![]() |
www.adrianlepadatu.ro
rferfeerfefeferf
|
:D :D
Scuza-ma, frate, dar nu m-am putut abtine... Am vazut filmuletul ala de pe site,,,Rockman... parca erai costin marculescu si compania lui de manechine. n |
lol
well, ma intreb daca pe undeva nu sunt de admirat acesti tineri imperbi care "risca", imuni la ridicol, perfect adaptati vremurilor "pragmatice"...tipu asta bunaoara: stie ce vrea...si-a facut site, isi promoveaza imaginea, probabil e foarte mindru de sine..ce importa ca in ochii unor forumisti "intelectuali" e penibil? maine-poimaine o sa fie deputat..who knows..poate chiar ministru... |
OMG!!!
vreau sa dorm si nu ma pot opri din ras. naiba m-a pus sa vad si exercitiile de actorie/film ale lui adrian. lasa-te, mai adrian!... |
pt adrian lepadatu
SUNAMA! :love: ( :lol: :happy: :lol: ) si eu m-am stricat d ris vazind 'rockman', mi-a facut ziua! 10x ps saracii cranberries! :lol: |
"Se juca singur imaginandu-si ..." :lol:
|
Forumu' bate filmulezdele!
http://forum.adrianlepadatu.ro/
Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:
Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:
|
Ce urat vorbesti. :D
Acolo cu sexul anal, nu am inteles nimic. |
Deci:
Originally Posted by forum.adianlepadatu.ro:
|
Nu.
Un desen, o poza ceva? |
Argn.
Deci bis:
Originally Posted by Adrian Lepadatu:
Dacä nici acum n-ai priceput, vin la tine si-ti fac o demonstratie pe viu. Am sä folosesc un Tarzan electric de la sex-shop, cä eu nu practic pidosnic. Nu te superi, nu? |
Acuma sa-ti spun ce am inteles eu:
Lepadatu le fu:te in cur pe Adda si Ruxi Si ce nu am inteles: Pe Lapadatu cine il fu:te in cur?(ca singur nu poate) Cine e copila si ce vrea ea?Si ea o ia la kk? |
Originally Posted by Pitbull:
:D :D :D :D |
@Qwerty:
Se pare cä, într-un finalment, amândoi am înteles si n-am înteles cam aceleasi lucruri. (Desi nu mi-e greu sä mi le imaginez pe Adda si Ruxi cu câte-un strap-on, ambele douä fatä-n fatä, si Adi Lepädatu-n quattro labe între ele, ca berbecutu-n frigare.) Asa cä tu acum te duci pe A.L.Forum, îti faci user, întrebi toate alea ("sä învätäm si noi", cum scrie acolo), vii si ne povestesti ce-ai aflat. Sä nu întârzii! |
Nu ma lasa sa-mi fac user acolo.
Spune ca trebuie sa fiu la zi cu cel putin 4 telenovele iar eu nu urmaresc decat 2. Asa ca te rog sa te inregistrezi tu si sa-mi trimiti si mie parola sa intru si eu.Hai ca mai incerc si eu iar daca reusesc sa intru o sa intreb si de treaba aia cu muia. |
Originally Posted by qwerty:
Cred cä tot am sä cumpär Tarzanu' äla si vin la tine. :hmm: Sau poate c-un extinctor de incendiu. :sleep: ADICA EU STIU TELENOVELE??? :x :x :x Huo! :o |
Am reusit sa intru.Am deschis si un topic nou la sectiunea sex anal ca batea vantul pe acolo.
Hai si tu. |
Avem 12 utilizatori inregistrati.
Am scris dar nu-mi raspunde nimeni. Sper ca nu primesc ban pt ce am scris ca din 12 mai raman 11 utilizatori. utilizator 1 Lepadatu utilizator 2 Roxy utilizator 3 Ada utilizator 4 Copila Utilizator 5 Eu Cine sunt ceilalti 7 utilizatori? |
Nu nu.
Ti-am zis cä nu practic. Asa cä nu-mi fac user - mä uit doar, c-asa-s eu, voyeur. |
|
nu, k face clisma inainte - hopefully! :lol: |
Päi n-ai väzut? Gata, clisma e fäcutä - si uploadatä pe youtube!
|
dar de coltul trist ce ziceti ?
|
Cä-i trist, normal.
|
Poza preferata cu lepadatu'
http://i149.photobucket.com/albums/s...lie2007/19.jpg A voastra care e, fani din toata lumea ? Unde e discutia aia despre sex, ca nu am avut rabdare sa caut, are prea multe sectiuni? Lepadatu a aparut si in parlament :w00t: : http://www.adrianlepadatu.ro/noutati.html si una super tare !!!! : http://www.youtube.com/watch?v=98kCuECQerI |
un star in ascensiune. mi se pare incorect totusi ca la inregistrare nu te intreaba si despre manelele pe care le stii, nu numai de telenovele.
|
Originally Posted by Carmine Galante:
n-a spus esentialul: a castigat concursul de miss boboc??? :huh: |
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 6 la data de 16.03.2007
Toate mesajele apar cu data de 16.03.2007 :D :D :D :D :D |
banuiesc k forumul ala merge de ceva vreme...
ce lume cruda... se pare k suntem singurii care apreciem personajul la adevarata sa valoare! :w00t: |
Nu mai e topicul cu sex oral si nici ala cu sex anal. :(
|
Il dau în judecatä! :x
TOATA NOAPTEA am conversat cu Gigi Gorgonzola acolo. (In englezä, cä ea nu stie românä.) Ea era vizitatorul "The Egg Lover", iar eu, vizitatorul "Chivu Stoica". Vorbeam despre cum se face sex anal cu ouä (fierte sau crude; cu sau färä clismä înainte). |
Cu gaini am facut dar cu oua inca nu am incercat.
|
Cu Adda n-am fäcut, da' nici cu Ruxi n-am încercat.
Da' m-ar tenta cu Adi (Avortzel). Ce ziceti, facem o chetä si ne luäm un Tarzan? Hold on... Hold on, I'm just being a genius! ................................................. Da. Movie scene (Ca-n "Airplane", când o apucä istericalele pe aia si stau äia la coadä s-o trozneascä.) Cadru de film: Gigi Gorgonzola îl fute pe Avortzel în cur c-un ou. QWERTY: - Lasä, tu du-te la Adda, trec eu în locul täu. Si începe sä-l futä cu o gäinä. PITBULL: - Nu, lasä-mä pe mine, tu ocupä-te de Ruxi! Si începe, cu un Tarzan. In spatele lui, toatä cinemagia stând la coadä: Carmine Galante, cu o bâtä Nightwane, cu un extinctor de incendiu Piotr Buendia, cu o umbrelä Bulumulu, cu un bulumac Nae, cu un microfon directional 16 mm, cu o mansä de aparat de filmat St3fan, cu un zoom. A.L.S., cu un Oscar. Herbert, cu o machetä a Turnului de Televiziune din Moscova (sau cu sabia lui Stefan cel Mare din statuia de la Chisinäu - optional) Klein, cu un Turn Eiffel Korben, cu un minaret Peter Jackson, cu un Empire State Building Vladvaidianu, cu Statuia Libertätii Europe_east, cu gemenii W.T.C. (pusi în paralel) Bubu, cu gemenii lui (pusi în prelungire) Gandaalf, cu nasu' Mistah J, cu el si sine I.M.M., cu topicul ei (cä-i unul din cele mai lungi) ...etc. (Lista rämâne deschisä, puteti sä vä mai înscrieti.) |
Supastar- cu un par
Sandokan-cu gura Nightwane-cu bonetica roz GhitzaCartitza-cu o cartita Nume-cu nulele lestatika_29-cu un puisor raptor-cu rolele Cinemania-cu avionul Pitbull-cu ambele maini si cu tarzan Demona-cu dragoste Terror_IST-cu 2 grenade jeleu-cu sange rece MinRep-cu un castravete emanuel-cu un camion |
....
si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, keepwalking :sleep:
|
Filmuletzele sunt geniale, mai ales cele cu el cand e banica junior intr-o "reusita parodie" a unei emisiuni, dansez pt. tine. :love: |
Inca ceva tare de acolo.
Site-ul neoficial: www.freewebs.com/adrianlepadatu afiliat celui oficial: www.adrianlepadatu.ro |
Penibila treaba
|
nu prea am cuvinte. nici n-as avea vreodata pentru aceasta aratare.
|
Tot din seria asta a lui Lepadatu. Omu' e tare :
gea ca manga boc =)) |
Originally Posted by musetell:
Pânä prin septembrie-octombrie 2006, I.M.M. avea o dozä de inefabil pe care, din päcate, si-a pierdut-o, de când nu mai stiu cine i-a strivit corola de minuni a lumii. ORICE reply îl dädea, îl dädea cu quote. Asa credea ea cä e bine. Dar uneori fäcea adevärate minuni! DADEA UN QUOTE färä sä adauge nici un reply! Ca cum îngâna persoana! Iar într-o zi din toamna anului trecut, dintr-o asemenea faptä a purces o minune: a încoltit si a crescut Yggdrasil, Arborele Vietii. Te du, dar, la: Vreau sa stiu > Vreau sä fiu actrita > pag. 32 si ia aminte! Si urmäreazä dar, apoi, de la pag. 32 la pag. 34, pas cu pas, cum crescut-a Arborele Vietii. (Doamne, când m-am chinuit cu el, sä încapä în carte!) Ave, I.M.M.! |
Originally Posted by Carmine Galante:
cata inteligenta nu va intrebati chiar cum de nu l-am remarcat pana acum... :lol: :lol: |
tot ce facem noi in acest topic inseamna promovarea prostiei neconditionata... poate nu e sanatos sa tot ridicam la rang de amuzament atata debilitate mintala... mi-e groaza cand vd curajul si tupeul acelui om. Nu ia zis nimeni ca nu prea da bine pe sticla ?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:05. |