![]() |
"Munþii albaºtri - sau O istorie incredibilã"
O bunã prietenã care, constat, pare a avea talentul de a-þi rezolva ORICE problemã filmograficã, mi-a gãsit (cu subtitrare cu tot!), dupã ani de cãutãri, unul dintre cele mai incredibile (cu adevãrat!) filme din câte s-au fost fãcut, purtãtor de amintiri din stagiunea 1985-1986, când rula prin Bucureºti ºi ne duceam în gaºcã sã-l vedem ºi sã ne tãvãlim pe jos de râs - în timp ce neaveniþii se uitau stupid: "Ce film mai e ºi ãsta, dom'le...?!? :shock: "
L-am revãzut asearã cu Collins ºi iar mi-a revenit pofta de viaþã... "Tsisperi mtebi anu daujerebeli ambavi" (1983) "Munþii Albaºtri - sau O istorie incredibilã", de Eldar Shenghelaya. http://www.imdb.com/title/tt0087349/ De vazut MUSAI!!! (This is a MUST!!!) |
Re: "Munþii albaºtri - sau O istorie incredibilã"
|
Acu' se zipuieste.
|
:w00t: :w00t: :w00t:
Guivi! Guivi! Deschide-ne! |
Nu nu; era:
"Guivi... Noi sîntem..." :hmm: (Asa-i ziceam lui Collins, la hotelul din Pitesti, în '96, când veneam de la repetitii si el era-n camerä, si bäteam la usä.)
Originally Posted by Pitbull:
|
|
Too late... :hmm: I was already doing it...
Las-ca merge si bizipuit. * * * Gatova! Pentru cine mai vrea, luati, neamule, luati cä-i pe gratis: http://s4.transfer.ro/storage/Tsispe...elie-109cb.zip Iar cine-i dibaci, puneti-l si pe torrente si huburi, please, cä-i päcat de Dumnezeu! |
primit.
multumiri nemasurate! da, luati-l!!! Incercati cu un download manager (de ex Star Downloader) mai bine de 10 ori decat cu downloadul din Internet Explorer - care dupa ce-l copiaza in temporale ii face copie acolo unde l-ai vrut apoi il sterge pe ala din temporale :sick: din nou kosonom, grazie, ... de fapt uite aici lista completa: AFRIKAANS dankie ALBANIAN faleminderit ALSATIAN merci ARABIC chokrane ARABIC (ALGERIAN) saha ARABIC (TUNISIAN) Barak Allahu fiik ARMENIAN chnorakaloutioun AZERI çox sag olun / tesekkur edirem BAMBARA a ni kié BASQUE eskerrik asko (southern basque) / milesker (northern basque) BELARUSIAN ?????? (dziakuju) BENGALI dhanyabaad BOBO a ni kié BOSNIAN hvala BRETON trugéré / trugaré / trugarez BULGARIAN merci / blagodaria BURMESE (thint ko) kyay tzu tin pa te CATALAN gracies CEBUANO salamat CHECHEN ?????? (barkal) CHICHEWA zikomo CHINESE xiexie CORSICAN grazie CROATIAN hvala CZECH dìkuji / d�*ky DANISH tak DARI tashakor DUTCH dank u wel / dank je wel ENGLISH thank you ESPERANTO dankon ESTONIAN tänan / tänan väga (thank you very much) EWÉ akpé FAROESE takk fyri FIDJIAN vinaka FINNISH kiitos FRENCH merci FRISIAN dankewol FRIULAN gracie GALICIAN gracias / gracinas GEORGIAN ???? ??????? (didi madloba) GERMAN danke GREEK ????????? (efharisto) GUARANÍ aguyjé GUJARATI aabhar HAITIAN CREOLE mesi HAWAIIAN mahalo HEBREW toda HINDI dhanyavad HUNGARIAN köszönöm ICELANDIC takk INDONESIAN terima kasih INUPIAT taiku IRISH GAELIC go raibh maith agat ITALIAN grazie JAPANESE arigatô KABYLIAN tanemirt KANNADA dhanyavadagalu KHMER akun KINYARWANDA murakoze KIRUNDI murakoze KOREAN kam sah hamnida KOTOKOLI sobodi KRIO tenki KURDISH spas LAO khob chai (deu) LATIN gratias ago (from 1 pers.) gratias agimus (from X pers.) LATVIAN paldies LEBANESE choukrane LIGURIAN grassie LITHUANIAN aèiu LOW SAXON bedankt / dank ju wel LUXEMBOURGEOIS merci MACEDONIAN blagodaram MALAGASY misaotra MALAY terima kasih MALAYALAM nanni MALTESE ni¿¿ik hajr / grazzi / nirringrazzjak MARATHI aabhari aahe / aabhar / dhanyavaad MONGOLIAN bayarlalaa (?????????) NORWEGIAN takk OCCITAN mercé / grandmercé PAPIAMENTO danki PASHTO manana PERSIAN motashakkeram, mamnun (formal) / mochchakkeram, mamnun, mersi (informal) POLISH dziêkujê PORTUGUESE obrigado (M speaking) / obrigada (F speaking) QUECHUA sulpáy ROMANI najis tuke ROMANIAN mulþumesc RUSSIAN ??????? (spacibo) SAMOAN faafetai lava SARDINIAN gratzias SCOTTISH GAELIC tapadh leat (singular, familiar) tapadh leibh (plural, respectful) SERBIAN hvala SHIMAORE marahaba SHONA waita (plural: maita) SINDHI meharbani SINHALA stuutiyi SLOVAK dakujem SLOVENIAN hvala SOBOTA hvala SPANISH gracias / muchas gracias SWAHILI asante / asante sana SWEDISH tack TAGALOG salamat (po) TAHITIAN mauruuru TAJIK rahmat TAMIL nandri TATAR rahmat TELUGU dhanyavadalu THAI kop khun krap TIGRINYA yekeniele TURKISH tesekkur ederim, sagolun UDMURT tau UKRAINIAN diakuiu URDU shukriya UZBEK rahmat VIETNAMIEN cám on WALOON ("betchfessîs" spelling) graces / merci thank you very much : graces (merci) traze côps, graces (merci) beacôp WELSH diolch WEST INDIAN CREOLE mesi WOLOF djiere dieuf XHOSA enkosi YIDDISH a dank YORUBA o sheun ZULU ngiyabonga (literally means : I give thanks) siyabonga (= we give thanks) ngiyabonga kakhulu (thanks very much) |
Nu eu, nu eu... :oops:
Shenghelaya... :happy: :love: |
Luati-l, oameni buni. Transfer.ro il tine doar 7 zile dupa care il sterge!
|
2 MB/s :D
Ciudat,ii dadusem 10 pe IMDb...uitasem ca era in lista mea de filme de care sa tin cont...le dau note ca sa le regasesc mai tarziu in my movie list si sa ma uit la ele intr-un final.Thanks...intr-o singura limba :). |
Ma gandeam... daca s-ar gasi cineva cu talent la traduceri, cu scriere mai "plastica", pasionat de filmul asta si care sa-si faca timp sa faca subtitrarea in romana, ce misto ar fi. Sunt atatea editoare de subtitrari (Subedit, Subtitle Workshop etc). In doua-trei ore maxim ar fi gata. :happy:
Nu stiti pe cineva care se ocupa cu asa ceva? |
Re: "Munþii albaºtri - sau O istorie incredibilã"
Vreau sa fac rost de filmul "Muzica e viata mea" avandu`l pe Gica Petrescu protagonist.Buna prietena a lui Pitbull poate sa faca rost de el ? Recompensa va fi pe masura :) |
O-ntreb zilele astea.
|
un sinopsis?
|
Da:
Viata lui Gicä Petrescu a fost muzica. |
nu are sinopsis?
|
muntii albastri
salut! Vreau si eu subtitrarea pentru Tsisperi mtebi anu daujerebeli ambavi in orice limba de circulatie!!! (europeana). Te conjur!
|
Pai parca avea direct titrare in engleza nu ?
|
Vreau si eu "Muntii albastri". Il mai pune cineva pe trasfer.ro? Va rog!
|
Vreau si eu "Muntii albastri". Si nu mai e pe transfer.ro. Nu face nimeni un gest frumos? Va rog! :((
|
|
Tocmai l-am vazut. Fain! Mai scoateti din astea "de la naftalina" ca merita! Multumiri din nou lui Pibull!
|
multumesc si eu
|
We are here to serve.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:26. |