![]() |
Filme comedie..
Sa posteze careva aici filme de comedie dar comedie originala adica sa plangi pe tine de ras......:D
|
"Logodnicii din America"
|
incearca serialul two and a half men :D
daca vrei sa vezi un film: Boat Trip Ali G in the house - caterinca nesimtita gen how high sau van wilder wedding crashers Un socru de cosmar 300 |
Hot Fuzz :D
|
sal
incearca SCOALA DE TANTALAI(school of scondrels)
|
300 :))Buna asta!
Comedii:Eurotrip, Don't be a manace in South Central L.A, Scary Movie(1,2,3,4), Epic Movie(1,2), Without a padle....etc |
Ia si Crank , poate l-ai vzt da' merita inka 1 ... e demential ... :w00t:
|
Hm..
De ce nu te uiþi la Seinfeld?
Eu sunt la a 4-a vizionare ºi tot mai îmi place :D (adicã dupã ce am vãzut toate episoadele cap-coadã, de la fiecare sezon) Alte comedii care mi-au plãcut de am râs cu lacrimi: Mrs. Doubtfire ºi Click (acolo sunt câteva faze extraordinar de bune, cea cu cãþelul dat pe fast speed le întrece pe toate). Mai sunt ºi altele, evident, poate cã pe astea le-ai vãzut deja, sunt primele care mi-au trecut prin minte la ora asta. |
Si Seinfeld este tare d tot :w00t: da' nici Bundy nu's d lasat , nu ? :love:
|
Naked Gun
Robin Hood Men in Tights Dracula : Dead and Loving it Airplane! Hot Shots! |
monty python
|
Originally Posted by Piotr Buendia:
oooo yeah :D |
Forrest Gump :D
|
THE SIMPSON cea mai tare comedie posibila .Si daca vrei un serial , sunt: Futurama, Family guy,
|
Forrest Gump nu e chiar comedie e mai degraba comedie 30% si drama 70 % :lol: 8) :P
|
Asterix si Obelix
|
"just friends". m-a distrat rau filmul asta :lol:
|
Mean Girls
Snatch Lock, Stock and Two Smoking Barrels Le Fabuleux Destin D'Amelie Poulain |
Originally Posted by morphego:
"mean girls" chiar ti s-a parut nostim? l-am vazut si a fost okeiut :D |
Am ras aproape fara oprire ... adolescentele americane sunt ultimul racnet in materie de rautate si violenta si a fost un deliciu sa le vad la treaba :D
Filmul e inteligent, nu te face doar sa razi, ci te pune si un pic pe ganduri ... care sunt modelele pustilor din ziua de azi, ce ii motiveaza, ce ii misca, cum am putea sa ii educam altfel ... e reusit ... |
poate ai dreptate :)
vorbind de tineri tampitei :D , aseara a fost "american pie". |
daca tot ati amintit serialele de animatie simpons si family guy cred ca puteti sa va uitati si la american dad
Who's Your Daddy? -seama aputin cu american pie The Game Plan Good Luck Chuck Sydney White sunt multe altele insa acuma nu imi vin mai multe in minte |
M-am amuzat copios cu seria Austin Powers, dar cred ca le-ati vazut la timpul lor. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 10:29. |