![]() |
Parerea cui despre cine
Probabil o sa-mi ridic in cap tot forumul, dar va invit sa va spuneti fiecare parerea despre userii forumului.
O sa-mi incep eu martiriul, ca tot e Vinerea Mare: imi place de Cinemania ca are replici scurte dar amuzante imi place de redmen ca e echilibrat chiar si cand chefuieste, o sa-l chem la o bere odata imi place de Gloria (doar asa) imi place de Pitbul ca are replici taioase si imaginative nu-mi place de Pitbul cand o ia cu nazistii nu-mi place de djindjis deloc - desi e nul incearca sa o faca pe inteligentul nu-mi place de dragomara ca-mi transmite o stare de nervozitate inexplicabila acu' voi. |
mie imi place de halebardul - se joaca cu cinemagia as if it were a reality show- or maybe it is :)
|
da, a fost foarte amuzanta treaba aia cu judecatoria, chiar se joaca frumos
intotdeauna or sa-mi placa persoanele ludice iar nu cele grave care se iau prea tare in serios |
multumesc,
dar mereu mi se pare ca ma joc la limita, pe muchie de cutit. ceea ce-mi si place. dar nu pentru asta am deschis topicul, va rog! :) P.S. Ce emoticoane de caca! Nu-mi place de daniel, ne ignora pur si simplu. |
Îmi place de redman-habr n-am de ce,îi de treabă şi avem gusturi comune.
De Cinemania-nici aici nu prea ştiu de ce. De Pitbull-îmi plac cronicile lui şi să dicut cu el. De buticut-îi de treabă. De corinka-îi din Ardeal(nu numa') De E.Floares De nume De Gloria De StefanDo Şi alţii.... |
cine e daniel?
nu am auzit de el niciodata. |
daniel e admin, e peste tot.
tot ce poti face tu pe acest forum i se datoreaza lui. si tot ce nu poti face. PS Si nu-mi place de Pitbull cand incearca sa fie impaciuitor. Niciodata nu-i iese. :) PS. ce smilies de cacat! de fapt cred ca o sa-mi pun chestia asta ca semnatura pana se rezolva. N-am avut pana acum semnatura, cred ca e timpul. |
Unul dintre moderatori.E din vechea garda am impresia.
|
imi place de StefanDo - e laconic si la obiect
imi place si mie de cinemania - he's cool la un moment dat Gloria ma enerva (atunci la chestia cu Obama) dar acum imi place imi place corinka - she's balanced nu imi place Illotempore cand ii trage tot timpul ca scenariul e totul la un film nu imi place nici Neuptolem ca nu pot sa-i citesc nici un mesaj pana la capat imi place pitbull cand face misto |
scenariul si regia e totul la film
:p la fel cum arhitectul si constructorul e totul la o casa, muncitorii putand fi inlocuiti oricand |
Pai muncitorii sunt tot in spatele camerei ... locuitorii sunt actorii :)
|
Adică vrei să spui că Nicholson,Brando,Bogart,Stewart,Cagney şi mulţi alţii n-au contribuit cu nimic la filmele în care au jucat?
|
pai si munitorii cladesc la casa cum si actorii cladesc la film......toti muncesc, unii cu mapa(reizorul si arhitectul si scenaristul) altii cu sapa (actorii, muncitorii)
faptul ca s-a ajuns la un cult pt actori, e treaba de business....la inceputuri, actorii erau luati in deradere, erau un fel de bufoni meniti sa ii distreze pe platitori.....niste prestatori de servicii, la fel ca manichiurista mea :p |
Originally Posted by Suspect de bizar:
ba da, am zis un pic mai sus ca si ei cladesc....dar iau fata la toata lumea ca doar ei apar pe ecran si sunt cei mai expusi......daca ajungi sa traiesti cu o persoana in aceeasi casa te obisnuiesti cu ea si o accepti asa, sau te saturi de ea si iti bagi picioarele |
Pai nu .. casa e produsul finit cu locuitorii in ea (filmul).Muncitorii sunt masinistii,sunetistii si mai stiu eu ce oameni ajuta la realizarea unui film :)
|
da' ma lasi sa-mi construiesc metafora asa cum am eu chef?
daca ma intrebi pe mine, locuitorii casei sunt cei care merg si vad filmul......ei beneficiaza de produsul finit, se bucura de el si etc. actorii muncesc de le sar ochii. are logica? |
Originally Posted by illotempore2002:
scuze, abia acum mi-am dat seama ce lucru important a fost spus: da, forumul asta nu trebuie luat mai mult decat o joaca. Cine il ia ca fiiund mai mult, o realitate care inlocuieste viata concreta, nu poate avea decat "in-succesuri". Si-i pun aici pe marx, Pauline, dragomara, ALS, nume, plus cei pe care nu-i stiu si dramele aferente. Lumea asta nu e cea reala, e absolut virtuala, sinuciderile sunt aici la fel de virtuale: maine te trezesti si ai vrea sa scrii. dar nu mai poti, fiindca ai fost bannat. :) |
Da merge si asa cum spui tu merge si cum spun eu.Ca daca eu trec cu masina prin fata unei case si vad o familie tanara cu 2 copii jucandu`se si facand un gratar zic uite ce frumos.Daca trec prin fata unei case si vad pe unu` ca o bate pe nevasta`sa sau ca se casa in fata usii atunci zic bleah.La fel si cu filmele.
P.S. Nu incercam sa iti schimb metafora :) |
sas stii ca puteai spune "ce lucru important a spus illo" iara nu atat de impersonal (ca si cum ai avea ceva cu persoana) precum "ce lucru important a fost spus"
:cool: daca ma intelegi ce vreau sa spun in subtext |
O consider mai mult decât o joacă.Aici intru să discut cu cineva interesat de filme.Şi este mult mai usor aşa pt. că găsesc din toată ţara pasionaţi,care ştiu ce-nseamnă un film,şi nu că îi „belea” cum îmi spunea o cunoştiinţă.Vii să discuţi civilizat şi să aflii ceva nou.Nu trebuie confundată cu realitatea,ai dreptate.
|
ma scuzati ca intervin:
nu sunteti kind of... off-topic? |
vezi ca ti-am zis ceva pe pagina anterioara
|
ce lucru important a spus illotempore2002 :D corect, dar interpreteaza-mi asertiunea ca si cum am introdus afirmatia ta in cazanul universal cu lucruri importante: nu mai conteaza autorul, conteaza doar ca a fost spusa. |
da, poate fi asa cum ai spus tu sau ai o agresivitate fata de mine pe care din pacate nu o poti folosi acum, si astepti clipa potrivita
;) |
de ce scoti ghearele? Sau ma rog, te pregatesti sa le scoti?
de unde ai scos-o pe asta cu agresivitatea fata de tine? AGRESIVITATE ZERO (0). daca erai dragomara mai intelegeam asemenea afirmatii, dar in cazul tau... avem ceva de impartit? ![]() P.S. A, faptul ca ai atacat-o pe Pauline? N-am detalii destule incat sa fiu de o parte sau de alta. So, calm down! :) |
iata, nu am vrut sa o spun eu, dar ai spus-o tu.
tu crezi ca eu am atacat-o pe ea. dom'ne ce psiholog bun sunt! p.s. nu am scos ghearele, nu ma pregatesc sa le scot, am vrut doar sa vad daca esti capabil sa fii onest (pt ca am simtit de mai multe ori ca ma agresezi indirect iar eu dau cartile pe fata cu cine cred ca merita - si pana la urma ai zis ce ma asteptam) |
adica doar "cred" ca ai atacat-o?
stai sa-ti spun parerea mea, inainte sa rabufnesti: ai atacat-o cum se ataca un incendiu, prin alt incendiu: stii ca daca vrei sa stingi o padure care arde dai foc unei alte parti din padure, CONTROLAT, si focul ala il va stinge pe primul? Cam asta ai fost tu, cam asa ai atacat-o. Daca intelegi, bine. |
da, in nimicnicia mea, ce sa fac si eu :)
stii, vorbesti de parca ai vedea numai cu un ochi ceea ce spui este profund incorect dar pt mine subiectul nu merita osteneala |
de fapt, nu vad nimic.
un ochi ar fi maximum posibil. am si vizeta asta... zi-mi, totusi, tu, varianta ta. (oricum suntem off-topic de mult, dar cui ii pasa? aici e sat fara caini) |
nu, lasa asa.
imi place cand vad oameni aflati in eroare si crede-ma pe cuvant, imi fac lucrarea de licenta pe tema asta, a erorilor cognitive cauzate de diversi factori si a concluziilor tampite la care ne duc :p glumesc, sper sa nu te superi |
a, si nu suntem off-topic pt ca aici vbim despre parerea ta despre mine si a mea despre tine, suntem kiar foarte calare
|
pai nu prea am cum sa nu ma supar, in afara cazului ca as fi estropiat, si nu-s. As vrea mai multe detalii. (si oricum, de ce eviti cazul concret Pauline Kael? Bunii psihologi nu se tem de exemple) |
most of the time, evit un subiect care are o istorie lunga pt ca e mult de povestit si mi-e lene, mai ales daca subiectul ala nu are si pt mine o importanta motivanta.
dar tot esti bun prieten cu ea, intreab-o pe ea de radacinile cu pricina (daca e sa imi amintesc, nici nu cred ca stiu exact cum a deviat totul). si nu sunt un bun psiholog, ziceam si eu asa |
:confused:
bun prieten cu ea? nici macar n-am pozele alea in neglijeu, pe care se pare ca le au toti! :) As fi putin curios, recunosc... :oops: dar am avut meciuri cu ea, suparari, enervari, nici gand sa fiu de partea ei DIN PRINCIPIU. N-ai citit topicul Cazul Cinemagia vs. Pauline Kael, se pare, acolo am descris mai pe larg. Nu cauta sensuri ascunse. Putem abandona deindata subiectul, daca vrei. N-am parti-pris-uri. |
Perfect atunci. Ma bucur ca am lamurit-o si pe asta!
|
Nu te simţi prost,nici eu nu le am,nu sunt curios să le văd.
|
Pitbull - imi place de el pt ca este instruit, are bun simt si jigneste foarte foarte rar sau aproape niciodata, chiar si cand este agresat si jignit la marele greu, cred ca e singurul de pe aici care vbeste frumos
Djindjis - e el al dracu' si spurcat la creieri dar eu rad de fiecare data de ma prapadesc de ceea ce scrie, este foarte smart, si metaforic Neuptolem - inafara de momentele cand posteaza ca dementu de nu se mai opreste 5 zile, in rest imi place de el - are imaginatie, e smart si intelege lucrurile dincolo de aparenta lor, e fragil, si multe altele pe care le-am scris la noi moderatori Klein - imi place, e analitica si serioasa cand vine vorba de filme Suspect de bizar - are opinii clare si mult bun simt Cinemania - imi place dar nu stiu inca de ce ca nu mai tin minte Nume - imi place, zice bine mai tot ce zice Nu-mi plac: aici chiar imi e greu sa dau exemple - Halebardul - ca vede doar cu un ochi si refuza sa vada global o situatie - Dragomara - se plange de dimineata pana seara si ne trateaza pe toti ca pe ultimii fraieri si cam atat. |
nu refuz, dar neavand si a treia dimensiune, pe care tu probabil o ai, n-am ce vedea. Iar cand iti zic sa-mi spui una alta, zici ca n-are importanta, sa trecem peste... La ce sa ma mai uit cu celalalt ochi? la slanina? dragomara e in stare sa bage o lume intreaga la nevropati, numai prin ce transmite. superioritatea afisata de ea e doar de fatada. |
Desi nu sunt de acord cu ce a postat illo atunci ... trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu faptul ca a facut`o.Adica chiar era nevoie de cineva care sa o calmeze pe Pauline .. si illo a stiut unde sa dea sa doara :)
|
Io mă bucur că a postat şi sunt de acord,o trebuit să se coboare la nivelul ei,dar asta e,trebuia făcut.Pauline ba te lăuda într-un post ba te înjura în altul.
|
no, total off topic
azi dimineaţă unul dintre zecii mei de colegi (sper să nu fi atins încă suta) mi-a zis aşa "ai talent, scrii foarte bine, de ce nu publici undeva?! auzi, da'de ce-i faci pe toţi idioţi?!" Am strâns din dinţi, şi i-am zis: "bine, o să rectific", la care el a zis: "nu, dacă tu simţi astfel, nu trebuie să rectifici nimic".
săptâmâna asta am ţinut locul altcuiva, însă de câteori am trecut pe la biroul meu, colegii mei m-au asaltat cu întrebările şi miştourile de genul "aha, despre mine n-ai scris nimic?!", "auzi, da'tu chiar credeai că io nu mă prind că de mine e vb în "fir-ar ale dracului, de parcă ele s-ar fi măritat cu primul bărbat cu care s-au culcat"?!. :D Toate astea m-au dus la concluzia că totuşi s-ar putea să-mi împlinesc visul, şi să ajung în Tibet mult mai repede decât mi-am dorit. Să ajung la cutie, of course, împrăştiată de vreun alpinist care s-ar îndura de sufleţeul meu multîncercat! :) --- on topic: nu mai am părerei decât despre mine. foarte proaste of course. şi acum am să postez câteva citate dintr-un pps de suflet, că de, ca de obicei nu mă pot abţine. Patru lucruri pe care să ţi le aminteşti: 1. Să nu faci presupuneri Să nu faci nimic pe baza presupunerilor.Dacă ai DUBII, lămureşte-le.Dacă SUSPECTEZI, întreabă. Presupunerile te determină să inventezi scenarii uneori incredibile care nu fac decât să-ţi învenineze sufletul şi care nu au BAZĂ REALĂ. 2. Respectă-ţi cuvântul. Ceea ce iese din gura ta reprezintă ceea ce eşti tu. Dacă nu respecţi ceea ce spui, nu te respecţi pe tine însuţi, iar dacă nu te respecţi nici nu te iubeşti. A-ţi respecta cuvântul înseamnă a fi coerent cu ceea ce gândeşti şi cu ceea ce faci. Astfel eşti autentic şi asta te face respectabil în faţa ta şi a celorlalţi. 3. Fă întotdeauna totul cât se poate de bine Dacă faci totul cât poţi de bine, nu vei regreta şi nu-ţi vei reproşa niciodată nimic. 4. Nu lua NIMIC personal Nici cea mai gravă OFENSĂ. Nici cea mai rea RUŞINE.Nici cea mai adâncă RANĂ. Pe cât de mult vrea cineva să-ţi facă rău, pe atât de mult rău îşi va face sieşi.Dar problema este a lui (ei), nu a ta. “Dacă privim viaţa cu ochi de copil, s-ar putea să înţelegem mai bine acest joc de a trăi şi a evolua” “Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieţii. Fără ea, ai fi un etern afon în corul imens al omenirii” (Roque Schneider) “Iubeşte-mă atunci când merit cel mai puţin pentru că atunci am cea mai mare nevoie” (Proverb chinezesc) PS: ştiu, ştiu, la teorie nimeni nu mă întrece. ;) |
Originally Posted by 2002:
E posibil sa ma sparg daca ma trantesc de perete? Corect: romantic. ;)
---- Cate sofisme, cate intelectualisme!..Illo, le zici bine, dar cui te adresezi tu? Crezi ca educi pe cineva? Reformulez: vrei sa educi publicul? N-ai cum. Ma intreb, toate aceste discutii, conduc ele cumva la o carne de miel pe gratar, la o sampanie ori la nimfe costumate cu urechi de Iepuri? In fond, despre asta e vorba. Sau noi toti de-aicea vrem sa putrezim ca simple dvd-uri pe rafturile anilor 2212?? Se va mai sti atunci de noi? Vom mai conta? Si daca da, CU CE? Si daca avem cu CE, WHY? Eu unul ma bag la scris, am secondul ala, n-am turat inca motoarele, nici de incalzire..parca aud in urechi tuci-tuci--tuci-tuci-ul acceleratului. Macar sa ma bucur ca am ce sa va ofer, unora din voi. Si desfac o bere in timp ce voi imi injurati scriinplaiu. Marfa! Ejaculez in momentele alea..scenaristic! :cool: |
hai sa zic si de bine:
imi place Neuptolem cand are umor si pare relativ distrat imi place Suspect de bizar cand zice 'cum ii ' (sau ma rog) imi place redmen ca ii plac filmele Holywood clasice - glamour, that is |
|
Ca sa nu mi se reproseze ca am postat pe topic alte chestii decat cele care trebuiau ... tin sa precizez ca da si eu as bea o bere :)
|
bere sa fie atunci!
dar pana atunci, noapte buna! |
Imi place buticut pentru ca este diplomata si echilibrata.
Illo e ok, dar e cam impulsiva si de aceea risca sa le devina antipatica unora, dar nu cred ca asta o afecteaza. :D |
mersi corink pt critica prezentata in mod pozitiv :D
sunt impulsiva dar izbucnesc rar chiar imi place sa fiu antipatica, imi mentine un tonus psihic bun, ador sa ma contrazic cu altcineva, si cand sunt simpatica si lumea ma place si nu avem pe ce ne certa, ma plictisesc de moarte :) uite, noi doua nu ne-am mai contrazis demult, ce zici? :p |
Originally Posted by corinka:
si jura tu pe rosu (nu pe redmen) ca eu sunt cea mai impulsiva de pe aici :D |
Nu pot sa jur, pentru ca nu-i stiu pe toti prea bine si oricum nu jur niciodata, din principiu. Dar pot preciza ca tu esti doar impulsiva [asa cred eu] si nu colerica. Sunt sigura ca avem si colerici pe aici. |
All times are GMT +2. The time now is 02:13. |