![]() |
horror de horror
ce imi recomandati horror de horror ? ..... am vzt ju-on (the grudge 2) , evil dead (alls) , masacru din texas , fragile , o grama de filme cu exorcizare , etc .... spunetimi un film care sa ma sperie cu adevarat
|
Welcome to our freak show, Narqot1c! :)
Ignorä-l pe pulifriciul pizdei färä coaie care s-a luat de tine, e trollul de serviciu. Vine zilnic pe-aici, din net-cafe-uri si proxy-uri, îsi face useri cretini si posteazä mäscäri. Noi îl tot bannäm si facem curat dupä el, iar el revine iar. Nu-l lua în seamä, e plicticos, dar inofensiv. |
:)
|
pai ai vazut "silent hill"? nush dak stii jocu'... cre' k e singuru horror mai recent asea la care chiar am ramas :shock: . bine in afara d the grudge 2 varianta japoneza :)
|
Welcome, Daphne.
Move around, feel like home... Fill the forum, please! Apropo de horror de horror: douä dintre favoritele mele - "The Evildead", Sam Raimi, si "Prince of Darkness", John Carpenter (singurul film horror care l-a speriat pânä si pe fi-miu, care-a crescut cu horror de la trei ani). |
the grudge 2 varianta japoneza , presupun ca zici de Ju-On - da l-am vazut
Silent Hill - si ala l-am vazut , intradevar de destul de tare The Evil Dead - toate 3 partile super bune ultimu in schimb de care zice Pitbull nu l-am vazut , am sa ma interesez de el .... un film mai cutremurator ce vil recomand ar fi "Cannibal Holocaust" Ceva date aici |
uite cateva filme horror recente pe care nu poti deocamdata se le vezi doar la cinema:
The Return - gen The grudge; The Abandoned - mister ; Primeval- actiunea se petrece in africa unde se stie ca exista o multime de "credinte" cu spirite cat se poate de malefice... Dead Silence - gen saw ; ptr mai multe filme mai recente ca aceste intrebati si vi se va raspunde... http://www.apple.com/trailers[/b] |
mi-am mai amintit un film super The Messengers
uite trailer-ul filmului http://www.apple.com/trailers/sony_p...gers/high.html anuntati-ma daca e suficient de horror dupa cel vedeti :P |
Saw 1,2,3 cel mai tare film
|
The Impaler, coming in the summer of 2007 ;) you could be in it! 8)
http://www.wallachiafilms.ro/forum |
Originally Posted by wallachiaproductions:
|
GALANTE!!!! you are really testing my Romanian skills tonight!
Nah it will be a different movie by a different company. You are right about that other film, it was awful, but it was a script problem. The work done by the Romanian crew on that movie was of good quality, as good as you can get in any other country at least. We hope to make far superior films....which won't be hard. |
Originally Posted by wallachiaproductions:
|
silent hill mi s-a parut o gluma...
eu recomand The Shutter... pe asta daca il vezi noaptea, singur... nu ti-l mai scoti din cap o bucata buna de timp. |
"Haute Tension" e numa' bun pentru o noapte fara somn
|
horror
eu zic horror cel mai bine ar fi Rose Red e un film vechi dar te sfatuiesc sa il vezi ;)
|
vechi?
ai vazut nosferatu? |
of of mai mai...nimeni n`a pomenit de exorcistul primul...sau de clasicele hellraiser, the thing, sau varianta din 1922 nosferatul :P ...la capitolul filme horror noi pot spune ca ma redescoperit senzatii tari in the descent si dead birds :happy:
|
Originally Posted by poisongrl:
Freaks - r. Tod Browning, '32; tot un Clasic ;) [/i] |
Primeval- actiunea se petrece in africa unde se stie ca exista o multime de "credinte" cu spirite cat se poate de malefice...
eu nu as include filmu asta k film horror pt un film lansat in 2007 , la efecte speciale sta foarte prost , dupa ce il vezi iti pare rau k ai pierdut timpu uitandute la el!!!!!!!!!!!!!!!! |
Clasice - The Shining, pentru macinare psihologica, sau Eraserhead, pentru tocare viscerala. Ar merge si Cannibal Hollocaust la viscerala, da' nu-i intre favoritele mele.
Recente - Stir of the Echoes, pentru sperieciuni, Shutter pentru suspans. |
mi-au picat pe mana cateva din filmele de la afterdark horrorfest din 2006 si au fost destul de bune.
abia astept lista de anu asta la www.horrorfestonline.com. ma voi ghida dupa ea in cautarea de horror-uri. |
:hmm: Park a mai fost un topic in genul asta nu?! :hmm:
Anyway....cel mai spooky film...mi`a placut...pfiu...cam greu cu filmele horror ca sunt foarte putine bune..."Amythville"..."Saw"(primul pentru k era ceva nou pentru mine...si de ce nu pentru noi toti..cred)..."Dawn of the dead"...si...nush...posibil sa mai fie dar nu gasesc in "arhiva" acum... :oops: :P |
un horror foarte bun mi sa parut the others..filmu nu are cine stie ce efecte care sa te lasa cu cura cascata insa are la baza o idee foarte interesanta ce da putin in filozofie..incercand poate sa ofere o explicatie a ceea ce exista dupa moarte..
|
The Others?!Mie nu mi`a placut deloc...sunt multe filme care au acelasi subiect "viata dupa moarte" sau ma rog legat de ce e dupa moarte...Nicole Kidman isi face treaba bine k de fiecare data...dar filmul e cam slabut si fooooarte plictisitor ;)
|
Originally Posted by Dominic:
|
Kat, e un horror danez pe care l-am vazut pe HBO mai demult si mi s-a parut destul de scary. L-a mai vazut careva?
Mai recent, Inland Empire are citeva scene care-ti dau fiori. |
I think it's Rose Red not Red Rose ;)
|
Red Rose e tare din seria Stephen King .. chiar merita :d ... nam mai dat pe aici de multa vreme ... bien v-am gasit :d
|
E ROSE RED OAMENI BUNI, NU RED ROSE!!!!!!!!!!!
|
whateva`
|
casa celor 1000 de cadavre de rob zombie;)
|
The hills have eyes...mult peste majoritatea filmelor despre care s-a tot vorbit aici.Take a look !!!
|
un film horror fff bun este "A Tale Of Two Sisters" (2003) :)
|
cred ca nu exista mesaj pe care sa-l scriu in care sa nu pomenesc de "A Tale Of Two Sisters" (2003)...mi-a placut prea mult filmul pt a nu-l lauda...MERITA !!!
|
The Others...am crezut k adorm pe parcursul filmului:)))dar sfarsitul a fost de neimaginat:)am uitat toata plictiseala knd am vazut sfarsitul:-S ...si sa fim seriosi kred ca nu este iubitor de horror sa nu fi vazut "The Others"
|
Egoism, eu am vazut The Others si sincer nu mi-a placut in mod deosebit. Nota data de mine a fost un 6. Mi s-a parut destul de banal scenariul si plus de asta toata lumea (romanii in general necunoscutori sau novice) ca Nicole Kidman uau, ce buna actrita este si alte pseudonime de astea. Nicole Kidman nu este o actrita f buna in comparatie cu alte "compatrioate" din categ ei. Nicole a stiut sa-si aleaga f bine rolurile si are priza la public.
|
Senseless,Kidman este o actrita buna dar nu suficient de buna pentru horror...nu am spus ca am fost impresionata la THE OTHERS...chiar m-a degustat dar sfarsitul a meritat;)si sunt de acord cu tine ca ar merita nota 6 pe parcursul filmului dar pentru sfarsit ii dau 10:)
|
horror d horror zici?
pff hostel 2. e dukas 'ar filmul :shock:
|
filme horror reusite?
sunt dezamagita d filmele horror ale anului 2008.poate totusi am omis ceva.am nevoie si d parerile voastre referitoare la filme horror pe kre le konsiderati reusite. astept sugestii :D
|
intradevar in 2008 nu prea a iesit mare lucru :(
sa vedem c iese cu x files insa este mai mult sf decat horror asha ca raman in dubii:D 2004 mi se pare ca a avut cele mai bune premiere in materie de horror. |
Originally Posted by EgOisM:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=16442 |
oricum si serialul a fost praf nu ma asteptam la ceva mai mult d la film :((
dryna concluzia ar fi ca nu....in 2008 nu au fost horror-uri reusite ci numai rebuturi[incepand cu The Mist si terminand cu X Files]-my opinion |
Sincer... mie mi-a placut :shock: Scary Movie :shock: chiar daca nu e de groaza si e de comedie mii se pare foarte reusit :happy: (*) :happy:
|
pai, El Orfanato (The Orphenage) a fost lansat in 2008 in Romania...si e un film care mie, cel putin, mi'a placut la nebunie :)
|
:D
promit sa ma uit la el.senseless :)
|
asa sa faci :P :P :lol:
|
dar sigur e bun? adik ma sperii oleak? :((
|
este vb despre o femeie care cumpara orfelinatul in care a crescut...copilu' asteia se joaca cu niste morti si dispare..asta pleaca in cautarea lui...pt senseless ie mijto sfarsitul :huh: ..pt mn ie o voma..
|
"House of Wax" e miºto. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:36. |