![]() |
cea mai celebra serie horror
vainvit sa votatzi seria de filme ceamai terifianta si reusita care atzi vazuto
|
Addicted to Alien !
Jaws prima parte unul dintre cele mai bune filme.Imi da palpitatii de fiecare data cand il vad. |
Eu as mai fi inclus pe-acolo seria lui George A. Romero cu zombi, inceputa prin anii '60 daca nu ma insel, cu Night of the living dead ... pentru a fi ceva mai completa lista, ar mai intra si recentele (si slabutele) Resident Evil ... si poate, tot de la capitolul zombi, 28 days/weeks later ... poate si months in viitor ... eu unul n-as refuza :D
Votez si eu tot Alien ... cel putin primele trei filme ... foarte bine facute si de referinta in istorie ... |
si Alien a fost bun.
desi nu e serie, mi-a placut filmul cu Emily Rose. chiar nu imi aduc aminte titlul complet :D |
The Exorcism of Emily Rose - 2005 ;)
Mult prea asemanator cu The Exorcist pentru a-mi atrage atentia dincolo de vizionarea propriu-zisa a filmului.... |
Intr`adevar filmele marca George A. Romero ar fi trebuit incluse aici.
|
din pacate nu mai pot pune optiuni
|
Originally Posted by morphego:
multam de ajutor, nu imi mai aduceam aminte |
Pacat .. doar 5 voturi pana acuma.Pe imdb daca era un asemenea pool erau peste 10k de voturi :)
|
din pacate nu suntem pe imbd.
poate daca era un topic cu cea mai buna telenovela, erau "n" voturi :D . corect? |
Unde-i Frankenstein?
Unde-i Dracula? |
Alien ar fi cea mai tare serie d p d v calitativ.
Dracula si Frankenstein nu stiu daca se pot numi serii, deoarece sunt mai multe interpretari ale unei carti (in plus filmele din aceste doua "serii" se aseamana) :D |
10 voturi,cam putzin , ma asteptam la maimult entuziasm
|
me too.
|
Nightmare on Elm street :X
|
Guinea Pig :shock:
|
:D am votat Scream toate cele 3 au fost superbe .. si oricum povestea e ok , dupa aceea daca as mai fi puttu vota as fi votat pe Saw .. care e si el superb .. dar na ma cam eneveaza ca o cam intide acum am auzit ca mai scoate inca un film ..
|
mai da cum Saw ii cea mai buna serie horror??????
|
N-a iesit cea mai "bunä", a iesit (implicit) cea mai cunoscutä, din motive de recentititutudidine - cä publicul popcornaut are memoria scurtä.
Apropo, eu votez cu: "Frankenstein" (3 voate) "Dracula" (2 votzi) "The Omen" (1 vot) |
The Omen .. very scary :)
|
"The Omen" (primul) e un horror foarte bun - implicit, very scary, dar nu la modul visceral ieftin, ci rafinat si de continut.
Drept e cä a respectat traditia: II-III-IV au coborât lejer dar sigur în penibil. Oricum, e mult mai scary decât "The Exorcist" care-i scary foarte putin - e socant si repulsiv mai mult pe alte coordonate (de fapt, stricto sensu, e doar un cvasi-horror; este un film realist despre posesiunile demonice, cu singura licentä cä aglomereazä într-un unic caz majoritatea tipurilor de manifestäri - ceea ce e foarte improbabil). Seriile Frankenstein (cea cu Boris Karloff) si Dracula (cu Christopher Lee), nu pot lipsi. NU POT. Sunt coloanele clasice ale genului. E ca si cum ai spune: "Care a fost cel mai mare domnitor al principatelor române?" / Mircea cel Bätrân, Alexandru cel Bun, Vlad Tepes, Iancu de Hunedoara, Matei Corvin, Petru Rares, Ion Vodä cel Cumplit, Matei Basarab, Vasile Lupu, Constantin Brâncoveanu. / Si Mihai Viteazul si Stefan cel Mare unde-s? / A, päi nu se pun, cä Mihai a fost domnitor al TUTUROR celor trei principate, iar Stefan a fost si SFANT! |
De acord .. in primul rand ar trebui marit numarul de optiuni de la 10 la mai mult .. si documentat bine inainte sa incepi un poll de genu` asta.
|
am inlocuit filmele vara nici un vot cu cele propuse.
|
Alien, NotLD, Exorcist. Si 28 Days/Weeks a fost tare.
In rest, daca Saw ajunge sa "controleze" o categorie cu atatea filme de reala calitate, fie ele si horror... :? |
In opinia mea cea mai buna serie de filme horror a fost The Exorcist ! Apoi ar fi Nightmare .... (mi-s sila) :) si pe un loc 3 s-ar pozitiona Alien !
|
Originally Posted by morphego:
|
Ehh, e dupa reteta horror, cel putin .. rezultatul nu e intotdeauna fericit, din pacate... :D
"Saw" are cele mai multe voturi? What's going on here? :? |
Saw cea mai tare serie
|
Originally Posted by nary:
De ce spui asta??? :shock: |
saw mi se pare cea mai celebra dar si cea mai proasta serie de filme horror..iar cea mai buna serie d filme hannibal lecter
|
pana si seria Hellraiser, cu toate pacatele variantelor mai noi, e mai buna decat pacaliciul de Saw
|
:D Ba or fi ele cele mai celebre,dar nu cele mai bune!
|
Am votat cu Dracula pentru ca filmele cu vampiri sunt la fel de misto ca si cele cu zombii?sau extraterestrii. Right;)
Mie-mi place saw.nu zic ca e extraordinara dar nici cea mai proasta serie. Mi s- facut dor de Hannibal Lecter asa ca aseara am revazut Red Dragon si acum vad Hannibal :D |
as zice saw
|
Cum ai putut sa uiti de Hallowen? :(
|
Mie Alien (toate 4) imi plac de mic copil. Chiar inainte de Pasti le-am revazut. :x \m/ \m/
|
Am votat Saw...dar si The final destination erau potrivite aici:P care imi plac enorm de mult!
|
Putine voturi...inseamna k printre cei care viziteaza forumul noi suntem mai inclinati spre morbid, groaza, teroare, frica, dezgust sau oroare. Sa speram ca suntem si ramanem cu aceste sentimente doar in fata ecranului.....
|
Saw
|
Ati uitat Halloween, Hellraiser si Wishmaster(asta e mai slab).
Sa nu aude de Saw, in afara de primele 3, restu is plictisitoare. |
saw
SAW.......cea mai buna serie horror ....:) dupa parerea mea:).....
|
Nightmare on elm street si Saw cred ca sunt cele mai bune
|
Da' de cand Saw e horror /:) ?
Pana mea! Daca a fi un criminal in umbra, prinzand oamenii precum soarecii si torturandu-i pentru a scoate in evidenta ce e in stare omul sa faca la nevoie e un scenariu horror ce merita sa fie castigator in cadrul unui poll ce se vrea a fi decent ... atunci eu imi fac zeci de cruci si 2 tumbe si ma transform in iepurasul de paste! Poate nu sunt un atat de bun cunoscator al filmelor horror, dar fratele meu, am vazut zeci de astfel de filme, iar Saw nu merita bagat aici. Oricum ... doar primele 3 filme au fost acceptabile, restu' ... bull crap ! Si ce e si mai stresant : Cat mai au de gand sa lungeasca spagheta? |
Originally Posted by Medicate:
|
....saw nu caracterizeaza deloc genul horror ( in opinia mea ) , nu inteleg cum de a reusit sa intreaca seriile mult mai celebre si mult mai bune din punct de vedere cinematografic ...
|
Pai cam ce caracterizeaza horror-ul in opinia ta?
|
Cand spun horror ma gandesc la ceva supranatural , ireal , iar saw nu se incadreaza aici ! Este un thriller psihologic ... cel putin primele 3 filme . Seria a devenit , cu fiecare film scos, din ce in ce mai slaba !
Trag de macaroana , parca trag de guma ! Nu este o serie ce ar merita sa fie in fata mult mai celebrelor : Nightmare on Elm Street, Night of the living dead etc. |
(de acord, primul Saw conteaza, a reinventat genul chiar, restul sint condamnate la Shift-Delete) |
Ce ma deranjeaza si mai mult este faptul ca nu se mai opresc din lansat continuari peste continuari! Au stricat tot ... la fel s-a intamplat si cu Hostel , au bagat o continuare mai mult de umplutura.
|
|
All times are GMT +2. The time now is 20:11. |