![]() |
Al mai prost horror
Ca tot o sa apara saw3 (care nu prea are cum fi altceva decat o voma) si cum tot tre sa apara topikuri aici luati rosiile storcite si aruncati
Eu zic ca, aleatoriu fara criterii de timp sau subiect: 1.exorcist: the beginning clasicul era cam penal, asta e inutil, plitisior, hasmteroidal 2. the fog (remake) jegnant de previzibil, lungit ca o supa de cantina, pacat de original, care chiar avea cu ce face si atmosfera si suspnas 3. saw (1 si 2) ideea deloc rea dar filmele? Prost facute, prost jucate, cu jeguri de oameni de care nu-ti pasa nici cat negrul sub unghie. Voma, I say 4. the hollow oraselul sleepy hollow reviztat si afli ca toata legenda era reala si bla blah. Stupid, efecte de doi bani 5. session 9/ house of 9/ hause on haunted hill primul artzy-fartzy booring cu un spital al doilea saw cu pretentii si decoruri ceva mai lush. Al treilea tot o voma Ar fi de adaugat si are you scared? Copie de Saw si deci vomitiv de la prima replika pana la ultimu cadru. |
Re: Al mai prost horror
cel mai tare film horor pe care lam vazut e the ring 1 si 2 ; la primu film desi nu pare cine stie ce la inceput ,ultima faza de la sfarsit e cea mai tare
un horor de stul de bun este darkness falls altul fff bun este the grudge cel mai prost film horor facut vreodata dupa parerea mea este inhabited |
Manos the hands of fate 1966
|
"Black Frankenstein"
|
cel mai bun horror care lam vazut de curand este silent hill
povestea este super tare si are niste efecte speciale foarte reusite |
Originally Posted by Pitbull:
Sa mai zic ca exista chiar si "Blacula", un blaxploitation horror, evident? Acestei productii i-a urmat la scurt timp "Scream Blacula Scream AKA Blacula II" in care Pam Grier (Jackie Brown pentru mainstream-isti) joaca rolul demoazelei corupte de nigger-ul ala cosciugofil. Cred ca o sa vad filmele astea pana la urma, tentatia de a le urmari devine irezistibila... |
ring 1, mi-a placut povestea...
cel care ma marcat cand eram mic, si ma uitam la video.. era daca imi aduc eu bine aminte ceva cu "moortii vii, din cauza unui experiment militar, s-au trezi cei din morminte, si se hranea cu creier parca" ce mai nebunie de film.. daca stiti despre care vbesc, sa imi spuneti si mie ca vreau sa il revad :) oricum vroiam sa zic de cele mai nasoale.. cele fara subiect, cu multe personaje (de.. sa aiba de unde omora personaju principal) blonde multe.. |
eu as zice CdP (try to figure it out)
worst of all credu eu e The Fog, care pe langa faptul ca e prost de la sine, mai e si remake al unui clasic. :sick: si ar mai fi Queen of the Damned. la dracu", asta nici macar nu poate fi numit horror d fapt. apropo, mistah, cdp=crapi de prost |
Originally Posted by nn:
Night of the living dead, Dawn of the dead, ambele de George Romero, tipul care a distribuit in filmele lui cei mai multi zombi de pe continentul nord-american. In Day of the dead si Land of the dead sunt mai multi zombi la un loc decat oameni ai muncii (zombi in travesti) la Piata Unirii metrou ora de varf. |
heheee...sunt destule,incep cu "Room 6"=foarte prost facut,jalnic;
"The Texas Chainsaw Massacre"=naspa; "Satanic"= :sick: nu-mi mai vine nici unul in minte acum...o sa revin :) |
Originally Posted by an_deea:
Apropo, acu' un an si ceva, era pe-aici unu', Finaltears, pentru care "The Texas Chainsaw Massacre" ästa nou era CEL MAI BUN FILM AL TUTUROR TIMPURILOR. De ce? N-ai sä crezi. Pentru cä era cu Jessica Biel. Si nu glumea... :(( [/b] |
Pacala.
|
That's right Pitbull - Jessica Biel is hot! :D si in London la fel!
Cele mai proaste filme horror sunt: The Grudge, Silent Hill, Saw III, Cube I,II, The Texas Chainsaw Massacre(remake`ul,dap, cel cu J.B.),Amythville(stiu cazul real dar filmul nu mi`a placut...pacat totusi de Ryan Reynolds),The Exorcism Of Emily Rose, BloodRain,Freedy Vs Jason(too much blood...what happend?A pipe of blood exploded?Get real),The Ring 2(1 a fost bunicel),House of 9(sincer KORBEN apreciez faptul ca ai putut sa il vezi pana la capat), The Fog(Nu mi`a placut deloc...Mai bine punea numele asta la Silent Hill,2 filme care te baga in ceatza),si mai era unul....nu imi aduc aminte cum se cheama ... :hmm: The house of 1000 corps?sau cum era...? |
Originally Posted by Dominic:
Hm.. nu inteleg ce anume nu ti-a placut la filmele astea.. intr-o vreme erau printre preferatele mele. Nu stiu daca ideea a fost originala sau nu, dar pe mine m-a acaparat felul in care se schimbau mediile in fiecare dintre camere, toate dimensiunile.. n-as putea zice ca a fost previzibil ceva.. In rest sunt cam de acord cu filmele enumerate de tine, poate exceptandu-l un pic pe Silent Hill pentru ca mi-a placut ideea dezvoltata despre ura. As mai adauga si "feardotcom" care e o copie cu mici modificari. |
Mistah.Poi ce as putea zice ca mi`a placut nu sunt prea multe, greu imi lasa o impresie placuta un film horror...insa mi`a placut Dracula(cel cu Keanu Reaves), Scream(toate partile), Stay Alive, Final Destination(I,II),Hostel(astept partea a 2 a,si cik se lucreaza si la o a 3 a parte),Hannibal(I,II),American Psyho...si mai sunt!
Ava.La The Cube nu mi`a placut nimic...e o porcarie...asta e parerea mea.Prima parte mi`a aratat ca nu am vazut nici un film care se poate termina chiar asa de prost...iar a 2 a nu`si mai are rostul!Trebuiau sa faca un serial mai bine! |
Originally Posted by Dominic:
al doilea parca avea numai gag-uri din tom&jerry |
:lol: :lol: Recunosc...asa e...are fazele lui tampite la fel ca orice alt film!Dar tot horror ramane...nu vezi pe cineva ca rade ca moare unul! :)
|
Al mai prost horror
Cred ca cele mai slabe filme horror dar si cele mai fara de sens au fost 'Blair Witch Project' si 'Slither' si nu numai acestea.Cel mai ingrozitor si cel mai terifiant film horror mi s-a parut 'Texas Chainsaw Massacre'.Voi ce credeti?
|
Pai...asa e.Texas Chainsaw Massacre este unul dintre cele mai proaste filme horror...si aceeasi parere, cred k o avem toti de pe cinemagia!
Blair Witch Proj. e slab si ala! :sleep: :) |
cel mai prost horror
cel mai prost horror e putin spus....industria cinematografica a inceput sa faca, ma rog, filme "horror" cu actori care nu stiu decat sa faca sex si cu niste efecte super proaste ca de exemplu mult sange si doua trei mate pe langa un cap de manechin.... :sick: ma apuca greata...cel mai recent astfel de film pe care l-am vazut e "2001 Maniacs"-o tampenie de film....doar cand ma gandesc la el ma apuca greata...consider ca e un re-make al "Population 406"-oricum e mai reusit...si cel mai nspa film horror facut pe plaiuri mioritice e "Bloodryan"-facut dupa joc...mai bine joci decat sa privesti filmu...
|
pai toate filmele cu dracula poate si pt ca primu' (cel cu bela lugosi) a fost prea bun, the exorcist: the beginnig, the fog (da' chiar, chiar e horror?=))), the exorcism of emily rose (mai mult drama/telenovela decat horror), saw 2 si 3, house on haunted hill (penibil)
cele mai tari sunt : the omen ( originalu'), silent hill, the descent, the grudge 2 (var. japoneza), the exorcist , texas chainsaw massacre (originalu'), hellraiser |
al mai prost horror
Hanibal este cel mai prost pentru ca este previzibil si se intampla cam acelas lucru ca in tacerea mieilor. :)
|
Eu cred ca putine filme horror sunt mai slabe ca porcaria numita "Ring of Darkness" (din 2004). Imi e si rusine sa recunosc ca am vazut vreo 30 de minute din el....
Oribil film :sick: :sick: :sick: |
Sunt un mare fan al genului horror si asta fiindca este foarte greu sa faci un film de groaza fara a da in ridicol, kitsch si alte alea:) Cand vine vorba de cel mai prost horror cred ca lista ar putea fi nesfarsita in cazul meu Tamara, Veron, The Fog, Scream 1 2 si tot ce a urmat si va mai urma, Freddy vs. Jason, Jason X, DOOM, The Grudge...
Insa cu siguranta primul la care ma gandesc mereu, cand mi se pune aceasta intrebare este Darkness Falls si asta din cauza temei care poate fi considerata de unii originala: Zana Maseluta, insa abordarea este de o penibilitate iesita din comun si anume. Celebrul mit american conform caruia Zana Maseluta vine si iti ia ultimul dinte lasat sub perna si drept rasplata iti da un banut devine acum poveste de speriat adolescentele slabe de inger. Zana Maseluta iti da in continuare banutul insa nu tre sa te uiti la ea pentru ca altfel te omoara. De ce? Pentru ca in viata ei umana a fost arsa si desfigurata deoarece fusese banuita de rapirea unui copil. Astfel ca vanitatea femeii ramasa intacta chiar si dupa transformarea ei in spirit vindicativ constituie marea idee a regizorului african. |
Fii serios Valmont. Zana Maseluta paleste in fata marelui "Ring of Darkness"
|
Promit sa fac rost de el :D
|
cred ca cel mai prost film horror pt mine a fost house of 1000 corpses...pur si simplu te nauceshte intr`un asemenea hal incat nu mai intelegi nimic :w00t:
|
dupa mine, majoritatea cinematografiei horor americane e in pom. deci n-o sa ma leg de nenumaratele remakeuri si de filmele de prost gust, cu pretentii la box-office.
doua filme "de groaza" vazute vara asta, de la care asteptam mult mai mult sunt coisa ruim (ma rog, fie thriler psihologic, tot plistisitor e) si rinne (reincarnation). din ce-mi amintesc, as sublinia - phantoms (doamne, cat am ras la filmul asta) si blair witch project 2 (o continuare facuta in graba, si fara acoperire logica). astea din categoria "haliud" |
Cradle of fear... genial
|
Fratilor, vedeti ,,Mummy Maniac'' si apoi inchideti topicul pentru ca nu-si mai are rost... :sick: :shock:
|
Fiind un fan al genului pot spune ca am vazut zeci de imbecilitati acum nevenindu-mi in cap vreunul in mod special. Insa, un lucru este cert, filmele horror care ma scot din minti in prezent (si sunt din ce in ce mai multe, e o tendinta actuala) sunt cele cu fetite malefice/ razbunatoare/ posedate etc...bleah!
|
Ultimul...la care mai aveam putin si vomitam...sau varianta cu aruncatul monitorului...a fost...Rise:Blood Hunter cu Lucy Liu...cea mai mare tampenie cu vampiri...tentativa de film... :sick: :sick: :sick:
|
Acum 4 zile am vizionat un film foarte prost...ceva nesimnificativ."Casa Diavolului 2", dejeabea, te faci de ras cu astfel de filme, doamne fereste :lol: :lol: :lol: !!!
|
Cele mai proaste filme pe care le-am vazut in ultimul timp sunt The grudge 2 si The fog.
|
Mie cele mai proaste filme horror mi se par cele in care ni se reprezinta cativa adolescenti cu puteri supranaturale, care se lupta zi si noapte pentru salvarea/damnarea universului/Pamantului...cel mai bun exemplu de un astfel de film care da gres intr-o maniera totala: "The Covenant"
|
The Breed / Cainii ucigasi
De fapt dezamagirea a venit din partea lui Michelle Rodriguez, ce naiba, credeam ca stie sa-si aleaga scenariile mai bine?... Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Originally Posted by Neuptolem:
|
KORBEN
On topic:Seria Friday the 13th
Off topic:Om educat KORBEN... |
hostel a fost un jeg de film :lol: si saw la fel....singurele care se pot numi horror si bine regizate, cu actori ok sunt filmele japoneze...in rest, prastie tot...aaa, si comediile horror sunt niste tampenii hollywodiene....god, io nush cum naiba ii poate placea cuiva shaun of the dead, un excrement horror cu scene atat de aiurea si de tampite incat iiti vine sa spargi ecranul :lol:
o comedie horror nice pe care am vazut'o a fost Braindead (1992) app, cum pot adauga un film (daca se poate)?thx :) |
Originally Posted by Senseless:
cred ca ai luat filmul prea in serios de ai impresia asta despre el. |
redmen, un film de talia celui de care vb nu poate fi luat prea in serios
|
Probabil nu`ti place nici umorul englezesc :)
|
pai, tinand cont ca e regizat (Braindead aka Dead Alive) de Peter Jackson, sa zicem ca nu'mi place umorul englezesc :lol:
|
Io ma refeream la Shaun of the Dead.
|
aaaa.. :huh: :P
|
funny games mi s-o parut din cele mai proaste filme horror .... mai ales faza cu telecomanda m-o dat pe spate :sick:
|
Cine spune k George Romero e cel mai bun regizor de filme horror. Pana acum a facut numai filme proaste, rareori mediocre. Sa fim seriosi. Singura tema din filmele "de Oscar" ale lui Romero a fost zombi. E ceva exagerat. Fiecare titlu pe care l-am vazut de la filmele lui Romero a continut cuvantul DEAD : Land of the Dead ; Diary of the Dead ; Day of the Dead. E cumva o serie a filmelor care contin cuvantul DEAD?
Si dak ar fi sa aleg filmele horror care imi plac cel mai mult as alege filmele inspirate din cartile lui Stephen King. Pet Sematary , Carrie , 1408 si IT au fost remarcabile , si cine nu lea vazut il invit sa le urmareasca |
Originally Posted by ghost04:
ce nap |
Originally Posted by ghost04:
Draga Ghost04, n-o fi Romero chiar cel mai bun regizor de filme horror, dar aceste filme ale lui, "proaste, rareori mediocre" , i-au inspirat pe multi, de-a lungul timpului. Cat despre prezenta cuvantului "dead" din titlurile filmelor sale, eu zic ca esti suficient de inteligent sa-ti dai seama ca-i vorba de o serie. De altfel, te poti lamuri singur aici : http://www.imdb.com/name/nm0001681/maindetails ...sau nu esti ? |
George A.Romero Rules :lol:
Cartile lui Stephen King sunt geniale,filmele rareori reusesc sa fie pe masura cartilor sale. |
All times are GMT +2. The time now is 15:03. |