Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Horror (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=249)
-   -   Horror 2009 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95160)

Senseless 15 Mar 2009 03:10

Horror 2009

ce parere aveti despre filmele care au aparut/urmeaza sa apara anul acesta ?

eu am fost placut surprins dupa ce am vizionat The Unborn. Actorii au jucat destul de bine, subiectul a fost ok (cu mici adaugiri din horror'urile deja celebre), dar per total 7/10

mi'a placut si Dying Breed :)

tre sa'mi fac "plinul" cu horror ca am cam "tinut post" lunile astea :lol: :shock:

EgOisM 15 Mar 2009 09:22

poate "the uninvited" este remake "A tale of two sisters",eu nu vad nicio legatura cu "the unborn"care m-a dezamagit simtitor.

Leonard 15 Mar 2009 11:44

Re: HORROR 2009

Originally Posted by Senseless:

...filmul japonez A Tale Of Two Sisters...

care e coreean...

Senseless 15 Mar 2009 13:19

Re: HORROR 2009

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by Senseless:

...filmul japonez A Tale Of Two Sisters...

care e coreean...

aaa da :oops: scz

marcusARCUS 16 Mar 2009 10:02

Io ma astept la multe de la nenea Jason Voorhees

Senseless 16 Mar 2009 12:39

Originally Posted by marcusARCUS:

Io ma astept la multe de la nenea Jason Voorhees

si eu :D

buticut 21 Mar 2009 00:45

Eu astept revenirea lui Raimi :).

Hannibal88 21 Mar 2009 21:07

The Unborn

Mi-a placut filmul, dar, nu ca as avea eu cine stie ce experienta intre ale cinematografiei, dar, poate gresesc, subiectul e cam fumat.
La capitolul detalii tehnice,am observat ca filmul a fost lansat in 2009, iar la sfarsitul filmului scria 2008.:?
Dati-mi un raspuns daca puteti.:)

EgOisM 22 Mar 2009 09:54

Nu stiu voi,dar eu vreau neaparat sa vad "Amusement",construit in stil "IT" mi-a atras atentia.Fara mult gore pare cam boring dar pentru ca acel clovn imi aminteste de Joker tre' sa il vad.

rm_cristian 23 Mar 2009 10:33

^ nu este nu stiu ce, dar filmul merita vazut muuult mai bun decat penibilul the unborn...

mi-au placut super mult the uninvited si the last house on the left (care l-am vazut ieri).

par4zi7u 23 Mar 2009 19:11

nu mia placut the unborn in schimb am vazut the strangers un film criticat de multi insa mie mia placut ..si am auzit ca va aparea the strangers 2 ;)

TheNewBlack 17 May 2009 23:45

nu prea imi place ce a iesit cu amusement...
the unborn parca ar fi facut doar ca fie observate calitatile fizice ale actritei,,,the uninvited nu se compara cu varianta coreana este mult prea "american"
iar dying breed....nu m-a impresionat

Cinemania 23 May 2009 18:17

Død snø aka Dead Snow aka Nazi Zombies...

sau un slasher-fest cu umor propus de norvegianul Tommy Wirkola

filmul are suisuri si coborasuri si functioneaza foarte bine pana in momentul in care incearca sa para serios (yeah, I know, inca nu a aparut nimic mai bun decat Shaun of the Dead :D )

Wirkola pare ca a adunat tot ce e mai bun din horror-ul clasic si a pus-o de un shake bunicel...la mine a functionat ca refresher

Cinemania 25 May 2009 15:30

asteptarea de 8 ani dupa un nou horror regizat/scris de Raimi aproape a luat sfarsit :D

http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg

buticut 25 May 2009 22:40

Originally Posted by buticut:

Eu astept revenirea lui Raimi :).

...desi parca-parca trailerul nu m-a impresionat prea tare.

Cinemania 26 May 2009 07:05

dar tot ne vom uita la film pt ca ne place Raimi :D

buticut 30 May 2009 00:23

Uuu SWEET :D!
http://www.rottentomatoes.com/m/drag_me_to_hell/

Cinemania 01 Jun 2009 07:18

ma intreb cat din film e Evil Dead si cat e inovatie

abia astept sa il vad...la naiba, deja abia astept sa vad noul Evil Dead :D
Johnny Knoxville=Ash??? hm

Cinemania 11 Jun 2009 08:11

nu, ca nu mai rimeaza la pronuntie cu ein, zwei :D

Cinemania 11 Jun 2009 08:55

daca nu il termina pe asta fac cu nervii si ma supar rau pe Clive :D

http://www.imdb.com/title/tt0301252/

in alta ordine de idei a vazut careva ultimul Argento, Giallo ?

EgOisM 11 Jun 2009 15:32

L-am terminat de vazut aseara..nu prea mai am timp de nimic..asa back to topic:
Cu siguranta Argento este back in the action!Mi-a placut Brody,OMG...omul asta stie cum sa imi mangaie venele...In definitiv tot jocul actoricesc este solid.Alta bila alba o dau pentru...goreee..unele scene m-au pus pe ganduri serios...Nu cred ca il pot compara pentru efecte vizuale cu Suspiria...dar totusi este de respectat..Pertotal merita vazut,nu m-a impresionat atat de mult dar este ok!you?

miercuri 11 Jun 2009 16:16

A aparut deja Giallo? Credeam ca abia la toamna. Ma bucur ca-l laudati pe Brody, saracu cam mentine a low profile in ultima vreme. Ma temeam ca filmul asta sa nu fie o aiureala.

Cinemania 12 Jun 2009 07:44

Originally Posted by EgOisM:

L-am terminat de vazut aseara..nu prea mai am timp de nimic..asa back to topic:
Cu siguranta Argento este back in the action!Mi-a placut Brody,OMG...omul asta stie cum sa imi mangaie venele...In definitiv tot jocul actoricesc este solid.Alta bila alba o dau pentru...goreee..unele scene m-au pus pe ganduri serios...Nu cred ca il pot compara pentru efecte vizuale cu Suspiria...dar totusi este de respectat..Pertotal merita vazut,nu m-a impresionat atat de mult dar este ok!you?

io inca nu mi-am facut tema la giallo

de aia intrebam...dar oare de ce oarecum ma asteptam ca tu deja sa-l fi vazut ? :D

bag mare si io, apoi mai vb

tre' sa termin cu Let the Right One In si Frostbiten :)

miercuri 12 Jun 2009 14:06

Let the Right One In nu-i asa horroristic. Dar penultima scena, cea de la piscina, e naucitoare, modrern classic in toata regula.

Cinemania 12 Jun 2009 14:18

nu e, dar are iz

miercuri 12 Jun 2009 15:30

Are are.

buticut 16 Jun 2009 01:42

Maine cred ca ma uit la Drag Me To Hell si o sa scriu niste impresii la cald :D.

miercuri 16 Jun 2009 15:10

Si eu l-as vedea, dar cu popcorn si niscaiva prieteni :P

EgOisM 16 Jun 2009 15:20

Mie nu imi place ce am vazut in trailer plus ca story-lineul mi se pare infantil.Va las pe voi sa il vedeti primele si imi spuneti daca merita sau nu:P

Cinemania 17 Jun 2009 08:01

Maine cred ca ma uit la Drag Me To Hell si o sa scriu niste impresii la cald :D.

te-ai dus ? :D

buticut 17 Jun 2009 11:54

Originally Posted by Cinemania:

te-ai dus ? :D

Nu i-am dat inca play :),vroiam sa il pun de ziua mamei mele,dar nu prea a incantat-o ideea :P.

Cinemania 17 Jun 2009 12:11

vroiam sa il pun de ziua mamei mele,dar nu prea a incantat-o ideea :P.

you're a true horror fan with heart ;;)

AlexanderSolis 17 Jun 2009 13:58

io asteptam ceva de la Twilight si dupaia mi sa parut cam nasol nu stiu ce zicetzi voi da io consider ca nu e un film chiar asa de tare si nu stiu exact de le-a placut la fete filmul sau actorul principal

buticut 17 Jun 2009 16:39

Originally Posted by AlexanderSolis:

io asteptam ceva de la Twilight si dupaia mi sa parut cam nasol nu stiu ce zicetzi voi da io consider ca nu e un film chiar asa de tare si nu stiu exact de le-a placut la fete filmul sau actorul principal

Twilight?THE HORROR,THE HORROR!

EgOisM 19 Jun 2009 14:28

vreau neparat sa vad Stay alive http://lzone.ucoz.com/publ/4-1-0-866
o fi bun?

Cinemania 19 Jun 2009 15:14

nu stiu...nu ma bag...da' mai facut curios

shit...de parca nu aveam destule pe lista

EgOisM 21 Jun 2009 21:05

buticut,l-ai vazut pana la urma?Merita???

stefan_c 21 Jun 2009 21:14

da egoisto merita ...pentru ideea filmului..nu neaparat pentru felul in care a fost realizat :) unele faze sunt chiar comice si finalul nu mi-a placut :) dar...totusi,nu-mi pare rau ca m-am uitat la el.. e ok..

Squishy 21 Jun 2009 23:54

Originally Posted by stefan_c:

da egoisto merita ...pentru ideea filmului..nu neaparat pentru felul in care a fost realizat :) unele faze sunt chiar comice si finalul nu mi-a placut :) dar...totusi,nu-mi pare rau ca m-am uitat la el.. e ok..

merita vazut la cinema? :D

mary92 23 Jun 2009 11:25

am vazut ieri stay alive si e un film foarte bun ,vi-l recomand .daca inca nu ati vazut saw ar trebui sa incercati ,eu zic ca merita eu mai am doua parti din cele 5 de vizionat :D .alte doua filme foarte bune dupa parerea mea:dead silence si mirrors .mie chiar mi-au placut :) .

Lili1982 27 Jun 2009 00:32

Drag me to Hell chiar nu merita vazut la cinema........Eu asta am facut miercuri si parca imi pare rau ca n-am fost la Transformers 2 pana la urma :) ! Este un horror atipic si lasa impresia de final previzibil... Pe la jumatatea filmului n-am putut sa ma abtin sa nu le spun prietenilor cum se termina pentru ca era atat de evident :D... pentru mine cel putin ! Parca a fost putin peste My Bloody Valentine ! Sau poate am impresia asta pentru ca al 2-lea a fost 3D...Oricum sunt filme de nota 6 maxim.

PoliFanAthic 30 Jun 2009 10:43

Am avut doua experiente total opuse in ceea ce priveste Drag Me to Hell.

Intai am fost sa-l vad in Anglia. Acolo l-au aratat intr-o sala mare, care era destul de goala, si am stat de unul singur undeva pe un flanc, astfel ca ma simteam destul de izolat. In mod implicit, am fost destul de tensionat tot filmul si am impresia ca acelasi lucru poate fi spus si despre ceilalti oameni prezenti in sala, caci nu am auzit pe nimeni chicotind sau razand.

Cand am venit acasa si m-am uitat la film cu niste tovarasi, am fost intr-o sala mica si plina. Numai ca de data asta, in loc sa fi avut senzatia ca ma uit la un horror, am avut senzatia ca sunt la o comedie. E clar ca Raimi are aceasta componenta comica in filmele sale, insa parca am vazut doua filme total diferite. Pe de-o parte cred ca aceasta traire spune ceva despre felul in care trebuie vizionate filmele horror, precum spune poate si ceva despre cat de obisnuit e poporul roman cu teroarea vietii de zi cu zi, ca nimic nu-l mai sperie. :D

In ceea ce priveste filmul, mie mi se pare ca Raimi este un regizor bun, stie cum sa creeze atmosfera, dar cand vine vorba de a spune o poveste e mediocru. Aceeasi impresie am avut-o si despre Spiderman, si despre Evil Dead, care sunt filme care se leaga bine, dar care nu m-au impresionat prin ceea ce aveau de spus.

Mai e o chestie la care ma gandeam in timp ce ma uitam la Drag Me to Hell, anume felul in care sunt construite scenele. Mi se pare tare clasic, old-style, asa cum a si parut intreg filmul, dar in momentele cheie a gasit un echilibru bun intre ceea ce puteai anticipa prin constructia scenei, si ceea ce te speria in scena. E drept ca nu am tresarit decat de cateva ori si nici nu sunt mare fan al fazelor dezgustatoare (acelea care au provocat hohote de ras cand stateam la noi in cinematograf, caci erau asa de exagerate), dar precum ziceam, tensiunea m-a tinut in priza. Vorba vine. :D

Mikala 08 Jul 2009 22:41

Ti-am urmarit sfatul . Am vazut , doar un sneak priview la Stay Alive , e chiar nice .
Si sunt fana fimelor horror , dar din pacate nu prea am vazut filme care sa te mai sperie cum se faceau inainte . . Tin minte ca am vazut un serial cand eram mica " Aventuri in casa bantuita "ceva de genul , Foarte foarte fain sau " Twin Peaks " .
[ Mai e si Death Tunnel unde cladirea respectiva chiar exista ]

Broken.Heart 10 Sep 2009 10:11

:D

Akum mi-am luat si eu The Unborn:D

Deabea astept sa-l vad, am auzti ca esti mistho:D

TheNewBlack 10 Sep 2009 12:14

pana acum Drag Me To Hell cred ca este cel mai interesant film horror din 2009, nu stiu de ce multora li se pare comedie, eu nu am reusit sa il privesc cu lumina stinsa :D

am asteptat mult sa apara Antichrist, l-am luat si il voi privii zilele astea

redmen 10 Sep 2009 13:12

Drag me to hell a fost foarte bun ... am mers de 2 ori la cinema sa il vad.Scena din garaj mi`a placut foarte mult,a fost foarte bine realizata si finalul a fost bun,eu credeam ca se va termina altfel.

rm_cristian 14 Sep 2009 21:21

cele mai bune filme din anul asta pana acum cred ca sunt drag me to hell, the uninvited si the last house on the left...desi multa lume zice ca nu e chiar horror :)

Disciple 14 Sep 2009 22:26

Astept cu interes "The Orphan".Voi?

Mikala 15 Sep 2009 11:36

Si eu ! chiar vreau sa-l vad . Drag me to hell mi s-a parut comedie sincer . Nu va suparati , dar chiar nu a fost cine stie ce . A fost doar o faza tare , cand era in camera tipa si vede umbrele alea a lui Satan . In rest am ras . Cat despre The Last house on the left , nu e horror ! Chiar nu e !

Disciple 15 Sep 2009 22:29

In legatura cu "Drag Me To Hell" nu sunt de acord cu tine.
Raimi a folosit cu multa indemanare umorul cu toate intentiile posibile.Adica nu s-a dorit a fi super-serios si s-a soldat cu mult umor involuntar.Plus ca filmul are faze ce te lasa cu friguri pe sira spinarii din belsug,e imprevizibil si necoventional fata de ce apare in prezent pe felia asta.

All times are GMT +2. The time now is 20:06.