Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Revenire la vechiul format. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95215)

nume 19 Mar 2009 19:07

Revenire la vechiul format.

Deci care vrea sa zica. Vechiul format, vechiul font albastru, etc .... cinemagia asa cum era acum cateva zile.

Neuptolem 19 Mar 2009 19:11

Votat "Da".

Pitbull 19 Mar 2009 19:23

Fratii mei albi, la solutia "Cum vrea toatä lumea" nu v-ati gândit?

ATENTIE, ADMINISTRATORI!

Instalati un pachet de skinuri, si introduceti optiunea ca fiecare user, din profil, sä-si aleagä skinul dorit.
Includeti si vechiul skin CineMagia. Dacä sunt incompatibilitäti de software, se pot rezolva sau prin convertire, sau prin crearea unui skin nou, în formatul actual, dar preluând virtualmente toate elementele grafice de la cel vechi (culori, semnalizäri, fonturi stas, etc.)
What's the big deal?

Pauline Kael 19 Mar 2009 19:58

Mai lasati-o incolo de treaba,bre,pana la urma ce conteaza cum arata? Si aia la Hollywood isi fac cate un lifting,peeling...Si eu am nostalgia Cinemagiei vechi si negricioase,dar sa nu exageram,sa nu parem demodati si retrograzi,chiar daca spiritul asta conservatorist are farmecul lui.Din partea mea poa' sa-l faca si cacaoniu,cum zicea Costo,numai sa se posteze.Broaste sa fie ca lace e destule.

:alien:

corinka 19 Mar 2009 20:01

Nu toata lumea vrea la fel. Iar rezultatul sondajului nu ar trebui sa reflecte ideea majoritatii?
Ideea cu skinurile mi se pare excelenta. Sunt pentru.

Pauline Kael 19 Mar 2009 20:18

Eu cred ca de fapt e o chestie psihologica,nici o ruptura noua cu o ex-iubita nu e prea usoara.Eu nu sunt demult aici(desi am intoxicat forumul),dar pentru cei mai vechi e putin socanta schimbarea.Ar trebui sa se gandeasca la noi schimbari ,nu la intoarceri cu masina timpului in viraje inutile.
"De ce sa repeti o greseala veche,sunt atatea greseli nou-noute de facut" N Stanescu

:rolleyes: :p

Floydman 19 Mar 2009 21:10

sunt de parere ca trebuie surmontate neplacerile si lasat progresul sa lucreze. si se poate incarca si un skin negru, nu neaparat cel vechi. haideti bre, ca era rudimentar, caracterele aratau primitiv si erau cam prea putin citibile, ce va tot atata....:cool:

Pauline Kael 19 Mar 2009 21:38

Lucrurile unice le facem noi sa fie unice,nu ele pe noi.
Era deprimant negrul ala ...unic,irepetabil,RIP.
Dam mai multa importanta aspectului,decat continutului,ne plangem de detalii minore,dar de intrat intra unii useri din an in Paste,desi filme,actori,regizori sunt cu carul.
Ziceti mersi ca nu se inchide,sau sa mai tina niste ani buni,multe forumuri au dsparut,DIN LIPSA DE USERI SI COMUNICARE nu din cauza culorii,etc.
Chelul isi pune tichia (mana) de margaritar in cap si girafa lui Iri Columbeanu,geanta Vuitton.

Pitbull 19 Mar 2009 21:40

N-am girafä, tanti, sä mor io!

Pauline Kael 19 Mar 2009 21:43

Nene,am editat,parol!Era Iri Columbeanu,nu Mihnea:p

Suspect de bizar 19 Mar 2009 21:58

Cu skinurile io n-aş fi de acord.Cinemagia să fie aceaşi pentru toată lumea.

corinka 19 Mar 2009 22:02

Dar ar fi, oricum, acelasi continut pentru toata lumea si CONTINUTUL CONTEAZA, nu imaginea!

Suspect de bizar 19 Mar 2009 22:04

De acord,conţinutul contează.Nu am de gând să votez.Îmi plăcea ce-i drept formatul vechi,era mult mai original.

redmen 20 Mar 2009 00:26

Sunt convins ca noua interfata va atrage mai multa lume pe site,si sa speram si pe forum.Oricum pagina de inceput a site`ului este foarte reusita.

Floydman 20 Mar 2009 09:50

Originally Posted by Suspect de bizar:

Cu skinurile io n-a? fi de acord.Cinemagia s? fie acea?i pentru toat? lumea.

Mai erau unii care voiau ca lumea sa fie aceeasi pt toata lumea. Au sfarsit prost, mai devreme sau mai tarziu. :D

nume 20 Mar 2009 22:51

Ce faci in Romania cand ai un lucru bun care cat de cat se misca? Simplu, il strici. Felicitari pentru noul format de CACAT.

Leonard 21 Mar 2009 11:41

am votat Da în sensul de a se reveni vechea interfaţă, la scriptul phpBB dar la o versiune mai nouă a acestuia. are mai multe opţiuni la profil şi dacă nu mă înşel suportă şi skinuri personalizabile (în orice caz orice user poate alege din profil o interfaţă din mai multe puse la dispoziţie de către administrator). cel mai mult mi-a plăcut cum arăta pe vremea cînd era un skin cu iconiţe stella artois, nu ştiu dacă mulţi din userii de azi au prins.
singura chestie în plus a vBulletinului cred că este posibilitatea de a crea subcategorii în categorii, dar pe lîngă alte zeci de IMposibilităţi şi interfaţa oribilă mă lipsesc de această facilitate...

Pauline Kael 21 Mar 2009 12:17

Si daca nu se mai poate reveni,ce?
Forumul o sa se puna pe picioare,o sa vedeti,e normal ca acum sa se lucreze la el,sa-l aranjeze.
Daca nu ma insel,Cinemagia a fost prima,nu Cinefan.Mie mi-e indiferent cum arata,sper ca toate problemele sa se rezolve.Restul sunt doar mofturi,si cui nu-i convine ,asta e.Sa nu intram in freudenisme.

Neuptolem 21 Mar 2009 18:02

Daca pleci, ia-ma si pe minee...

Mi-e dor de celebrele cuvinte " a scris":

Neuptolem a scris:
CineMagia....
A fost odata...
...ca niciodata.

15 la 11! Putem reveni la formatul anterior? Majoritatea o cere. Daca nu va convine design-ul acela sumbru dar atat de misterios si specific salii de cinema, va puteti juca pe alte forumuri si discuta orice altceva in afara de filme.
Acum plec la "Pescuit sportiv", v-am lasat, cand ma intorc sper sa-l gasesc cum era inainte. Il voi ruga pe Dumnezeu sa ma ajute!

Dragomara 21 Mar 2009 18:08

no

mie chiar îmi place, acum că mă dumirii (singurică :D ) ce şi cum, cred că CineMagia arată şi merge mai bine ca niciodată! mă rog, excepţie face PostQuickReply... pentru care am încă destulă răbdare pe stoc. :love:

Gengar 21 Mar 2009 18:29

Singura problemă cu conversia la vBulletin este că nu îşi vor reveni literele cu diacritice din posturile vechiului forum. Dacă găsiţi un programator care să poată face treaba asta, îmi scut pălăria în faţa sa. Dacă rămâneţi la vBulletin o să aveţi un forum plin de şiruri de caractere care nu vor mai constitui cuvinte. :D
Parcă era puţin mai frumos vechiul format, dar mă voi abţine de la a vota...

Neuptolem 21 Mar 2009 21:39

Bine-ai revenit Mistah Jay!
Te rog eu civilizat - stai linistit, ca nu-mi sta in fire civilizatia da' ma prefac si io sa fiu in randul lumii - sa votezi cu "da" daca tot iti placea mai mult cum era forumul inainte, cel "Clasic".
Mai nou, unii ma mai catalogheaza si gay..de ce? R: Pt ca sunt un bou si am vrut sa revii pe forum sa scrii toate bazbaldacurile care faceau rating si nu deranjau atat de rau cum au disturbat altii linistea p-aici. Imi prevad sfarsitul pe acest forum, Mistah Jay, cimitir virtual cum de nu exista??? Nu i-a dat nimanui prin cap? Pai noi unde plecam cand ne ducem, ca doar nu ne ia Gaia pe sus.
Daca mor, nu uita sa-mi aduci flori in locul menit eternitatii virtuale, da' sa fie orhidei ca in "Adaptation", si dupa mine poti sa ti-o si tragi cu Pauline Kael pe mormantul meu si sa spui lucruri urate despre mine cu ea, nu ma supar.
Ei, dar asa cum au inviat si altii, poate inviu si eu. Dar nu inainte de a va bantui cu clone pe fiecare dintre rautaciosii mei dusmani inumani! Ha Ha Ha Ha hA ha ha, HO HO HA HA HA HA HA HA HAAAA, HA HA HA!...I'm fuck!...

Ilbibeacare! (I'll-be-back-are!)

Dragomara 21 Mar 2009 21:49

dragă

da'ce mult mai scrii! bagă un rezumat care să conţină cuvintele "sulă" şi "prefectură", ca să pricep şi io, pls.
for the record: gay-ii sunt sexy pt. că se spală des, se-mbracă bine, miros în euro şi capul cel mai important îi şel di sus!! :p :p :p :p

Neuptolem 21 Mar 2009 21:52

N-o sa se intample nimic bine, sunt sigur. De-aia ma agit, ca sunt constient ca n-o sa schimb nimic.

Dragomara 21 Mar 2009 21:58

frate

tu îmi faci neamu'de râs! oltenii chiar #e# deştepţi! no, deja s-a întâmplat, deja s-a schimbat ceva! te mai uită, cu atenţie o dată! te rog nu mai fi atât de rigid, asta e proprietatea stâncilor, tu încă te mişti şi respiri, OMULE! :D

Gengar 21 Mar 2009 22:34

Eu vreau varianta "Mi-e indiferent" sau "Mă doare la bască" sau "Mă doare-n pantof" ... Dacă nu băgaţi şi varianta asta, o să mă simt constrâns de situaţie a vota "Da".

P.S.: Un lucru e tare mişto la schimbarea asta: avatarurile lui Gloria Estefan... :D Mă joc şi eu oţâră în Photoshop cu ele?

@ Neuptolem, să ştii că vBulletinul este considerat un software superior phpBB-ului, mai ales că e cu bani, aşa că putem oare vorbi de o involuţie a forumului...? :?

Dragomara 21 Mar 2009 22:41

io

votai "Nu", da' să nu mă spuneţi la nimeni. cum nu mă recitesc niciodată, şi nu-i recitesc nici pe alţii, adicş nu dau 2 bani pe ce a fost atâta vreme cât nu sufăr de Alzheimer. promit să mă revolt când oi uita. :p

Dragomara 21 Mar 2009 22:46

NB

numai un edit aci şi deja eşti antiAlzheimer o dată, pentru că diacriticele se duc dracu şi tb s-o iei de la capăt la fiecare nou edit, chestie foarte utilă creierului uman.

"tata-mare" Daniel înlocuieşte tu "ş" ăla cu "ă", io cedai nervos, pls! :(

mimi 21 Mar 2009 23:08

Adevarat ca trebuie un progres peste tot, in orice domeniu, dar nu arata deloc bine fata asta noua a forumului, e banala, greoaie, te obisnuiesti dar nu iti place...cam asta se intampla.

Dragomara 21 Mar 2009 23:49

hai, măi Mimi, măi!

cum poate fi ceva nou banal şi greoi?! cel puţin dpdv logic "banal" şi "greoi" nu au ce căuta în acceaşi frază, e un nonsens. :p

mie-mi place... e antiAlzheimer, mă rog, a fost, ieri... mâine deja va fi rutină, banală şi uşoară. ;)

nume 22 Mar 2009 00:43

Prostimea a votat, eu sunt un tip ocupat, cinemagia ramasese un tic vechi care mi-era drag, pentru userii vechi si pentru formatul unic. Acestea fiind spuse va salut, pt. ca v-ati pishat pe ceva consacrat si cunoscut nu pot decat sa va urez decadere placuta !

daniel 22 Mar 2009 00:50

Originally Posted by Neuptolem:

Mi-e dor de celebrele cuvinte " a scris"!

Asta chiar a fost simplu de reparat.

Pitbull 22 Mar 2009 01:02

Te rog eu civilizat - stai linistit, ca nu-mi sta in fire civilizatia da' ma prefac si io sa fiu in randul lumii - sa votezi cu "da" daca tot iti placea mai mult cum era forumul inainte, cel "Clasic".
Mai nou, unii ma mai catalogheaza si gay..de ce? R: Pt ca sunt un bou si am vrut sa revii pe forum sa scrii toate bazbaldacurile care faceau rating si nu deranjau atat de rau cum au disturbat altii linistea p-aici. Imi prevad sfarsitul pe acest forum, Mistah Jay, cimitir virtual cum de nu exista??? Nu i-a dat nimanui prin cap? Pai noi unde plecam cand ne ducem, ca doar nu ne ia Gaia pe sus.
Daca mor, nu uita sa-mi aduci flori in locul menit eternitatii virtuale, da' sa fie orhidei ca in "Adaptation", si dupa mine poti sa ti-o si tragi cu Pauline Kael pe mormantul meu si sa spui lucruri urate despre mine cu ea, nu ma supar.
Ei, dar asa cum au inviat si altii, poate inviu si eu. Dar nu inainte de a va bantui cu clone pe fiecare dintre rautaciosii mei dusmani inumani! Ha Ha Ha Ha hA ha ha, HO HO HA HA HA HA HA HA HAAAA, HA HA HA!...I'm fuck!...

Niii, s-or tâlnit tinerii însurätei!
Casä de piaträ vä doresc!

@Nume:
Nu te gräbi, la fel ne credea un papagal acu' doi ani jumate, si-a iesit taman pe dos!
De-abia ACUM începe adevärata CineMagie, aia veche era doar asa, un exercitiu...

buticut 22 Mar 2009 01:18

You two,get a room!

redmen 22 Mar 2009 01:22

Originally Posted by nume:

Acestea fiind spuse va salut, pt. ca v-ati pishat pe ceva consacrat si cunoscut nu pot decat sa va urez decadere placuta !

nume esti parte marcanta a acestui forum.nu iti permit sa pleci :)

Dragomara 22 Mar 2009 08:24

@nume

Prostimea a votat, eu sunt un tip ocupat, cinemagia ramasese un tic vechi care mi-era drag, pentru userii vechi si pentru formatul unic. Acestea fiind spuse va salut, pt. ca v-ati pishat pe ceva consacrat si cunoscut nu pot decat sa va urez decadere placuta !

când zic io că în fiecare zi înveţi ceva nou... uite azi aflai ceea ce vroiam să ştiu ieri, şi anume că prost eşti cînd votezi. :p

Pitbull 22 Mar 2009 10:17

Nu, e invers: votezi când esti prost.

Neuptolem 22 Mar 2009 10:32

Tin sa anunt ca voi parasi si eu forumul, dar nu azi, in curand, pana una alta, sunt prin zona, daca vreti sa salvati trecutul nostru, istoria scrisa de fiecare pasionat p-aici, stiti ce aveti de facut, daca nu, cum era si-n trailerul Salvation-ului: "FORGET THE PAST".

Nu plec deoarece am ramas cu mai multe lucruri neterminate: 2 scenarii si cateva cronici la niste filme mult indragite. Atat. Daca am timp, daca nu, "THE FUTURE BEGIN", no?

In curand ultimele mele mesaje pe forum in care am sa comunic cu voi. Vorbesc f serios, azi-noapte nu am putut sa adorm cu gandul ca parca ma simteam scapat intr-o alta dimensiune, una oribila in care orice cosmar al tau prinde viata si nu se intampla nimic bun, numai ciudatenii impotriva ta. Criza asta v-a terminat, ori nu mai aveti bani de salarii pt vechii programatori ai "Clasicului Format" si ati fost nevoit sa re-inventati forumul cu niste novici. Un singur cuvant: incompetenta!
Una din regulile marketingului suna de genul sa mentii un serviciu asa cum s-a consacrat, fara schimbari prea capitale, colosale si bruste in randul consumatorilor fidelizati..dar vorbesc cu peretii, stiu asta.
In ultimele 2 mesaje - unul in atelier, unul la condica - imi voi explica si motivatiile mai argumentat si detaliat.

Good-bye!

Leonard 22 Mar 2009 11:35

vă înţeleg.
eu nu mă retrag încă dar o să-mi reduc timpul petrecut pe forum la maxim 15 minute pe zi. chiar am probleme cu ochii. oricum folosesc pt job foarte mult google care de asemenea are fundalul alb şi n-am găsit opţiunea de a schimba culoarea. mai sunt şi alte situri în situaţia asta pe care uneori sunt nevoit să ajung. cinemagia era o relaxare pt mine. acum a devenit ceva aprins şi implicit agresiv. e normal să eviţi ceva care-ţi provoacă disconfort.
uitaţi-vă la cinefan cum a rămas fără utilizatori care postează. sunt convins că sunt mai multe motive dar şi fundalul aprins cred că a avut influenţă, chiar dacă nimeni nu-şi dă seama în mod conştient. dacă doriţi aceeaşi soartă, păstraţi acest skin...

Pauline Kael 22 Mar 2009 11:54

Problema cu skinurile parca s-a mai discutat,se poate rezolva,la panoul administratorului exista varianta schimbarii culorii,e o simpla apasare de buton.
Propun pentru ca userii obisnuiti cu culoarea intunecata,eleganta (dar pentru altii deprimanta) a forumului,sa se gaseasca o varianta de mijloc,o culoare neutra,un albastru inchis,sau verde,si gata!

Dragomara 22 Mar 2009 11:58

Originally Posted by Leonard:

v? �n?eleg.
eu nu m? retrag �nc? dar o s?-mi reduc timpul petrecut pe forum la maxim 15 minute pe zi. chiar am probleme cu ochii. oricum folosesc pt job foarte mult google care de asemenea are fundalul alb ?i n-am g?sit op?iunea de a schimba culoarea. mai sunt ?i alte situri �n situa?ia asta pe care uneori sunt nevoit s? ajung. cinemagia era o relaxare pt mine. acum a devenit ceva aprins ?i implicit agresiv. e normal s? evi?i ceva care-?i provoac? disconfort.
uita?i-v? la cinefan cum a r?mas f?r? utilizatori care posteaz?. sunt convins c? sunt mai multe motive dar ?i fundalul aprins cred c? a avut influen??, chiar dac? nimeni nu-?i d? seama �n mod con?tient. dac? dori?i aceea?i soart?, p?stra?i acest skin...

nu mi-o lua în nume de rău, da' am şi io o curiozitate, de citit, cum citeşti pe hârtie, de exemplu?! la mine una, cărţie sunt publicate încă negru pe alb. te pomeneşti că oi fi exceplţia! :p

nu ştiu ce browser foloseşti, însă toate, absolut toate au opţiunea de-a mări fontul; de asemenea poţi umbla de rezoluţia PCului, la contrast etc.

Pauline Kael 22 Mar 2009 11:59

Nu inteleg de ce trebuie sa jignesti alti useri doar pt ca iti da Pitbull voie,daca altii au alte gusturi nu trebuie sa-i faci prosti,daca administratorii acestui site vor sa schimbe ceva(sigur in bine,nu si-ar permite sa-si bata joc de munca lor) nu trebuie sa scrii ca e un site de cacat.Si pe urma ne urezi sa ne pisham,etc?
Cam multe referiri coprofile...

Gengar 22 Mar 2009 12:21

Originally Posted by Pitbull:

Niii, s-or tâlnit tinerii însurătei!
Casă de piatr? v? doresc!

@Nume:
Nu te grăbi, la fel ne credea un papagal acu' doi ani jumate, si-a iesit taman pe dos!
De-abia ACUM ?ncepe adevărata CineMagie, aia veche era doar asa, un exercitiu...

încât îţi recomand:

Eu nu-s nume, că aş posta pozele tale de pe myspace chiar aici...

Pauline Kael 22 Mar 2009 12:31

Bun.Gengar si Neupto nu sunt gay,ii credem naibii,chiar daca cel din urma e cam lame.
Gengar,stim cum arata Pitbull,nu tre' sa pui poze.

Pauline Kael 22 Mar 2009 12:35

Originally Posted by Pauline Kael:

Problema cu skinurile parca s-a mai discutat,se poate rezolva,la panoul administratorului exista varianta schimbarii culorii,e o simpla apasare de buton.
Propun pentru ca userii obisnuiti cu culoarea intunecata,eleganta (dar pentru altii deprimanta) a forumului,sa se gaseasca o varianta de mijloc,o culoare neutra,un albastru inchis,sau verde,si gata!

Ca sa nu mai plece nimeni,se poate face o prapadita de schimbare de culoare,un gri argintiu,galben metalizat,etc.:mad:

Gengar 22 Mar 2009 13:28

Originally Posted by Pauline Kael:

Gengar,stim cum arata Pitbull,nu tre' sa pui poze.

Dacă ai cunoaşte povestea la care am făcut aluzie, ţi-ai da seama că tu eşti cea ...

I know more dirty secrets of this forum than most of you newbies, so - you and Neuptolem, go lick a lolly or whatever you kids like to do ...

Pitbull 22 Mar 2009 13:46

Pauline, povestea la care face aluzie respectivul e aia cu Nume si pozele lui A.L.S. Poti citi finalul ei în topicul "Atentie, santaj!" din sectiunea "Bursa".
Oricum, sarjeazä - cântä dupä ureche, si cântä prost: pozele nu erau pe "My Space", ci pe "Yahoo" - iar A.L.S. si le-a sters imediat. Nume le-a repostat ulterior, dar nici alea nu mai existä. Deci, regrete eterne - da' n-o sä vadä nici un cronicar de film la nudu' gol!
(Neupto, ai grijä de el în noaptea nuntii rezolvä-l eficient si pe termen lung.)

Pauline Kael 22 Mar 2009 15:48

Stiu povestea cu Bursa,cu asa-zisa lovitura de imagine,n-are relevanta,decat pt dezaxati si complexati.
Nu ma intereseaza pozele,imi place ALS ,e f inteligent,a scris carti,daca unele comentarii la filme le-a ales sa le faca dintr-o perspectiva accesibila publicului larg asta nu inseamna ca simtul lui comercial trebuie depreciat ca fiind lipsa de talent.There's No Business Like Show Business!

Pitbull 22 Mar 2009 15:54

Oricum, nu e de mirare cä Mireasa lui Neuptolem saliveazä dupä pozele alea si se zgâriazä pe ochi cä nu le-a prins.

Dragomara 22 Mar 2009 15:59

ăăăăă... pozi, despre ce pozi ie vb aci?!

io când nu am ce face, ce-i drept extrem de rar, mă (mai) uit pe un site, fickr pe numele lui, acolo sunt nişte poze extrem de educative, de "artă", că să-i citez pe unii contemporani. :p :p :p

All times are GMT +2. The time now is 14:59.