![]() |
Mister Cinemagia
Fetelor,pe cine alegem Mister Cinemagia? Premiul intai primeste o surpriza placuta din partea fetelor(pachet de carti,filme electronice sau nu).Astept propuneri.
|
Pai sa se inscrie ei si noi sa votam. ;)
|
Nu,ca nu se inscrie nimeni,parol.Facem fiecare un clasament,si vedem...care e media preferintelor.Ma gandesc...
|
Am facut un chestionar,pusesem 20 de useri,dar nu accepta forumul decat 10.Daca se poate umbla pe acolo pe la butoane...Am votat cu Cinemania,de-aia,asa.
|
Mai fã un topic complementar.
|
E greu... nici nu stiu cu cine sa votez :oops:
Sau barbatii n-au voie sa voteze aici? :? |
hehe..conduc detasat :D
|
4.Pianmaker
Pian ? :o |
Originally Posted by redmen:
Huh?! What?! Blasphemy!! Imi cer numele sters de pe lista! Este un afront adus integritatii mele, barbatiei mele, Misterului meu Cinemagia :x |
S-a corectat in Planmaker; dar va rog sa luati in considerare faptul ca sunt 20 de candidati: iata continuarea aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=18131 |
mai trebuie thequietsurfer si djindjis
:D |
un vot?
dar vai, votul asta este al meu! Si totusi nu eu m-am votat. Incredibil! Incredibil! vreau sa te cunosc! :) |
Da, si EgoN trebuie pus; deci avem inca trei; mai propuneti si mai facem un poll cu inca 10 candidati;
|
E voie si cinemagicieni morti?
A la Nightwane, AmblaBlurica, etc...? |
pai ei cu Moartea domnului lazaresscu
|
Nu, cã nu le place - ei sunt aºa, mai paraleli o þârã.
|
bagati-l pe djinjis sa-l votez... :love:
|
o sa mai facem un nou poll, dar nu avem decat trei candidati pana in aces moment: EgoN, the quietsurfer si djinjis. Mai propuneti, ca sa fie zece in total.
|
Originally Posted by bre:
|
eu l-am votat pe suspect de bizar
:) |
erectia eunucului e?
|
Originally Posted by Pitbull:
unde? :lol: erectia eunucului e? prin definitie nu prea e... :D |
Ce-ntrebare!!! :w00t:
|
Originally Posted by Pitbull:
in seama il bagam, nu? doar nu te gandeai la prostii... |
Evident cä nu mä gândesc la prostii!
Numai topârlanii numesc "prostie" divina matrice maternä, sursa vietii pe Pämânt, originea noasträ a tuturor. |
De ce nu pot sa-l votez de la mai multe calculatoare pe Cinemania? :x :( :)
|
pentru ca ai un singur cont
|
Fiindcä phpBB-ul forumului e blindat si monitorizat de D.N.A.
|
Asta e calcul unui coleg.Si nu pot sa fac eu alt cont de la scoala de la serviciu sa castige Cinemania?Sau Se7en? sau ...?Pe ALS si Herbert nu-i vaz in top.Nici pe Silverboy.Barbati bine.Si imi place si Liviu mult(ca useri dom'le) dar nu-l vad nici pe el.
|
Despre fraudele electorale se discutä pe privat, vä rog foarte important.
|
Gata,inteles.
|
pitbull conduce detasat
![]() (da, sunt invidios!) :) votati-ma pe mine: sunt frumos, destept, inalt, puternic, in floarea varstei, ochi patrunzatori, inima zburdalnica, talentat, cult, modest, chefliu, am un haz nebun, nu arunc hartii pe jos, nu-mi sterg mucii cu maneca, bat la tobe, mananc cu furculita, ragai numai in sinea mea, desenez, nu scriu anonime, platesc regulat intretinerea, cresc doua pisici, mereu altele, am imprimanta color, nu blochez traficul, sunt baiat de viata, am blugi si geaca, n-am pica pe nimeni, ma spal pe dinti dimineata si seara, stiu sa ascult durerile altora, traversez bãtrânice pe rosu, am dioptrii foarte mici, stiu sa bat un cui in casa asta, respect valorile, am cateva idei de scenariu, na ca le-am uitat, nu sforai, vreau pacea mondiala, salvati balena alba! Si daca iau premiu si mergem impreuna la film promit sa nu citesc subtitrarile cu voce tare si sa nu-mi chioraie matele. Multumesc! |
Originally Posted by illotempore2002:
Mersi mult. Nu vreau sw par nerecunoscãtor dar nu-mi pot abtine o întrebare: De ce?:oops: Nici nu cred cã am vorbit vreodatã pe forum. |
Originally Posted by Suspect de bizar:
si mie mi se pare suspect de bizar sa-l votezi pe suspect de bizar. |
:lol: Nici nu se putea spune mai bine maestre.
|
Pe mine si pe Mistah J de ce nu ne-ati trecut? Nu ne considerati shexy?
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
:oops: 8) |
Neuptolem, mai fac acum un poll. Urmareste cerintele lui Pauline ca sa fii jurizat.
|
Originally Posted by Gloria:
Unde sunt? :o (Nu eu, nu m-am trezit brusc :) Unde sunt cerintele) |
Pe ei ii votam fara sa dea nicio proba? Da' ce, totul li se cuvine asa usor? Sa vedem probele: macar slip si proba de talent.
|
Originally Posted by corinka:
Eu ma multumesc doar cu slipul :lol: .Desi pe frigul asta mi-e teama sa nu le inghete ceva...:P |
Re: Mister Cinemagia
Nu-i corect!!! :((
Seria asta e cu cei mai nice guys: Cinemania,E. Floares,Led-Ze-Pencil ,Pitbull, Suspect de Bizar...macar de am fi avut posibilitatea sa alegem mai multi.... Apropo,votul meu este secret :). |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
moaaaamaaa, frate, te iau de barbat! cat de inalt esti si mai ales, ai bormasina? |
Originally Posted by illotempore2002:
Am bormasina. Dar am si verigheta, si ma bucur de ea. Oricum, multumesc de aprecieri. Dar vezi ca deocamdata nu-s in juriul pentru Miss, n-am decat 2 voturi. :oops: Pe langa altii ar trebui sa te dai bine. :) |
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
bine, atunci hai ca ma dau pe langa altii :D |
PROBELE SUNT DATE DEJA DE CATRE Pauline:
" 1. prima treaba ar fi sa scrie fiecare cate o intamplare reala din viata lui, care sa socheze: sa fie tragica sau comica sau pur si simplu ciudata. 2. A doua sa aleaga un singur film, o singura actrita, o singura carte pe care s-o ia pe o insula pustie, si sa ne zica de ce 3. A treia, ce-a propus buticut: sa creeze fiecare candidat fata viselor imbracand (sau nu :lol: ) acelasi model pe care l-am avut si noi de pregatit la prima proba. 4. Si, a patra proba: sa ne explice in ce filme (inexistent, dar imaginat si prezentat in linii mari) ar distribui actritele: Dita Von Teese, o data si Mary-Kate Olsen, in al doilea film. 5. A cincea proba si ultima: cate un sinopsis de film (imaginat) care sa corespunda urmatoarelor doua imagini: http://www.designboom.com/contempora...hapelle/03.jpg http://emz2687.files.wordpress.com/2...lachapelle.jpg maine la ora 14 este deadline-ul pentru prima proba duminica seara, la ora 20 deadline-ul pentru a doua luni pana in ora 14 - deadline proba a treia marti, 24 febr., ora 14 - deadline proba 4. miercuri, 25 febr. -deadline proba 5. La treaba baieti![/url] |
aha.
|
1.
:oops: 2. latesc pre mult pagina :o |
special pt Pauline, ca sa nu mai fie suparata:
Raspunsuri proba 1 Turcul si ghiaurul Intr-o excursie de la Kusadasi la Pamukkale, stateam chiar pe locul din spatele ghidului, un turc foarte orgolios si patriot. Ne prezenta ciulinii razleti pe care-i vedeam pe geam ca fiind nu stiu ce paduri fosnitoare iar orãselele prafuite erau toate capitale ale culturii. Ghinionul lui ca pe drum s-a apucat sa ne spuna bancurile alea gen “cati elefanti intra intr-un Trabant” iar eu, fiind cel mai aproape, ii dadeam imediat raspunsul si-i stricam tira. Ne anunta ca facem popas intr-un loc unde e un izvor termal atat de fierbinte incat el pune la bataie doua sticle de bere celui care rezista cu mana in apa timp de 5 secunde. Face atata tam-tam ca m-am si hotarat. Odata ajunsi la izvor il anunt ca tin pariul si el odata isi ia o fata de calau, imi apuca mana si mi-o baga in apa aia care cica avea 60 de grade. Eu zic avea mai mult. Si-mi tine mana acolo strans dar inca nu incepe sa numere. Ii zic sa numere si cu greu incepe sa insire niste secunde lungi ca niste ani. Sigur ca ma frigea apa aia, sigur ca imi simteam pielea arsa si ma seca la inima, dar toti Basarabii si Brancovenii urlau in mine sa nu-mi trag mana afara. Au trecut peste 10 secunde pana sa zica el “five” si n-a mai avut ce face, m-a eliberat din stransoare. Romanii din autocar ma felicitau ca pe un erou, ma intrebau ce-mi face mana. Ce sa faca, era doar putin rosie dar in rest, am verificat miscandu-mi rapid degetele, functiona normal. Nici nu stiti cu cata ura m-a privit apoi turcul tot drumul si a hotarat (de ce, nu stiu) sa-mi plateasca doar o bere. Da’ i-am aratat eu ca suntem din neamul lui Mucius Scaevola, nu niste mucosi. proba 2 1. Nu iau nici un film, ca filmul implica suport tehnic iar asta implica sa refac toata civilizatia acolo pe insula, si atunci la ce naiba m-am mai izolat? 2. Nu iau actrita ca-mi fac viata grea iar ea o sa-mi reproseze mereu ca i-am distrus cariera; iau o fata sanatoasa si ascultatoare. 3. Iau o enciclopedie de botanica si zoologie, sa stiu ce am voie sa mananc, ce e pe cale de disparitie si nu trebuie sa vanez, si mai ales, cum se numesc toate plantele si animalele intre care o sa-mi duc veacul. Dar nu m-as izola pe o insula pustie niciodata, daca ma intrebati. |
proba 3
![]() :oops: |
All times are GMT +2. The time now is 01:01. |