul numit Chambord are liniutza lunga......deci nu-l puteti vota ca si antipatic, mai ales voi domnisoarelor si doamnelor
|
care?
ia uite liniuta lunga la mine, sus, in poll eu si djinjis. Si nu uitati ca djinjis e negru! |
cui.
mai asteapta, ca urmeaza si StefanDo sa fie adaugat in poll. :D |
Originally Posted by halebardul:
|
Mistah J
nume e baiat simpatic, zau. Si nici nu mai scrie in ultima vreme. Voteaza-ma pe mine si nu vei regreta. (Adica vei regreta, ca te voi enerva in continuare. Doar daca premiul nu e bannarea :-S ) (atunci cu atat mai mult: voteaza-ma) |
ce nasol tre sa fie de Chambord.....nu-l voteaza nimeni...
eu nu as putea suporta asa ceva, bine ca nu sunt in pielea lui. m-as simti ingrozitor. |
nu mai voteaza nimeni pe nimeni de multa vreme.
- alooo, ba' adormitilor!!! |
Mistah J, pe cine-ai votat?
Hai ca doar stii ca eu vorbesc de rau pe unde apuc topicul ala deschis de tine: Joc - alege unu. E cel mai stupid joc posibil si se intinde la infinit. E râia forumului. Lumea isi pierde vremea pe-acolo fara nici un folos. N-ajuta la nimic, l-as desfiinta si tie ti-as da bannare definitiva numai pentru ca l-ai deschis. Hai acum, voteaza! |
aoleo, nici io nu suport jocul ala, e complet stupid, inodor, insipid, stupid, stupid.
|
iar Gloria nu cântă...
unde-s noii candidati in poll? |
Ce sa caute Dtagomara la "useri antipatici"? Ea intra in categoria "useri controversati".
|
asa corinka, lamureste speța :D
|
deci Chambord a ramas de carutza
=)) nici dracu nu l-a votat =)) mai multe voturi cred ca-si lua orice alt blajin de pe-aici (ziceti voi care) |
pana la urma si-a luat-o si chambord big time.
sa inteleg ca asta e formula finala, de fapt e sat fara caini aici. nici macar pitbulli... oricum, e amuzant ce se intampla. |
ma mir ca lumea l-a votat pe Chambord, el e atat de dulce.
|
Muhahahaha ... I'm BAAAAAAAAAAAAD !!!! :))
Vreau sa multumesc membrilor Fan Club-ului meu, care m-au votat in unanimitate (uuu, va pup, mmmoa) si le promit ca la urmatoarea intalnire vor primi fiecare cate o dedicatie personalizata, cu autograf, la incredibilul pret de numai 99.99 euro (pret special de criza). >:D< |
io regret că l-am votat pe Hale înaintea ta. :D
---- pe marx şi pe Djindjis n-am să-i pot vota ever. :"> |
pai pt ei te dezbraci si-ti arati toate alea pe webcam, ar fi chiar culmea sa ii votezi
|
m-aş dezbrăca pentru tine ca să vezi ce-a omis Dumnezeu când te-a plămădit. X_X X_X
|
ei asta mai lipsea acuma sa ne laudam cine arata mai bine.
ziceam doar ca devreme ce ti-ai aratat organele initime pe webcam mi se pare normal sa nu ii votezi pe respectivii enduseri. |
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by illotempore2002:
serios. le-ai văzut tu? ia pune-le aici să le văd şi eu! hai că m-ai făcut curioasă!:-O ---- am vrut să spun că nici fizic nu aduci a femeie :( . adaugă la asta şi ce ţi-am spus pe topicul ăla în care te-ai bălăcărit cu PK ca o adevărată doamnă, şi vei vedea că noi 2 nu ne vom putea compara vreodată. |
hai mai, fii serioasa. nu ma intereseaza atat de tare subiectul doar ca pozezi intr-o postura care nu are nici o legatura cu tine. esti falsa pana in maduva oaselor.
te-as ruga sa nu ma provoci, sunt intr-un mood foarte, foarte rau. hai, distractie placuta! |
fată - tu ai o problemă, şi nu cred că e vb numai de depresie. nu cred că eu te-am provocat, ba dimpotrivă. nu am să dau nimănui socoteală ce şi de ce votez. însă după cum te comporţi constat că nu degeaba te-am votat, şi nu degeaba l-am votat şi pe Hale.
eşti genul de femeie pe care-l detest cel mai mult: total lipsită de delicateţe şi sensibilitate, rea, vulgară, o ţaţă cu pretenţii de...!! păcat de timpul pe care-l pierzi cu filmele, şi cu cărţile (cu toate că pentru ăstea n-aş prea băga mâna-n foc) nu înţelegi nimic, nu asimilezi nimic, nimic nu te schimbă în mai bine, am dedus asta din cometariile pe care le-ai făcut unor filme pe care am avut şansa să le vedem amân2. bravo ţie! ăsta da caracter!! poate cu timpul te vei schimba. Dumnezeu ştie?! mă rog, şi ideea e că nu mie tb să-mi placi. sper că cel puţin tu eşti mulţumită cu tine însăţi :D |
All times are GMT +2. The time now is 12:48. |