Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Te uiti si plangi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92039)

PACALA 13 Jan 2008 09:47

Te uiti si plangi

Acele filme la care te asezi cu servetele langa tine. Si fie ca esti barbat sau femeie, nu te poti abtine sa nu versi cateva lacrimi. Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri. O descriere destul de buna am gasit si aici: http://dono.ro/?p=64

Ce filme v-au facut pe voi sa plangeti?

Pitbull 13 Jan 2008 10:00

"City Lights"
"Limelight"
"E.T."
"Forrest Gump"
«La Sorcière»
"Le Notti di Cabiria"
"Dr. Zhivago"

"Moscova nu crede în lacrimi"
"Siberiada"

Twinsen 13 Jan 2008 11:41

Leon
2046
Ginger Snaps
Made in Hong Kong

Proletar 14 Jan 2008 11:31

Cele 400 de lovituri.

Proletar 14 Jan 2008 13:54

Cateva zile din viata lui Oblomov...(unele scene)

doareu 16 Jan 2008 23:03

cruel intentions
atonement
titanic(da,da)
crash
e.t.

si altele..cred

Windom 17 Jan 2008 12:58

THE STRAIGHT STORY
LE TEMPS QUI RESTE

Liou 17 Jan 2008 20:08

Love story
La vita e bella
Dancer in the dark

alexinho 18 Jan 2008 21:08

terminator 2 (la sfarsitul filmului)
leon

lecter 20 Jan 2008 17:22

Forrest Gump
Das Boot

oebjoerndalen 20 Jan 2008 20:02

La Vita e Bella
Click
The Bucket List

Supastar 20 Jan 2008 21:58

Originally Posted by oebjoerndalen:

Click

in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data.

ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :)

oebjoerndalen 25 Jan 2008 00:23

The Green Mile

"Wipe your face before you get up Dean"
"dont put it on i'm afraid of the dark"

Neuptolem 25 Jan 2008 00:36

Terminator 2 (la sfarsit), Braveheart (tot la sfarsit), The Last of the Mohikans (la final), Legends of the Fall (la intriga).

Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".

Alina B 25 Jan 2008 12:58

Cruel Intentions clar si de la departare! mai ales scena intalnirii din aeroport. :D

seven7seven 26 Jan 2008 19:47

Dupa o destul de lunga perioada de pauza, acesta fiind primul post din 2008, un 2008 mai bun pentru toata lumea, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

Probabil singurul care a reusit sa-mi smulga lacrimi serioase (si nu doar sa ma inmoaie putin, ceea ce mi se intampla relativ des, la scene mai siropoase), "Dancer in the Dark". :happy:

}desire{ 27 Jan 2008 12:06

de unde ash putea sa scot filmele astea?? pls :)

seven7seven 27 Jan 2008 12:13

Originally Posted by }desire{:

de unde ash putea sa scot filmele astea?? pls :)

http://www.youtube.com/watch?v=7KV5mG6k4pg

Pitbull 27 Jan 2008 12:13

Tot ce nu se gäseste-n comertu' socia... ästa, de tran... de post-tranzitie (vezi Diverta s.a.m.d.)...
...si pentru cui nu-i dä mâna sau n-are mijloace sä ia de pe Amazon, etc.,
...rämân torentele, ODC, DC++, & co.

}desire{ 27 Jan 2008 12:18

merci, acum incerc sa scot de pe torrent, ca pe DC nu gasesc filmele astea...aveti voi ceva HUB? :D

Pitbull 27 Jan 2008 12:31

Cu huburile nu le am - da' pleaaase, pune un avatar de-o märime mai umanä, ca toatä lumea, cä ni: ne-o lipit pi tätz die zîdu' häl din driapta!

}desire{ 27 Jan 2008 12:43

:))) scz, nu stiam ca o sa apara kiar asha de mare... ;))

}desire{ 27 Jan 2008 12:54

shi apropo, filemel la care eu am plans...
<A walk to remember>
<Raise your voice>
<Titanic>
<Lake house>
si posibil sa mai fie cateva la care nu imi amintesc numele :D

seven7seven 27 Jan 2008 13:13

shi apropo, filemel la care eu am plans...
<A walk to remember>
<Raise your voice>
<Titanic>
<Lake house>
si posibil sa mai fie cateva la care nu imi amintesc numele :D

Oai, dreptate mare ai. Sa ma confesez si eu..
Am plans si eu la Titanic, fir-ar sa fie. cand l-am vazut prima data, pe la vreo 10 ani. :?

Neuptolem 27 Jan 2008 13:15

Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. Si sa nu te sperii de avatarul meu.

<Titanic>

;) Da, am uitat, eram pusti pe atunci, in '97, m-a emotionat de fapt scena din final a lui J Cameron (nu Leo) si negativul de pe Celine Dion, mai bun decat originalul.

<Lake house>

Film bun dar nu emotionant, putin spre final.

}{ - imi aminteste de mIRC 32. :)

Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur".

}desire{ 30 Jan 2008 17:11

[quote="Neuptolem"]Ooo, forumiste proaspete! :P Bine-ai venit pe CineMagia! Mai adu' si frati, veri, unchi, matusi, pretenare, cinefili. [size=9]

ehh, noua, si cinefila inraita... ziceti si voi, la ce filme sa ma mai uit, ca stau ore pana caut un film bun!! vreau recomandari :P hai ca acum stiti si ce gen de filme urmaresc :D

}desire{ 30 Jan 2008 17:22

Re: Te uiti si plangi

[quote="PACALA"]Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri.

Intr-o seara plictisitoare am intrat pe forum din cauza ca nu gaseam nici un film care sa satisfaca cerintele de <romance> sau mai bine spus de <de uiti si plangi>... am vazut propunerea ta si am scos si eu filmul. m-am uitat in aceea seara si a doua zi, la fel. trebuie sa recunosc ca filmul este extraordinar. Merita vazut!! si nu a spus nimeni de Dirty Dancing 2, la final e mai lacrimogen :)

gori_georgescu 30 Jan 2008 17:36

ajutati-ma pls

am vazut mai de mult un film q o fata kre descopera k tatal ei este o persoana importanta(presedinte sau asa cv) si il face d ras la toate intrunirile....STITI CUMVA NUMELE FILMULUI?? k am uitat

}desire{ 30 Jan 2008 17:40

Re: ajutati-ma pls

Originally Posted by gori_georgescu:

am vazut mai de mult un film q o fata kre descopera k tatal ei este o persoana importanta(presedinte sau asa cv) si il face d ras la toate intrunirile....STITI CUMVA NUMELE FILMULUI?? k am uitat

tin minte ca si eu am vazut un film de acest gen, e posibil sa fie acelasi...dar nu imi amintesc numele filmului :D

crin3l 31 Jan 2008 17:05

The Notebook
La vita e bella
Schindler's List (nu chiar plans , dar aproape)
Reign over me

}desire{ 31 Jan 2008 22:23

Chiar acum am vazut Love story. E destul de impresionant filmul, dar mai ales dramatic. Nu am plans, dar depinde in ce momente te uiti la el. Merita vazut!

Proletar 31 Jan 2008 22:27

Originally Posted by crin3l:

Mai ales in secventa de final cand supravietuitorii pun cate o piatra pe mormantul lui Schindler.

Supastar 31 Jan 2008 22:28

asta probabil era mai misto pe vremea lui pentru ca acum toate scenele au fost deja reluate in vreo 3 filme fiecare si tot aveam impresia de deja-vu desi am stiut k a fost facut inaintea celorlalte.

incearca "un homme et une femme". nu-i de plans, dar e mult mai misto.

Supastar 31 Jan 2008 22:30

Originally Posted by Proletar:

Mai ales in secventa de final cand supravietuitorii pun cate o piatra pe mormantul lui Schindler.

oh, come on! aia-i the single most tras de par tear-jerker EVER!!!! :hmm:

Cazeemeer 31 Jan 2008 23:04

Originally Posted by Supastar:

oh, come on! aia the single most tras de par tear-jerker EVER!!!! :hmm:

What about Simba's dad?

}desire{ 02 Feb 2008 11:22

LOVE FOR RENT!!
tocmai mi-am inceput ziua cu acest film si trebuie sa spun ca deja face parte din filmele mele preferate. E emotionant, mai ales la sfarsit. merita vazut!

crin3l 03 Feb 2008 11:05

Originally Posted by Proletar:

Pe mine cel mai mult mai impresionat cand a inceput Schindler sa planaga (o adevarata lecti de actorie a lui Liam Neeson) ca nu a putut salva mai multi ...una dintre cele mai impresionante si bune scene din istoria filmului as zice eu ....

VaVaVuum 03 Feb 2008 11:15

Si mie mi s-au umezit ochii la Lista lui Schindler, dar m-am abtinut. Nu tin minte sa mai fi plans de la Dancer in the Dark incoace. Nu-mi place sa plang, ma simt manipulata :)

}desire{ 03 Feb 2008 11:33

Quote:

Nu tin minte sa mai fi plans de la Dancer in the Dark incoace.

Mi-a placut ideea filmului, si e destul de dramatic, numai ca m-a cam plictisit in unele momente si nu am rezistat pana la final. Poate daca erau alti actori si nu stiu...altfel, poate atragea mai tare, cel putin pentru mine...

VaVaVuum 03 Feb 2008 12:00

Quote:

Poate daca erau alti actori si nu stiu...altfel, poate atragea mai tare, cel putin pentru mine...

Hmm, nu te-a convins Bjork? Sau accentul lui Deneuve ti-a spulberat concentrarea? :) Se poate, se poate...
E lungut filmu, dar mie mi s-a parut bine calibrat.

}desire{ 03 Feb 2008 14:19

Originally Posted by VaVaVuum:

Hmm, nu te-a convins Bjork? Sau accentul lui Deneuve ti-a spulberat concentrarea? :) Se poate, se poate...
E lungut filmu, dar mie mi s-a parut bine calibrat.

Prefer sa plang la filme cum ar fi The notebook sau Raise your voice :(( , unde lumea e mai putin cruda si finalul te face sa vrei sa mai vezi filmul de cateva ori, desi e posibil ca si Dancer in the Dark sa aiba un happy end.
Totusi depinde de gusturile fiecaruia. Asta e parea mea... :happy:

Planmaker 03 Feb 2008 15:44

On my list we have:

"Eternal Sunshine of the Spotless Mind"
"Forrest Gump" (in mod ciudat, de multe ori pe parcursul filmului :huh: )
"25th Hour" (tot la sfarsit, care mi s-a parut genial :) )

Cam atat (mai rar plang la filme :P ).. Daca mai mi-aduc aminte, mai zic :D

LE: A, da.. si "Raizing Arizona", tot la sfarsit bineinteles. Ai naibii frati Coen, au reusit sa faca dintr-o "comedie prosteasca" un film emotionant :P

redmen 03 Feb 2008 21:31

Dead Poets Society
Once upon a time in America

savoria 09 Mar 2008 21:19

Love story
Message in a botle
La vita e bella

danscurtu 10 Mar 2008 08:32

test

danscurtu 10 Mar 2008 09:22

srry pt mesajul anterior:D
vreau sa va zic despre un film pe care nimeni nu l a enumerat mai devreme si care mi a aburit hardcore ochelarii la final.
sunt barbat si nu am obiceiul sa plang la filme; filmul l am vazut acum ceva timp, eu fiind mai mic:D si poate vazandu l acum nu as avea aceiasi reactzie
filmul se numeste Merlin, are doua partzi si a fost facut pt televiziune sub egida Hallmark (singurul film deosebit facut de studiourile lor daca ma intrebatzi)
este vorba de viatza vrajitorului Merlin povestita la persoana intai. Spre deosebire de alte ecranizari ale povestilor cavalerilor mesei rotunde, aceasta este cu totul aparte, scenariul este extrem de bine gandit, merlin nu este vrajitorul super puternic si atotstiutor, ci este prezentat sub aspectul sau uman, cu greselile, slabiciunile si trairile specific umane. Filmul este regizat f fin, atmosfera degajata este extraordinar de frumoasa si calma, personajele principale sunt create cu mare arta, iar atmosfera de poveste este parca mai puternica decat in orice alt film american cu buget mare.
totul este frumos si captivant pana la final cand intervine partea lacrimogena despre care tre sa va povestesc:D
filmul are nu mai putzin de patru finaluri; adica: zici ca s a terminat, te pregatesti sa pleci si mai apare o chestie care schimba datele povestii, iar la fiecare am plans ca o muiere care se uita la telenovele.
primul final este cel al povestii in sine care precum v am zis este spusa la pers intai, al doilea final este cand realizezi de fapt ca tot filmul a fost de fapt povestea lui merlin spusa unor copii, el fiind extrem de batran, un cersetor amarat care spune povesti pentru bani si care la intrebarea unui copil daca mai are vreo putere magica raspunde ca l au parasit de tot; al treilea final este cand dupa ce ramane singur se apropie de el un vechi si batran prieten intr ale magiei si ii spune ca prietena ( marea lui iubire ) este de fapt in viatza si il indruma spre locul unde o poate gasi; o gaseste si se reintalnesc amandoi batrani, un mos si o baba, se bucura mult ca se reintalnesc si incep sa faca baza unul de altul ca au imbatranit;
si, al patrulea final si ultimul, este cand merlin, care declarase ca a imbatranit si si a pierdut toate puterile, ii spune tipei: "i have one more magic left", si o foloseste sa i transforme pe amandoi in tineri, asa cum erau atunci cand au fost despartiti.
gata, v am plictisit destul:)
ps: sa nu confundatzi filmul cu o serie de continuari prea comerciale si puerile scoase ulterior ; este vorba de fimlul cu doua partzi numit Merlin cu San Neil si Isabela Roselini

Holden 11 Mar 2008 11:02

O lista (destul de cuprinzatoare) e urmatoarea:

1. Cinema Paradiso
2. La vita e bella
3. Bleu (Kieslowski)
4. Billy Elliot
5. The Straight Story
6. The Hours

Gloria 11 Mar 2008 11:11

ultimele doua filme la care am plans in mod cat se poate de hilar - adica in pumni, pentru ca n-aveam servetel si, fiind vara (in cazul primului) nici maneci :oops: , au fost asa:
Soom (Breath) al lui kim ki duk - vazut in mai 2007 la cannes
Vanatorii de zmeie (vazut saptamana trecuta).

Gata, m-am spovedit.

Dragomara 11 Mar 2008 16:15

Eu mai de grabã aº avea o listã a filmelor la care plângi dupã timpul pierdut cu vizionarea, mã rog, dar nu se cade sã fim negativiºti, aºa cã mai bine tac.

Unul dintre cele mai emoþionante filme la care pot sã zic cã m-am jelit intens a fost cel pe care l-am vãzut acum mai bine de 10 ani la TV, istoria un câine al cãrui stãpân moare, iar animalul continuã sã-ºi facã rutina "petrecadu-l" la serviciu, ºi mai apoi aºteptându-l lângã mormânt, ani de-a rândul! A fost de-a dreptul deprimant! :(( Nu cred cã existã persoanã cãreia sã-l fi povestit ºi sã nu fi bocit un pic.
Am vãzut recent Nuovo Cinema Paradiso ºi l-am gãsit mai de grabã tragic, decât lacrimogen. Acelaºi lucru l-aº spune ºi despre Orele.
---
(am o prietenã care nu se uitã deloc la asemenea filme, sau la emisiuni "lacrimogene", pentru cã o demoralizeazã, mie acest gen de filme îmi plac la nebunie, însã sunt de pãrere cã nu existã emoþie care sã poatã fi trãitã identic de cãtre douã persoane diferite).

savoria 11 Mar 2008 18:46

corect....
Elektra - chiar ca am plans dupa timpul pierdut. puteam sa-l fructific altfel :D

All times are GMT +2. The time now is 03:59.