![]() |
halebardul
Dati!!
|
Na!
(A fost bine?) |
da.
dar nu de-ajuns. mai dati! |
masochist, tipu.
|
pai da.
mai dati! |
Na!
|
Pac-pac. L-am terminat pe halebard. Acum vei redeveni Led? :)
|
nici gand, nu vezi ce armura groasa am?
nici scutul nu mi s-a clintit. |
:lol: Ati fost geniali cu topicul asta.
|
Mai suntem si acum.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Da.
|
Nah! Ia de-aici! Mai vrei?!? Nah! Fii atent! PLEOSC! Nu te supara...ZDUP! BANG! Hei, tot eu sunt..ZBANG-PANG-ZBANC!
|
Nu m-ai nimerit. :rolleyes:
|
BUUUM! Acum chiar te-am facut harcea-parcea. Ti-am aruncat armura in aer. Welcome back, Led! Te-am eliberat de Halebard.
|
Nu l-ai nimerit nici tu. E inimeribil.
|
Pai dati asa, fara sistem? Normal ca nici nu m-atinge.
Deci Neupto s-a dat batut. (Fight Club, mofturi ![]() NEXT! |
hei, sper ca nu ai de gand sa-ti schimbi nick-ul cel caraghios? ramanem fara pitic prost cu freza de elvis. imi imaginez cacara o barda mare cu el, pe care o foloseste ca sa si-o scape in cap. de unde si proverbul: afara-i vopsit gardul, inauntru halebardul. hale barry dupa ce o sa-si faca schimbarea de sex la fatza.
|
Uite c-a trecut pe-aici si boul negru cu j-uri islamice, a mugit si a fugit.
Duca-se! |
nu asculta ce zice lumea, nick-ul nu e caraghios, caraghios esti tu. arata-le ca esti un adevarat stand -up comedy si dovedeste-le pe des'te ca tu totdeauna ai pretins ca esti barbat . pastreaza nick-ul, te-ai facut de ras o luna, ce mai conteaza restul vietii.
|
Sa pastram un minut de reculegere pentru moartea creierului lui gingis!
A fost un neuron bun! |
Originally Posted by halebardul:
|
Era unu. Unul singur.
Ala cu care alunga mustele care-i dadeau tarcoale. Era asa de bun ca pana la urma le-a lasat sa-l napadeasca. Si uite-asa s-a dus. Fie-i tărâța usoară! |
|
marți dupa chindie.
|
A.
Ok. |
Unde?
|
cum te uiti inainte, imediat pe stanga.
|
A.
Da. |
Cum?
|
ca boul. (da' exact ca boul) |
cred ca acest subiect se va transforma intr-un In suturi
|
ceea ce e un pas inainte.
|
ia te uita, victimele fac frontul de est comun. parisul vesel si mascota gonflabila. dar dialogurile sunt naspa. it's a pass. do some rewriting.
|
Ce pute aşa aici? Deschideţi ferestrele şi închideti uşa!
Nu mai lăsaţi vitele rumegătoare cu halenă djindjivală să umble libere. Hai, joianule, nii înapoi în staul! |
uite unde se ascundea micul vacar. stand tu asa, la calculator de dimineata, te-ai inspirat si inspirat din natura numai de putoare si de halena? mai cauta. mai scobeste-te.
cateva curiozitati despre: ca orice piticanie este complexat si are nevoie de atentie, prin urmare deschide topicuri cu denumiri caraghioase. el se foloseste in acest scop de propriul nume. a esuat ca avatar dar visul lui secret era o cariere de breloc. viziera il cam stanjeneste, ca trebuie sa se ridice pe varfuri sa vada sabiuta o foloseste sa se scobeasca in nas si-n fund. acest tranzit face parte din sistemul lui reproducator. procesul este similar celui de polenizare. |
Ia, taică, ia la gingiuță:
![]() Papă cu veselie până nu se răceşte! |
foarte plastic, intr-adevar
iti place, halebardule? |
prins la inghesuiala, face pe el.
|
Infuleci si nu te mai saturi? Vrei si desert?
Un serbet, ceva? Hai ca m-am distrat destul cu tine, vorba arestatului. Zât de-aici! Next! |
cred ca ajunge
|
Originally Posted by StefanDo:
We are here to serve. Nu ma supar daca inchizi topicul. Am ras destul. |
Halebard, nu mai da cu oua-n gard!
|
All times are GMT +2. The time now is 13:24. |