![]() |
So long, farewell, au revoir, auf Wiedersehen... CineMagia!
Da...
Vine o zi cand lucrurile ajung la un final. Pentru mine aceasta zi a sosit acum. Am decis sa-mi dau demisia de la site-ul la care am muncit inca de la inceput, timp de 5 ani magici. CineMagia, a fost un vis frumos a mai multor oameni... Adrian Cernescu, Alexandru Iosef, Daniel Cute-Petric si Constantin Fugasin. Dupa o vreme primii 3 au hotarat sa ma coopteze in echipa cu care am reusit sa aduc site-ul pe locul 1 la sectiunea Arta / Cultura. Nu a fost usor, si nici in continuare nu este, pentru ca competitia este foarte mare. Am decis ca dupa aceasta provocare sa accept o alta, si astfel sa ating o alta etapa in viata mea. Despre ce va fi vorba, veti afla in curand. Acestea fiind spuse, in amintirea vremurilor in care site-ul stralucea foarte tare, va invit la o ultima intalnire CineMagista, impreuna cu mine la "carma" site-ului. Va las sa propuneti ziua si ora... si sper sa veniti, mi-ar face placere sa va spun cateva planuri de viitor :-) |
.salut..o sa zic numai de bine, pt. ca asta e de zis la noi inceputuri... si cam atit deocamdata, restul urarilor la meeting.
.sa fie intr-un ceas bun. |
emanuele, cu cine ne lashi?
daca ai ceva actiuni de vandut, le cumpar eu :) |
:shock: Nasol! Banuiesc ca o sa fie un alt admin.
Pitbull sau Nightwane :w00t: :huh: :( |
Pai de ce neaparat "sa va las"? Poate va iau cu mine :-)
A venit deja o fatuca in locul meu, o cheama Gloria... sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre, altfel stiu ca o s-o mancati cu fulgi cu tot! :-))))) |
sa ne conduca o femeie? NICIODATA!
in alta ordine de idei, unde pleci? cu cine? de ce? cum? cand? ce-mi aduci de-acolo? |
Originally Posted by Nightwane:
Te inteleg, colega :-)) si sunt alaturi de voi unde? in curand cu cine? cam cu toata echipa de la revista si nu numai... de ce? o sa va spun.. cum? prin demisie, am mai spus, de ce nu esti atent? :) cand? incepand cu 11 oct nu voi mai lucra la site, va fi ultima zi ce-ti aduc? un film horror, evident! :-)) |
si cine ramane admin? :hmm: sper ca nu demoazela sus-mentionata. ca fetele fac gura la injuraturi :P
|
bafta Emi
|
farewell...
|
Hehe! Pittbul? Where are u? |
deocamdata avea probleme cu logarea pe forum :-)) imediat ce se prinde, poate va pune botnita :-)) cum va e norocul, asta e... esti baiat destept, te pricepi tu... ia povesteste-i tu putin cum e treaba cu... Violent Shit...:-)) |
ii explic nu numai cu Violent Shit ci si cu Slaughtered Vomit Dolls :D
|
De asta trebuie sa-mi spui si mie, ca pare interesant...:-)
|
sa-ti spun ce?
invat-o p-aia sa se logheze. si dup-aia vedem ce facem cu ea. e frumoasa? :P |
Originally Posted by Cinemania:
Multam! Sa fie! Am nevoie... si o sa am nevoie si de sprijinul vostru in curand... |
de ceeeee?
vine madama aia sau nu? |
La meetingul... de ramas bun... si de un nou inceput o sa aflati...
|
vine aia sau nu? sa ii dea cineva lectii de logare.
|
Nu vine mai, probabil face nani la ora asta, stati calmi...
|
Eu unul sunt cuminte, nu injur :w00t:
|
e 12 ora. cine dracu' doarme? doar Bubu care doarme pe el, in rest...nimeni...
|
Hopa! Deja mesajele tale s-au purificat brusc. Sunt mai... soft... :w00t:
|
:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Dragul si bunul Night! Si-a revenit! :w00t:
|
aidi bre, lasa-ma.
LE: ba care pula mea mi-a sters postul? ducetivanpulamea toti. |
Haide mai, eu va spun la revedere si voi injurati pe topicul meu? Nu-i frumos, mai...
|
pa, draga! :P
meh, e vina lu' Booboo ca ma streseaza. |
Nu te speria, cei care injura ar putea fi banati ulterior :w00t:
|
si cei de o etnie dubioasa la fel :love:
|
Hmm...
|
Deci puneti de tâlnirea aia, si vedem atunci.
'80-u' a devenit asa de ca lumea, de când cu cinemeetingurile europeeastic si supastarian, încât ar fi chiar pä felie. Iar dacä ne gräbim si mai prindem vreme beton, luäm iar masa aia de pe terasä. Poate mai câstig si eu încä douä pahare si-un desfäcätor. (Si Gloria, neapärat - sä-i facem botezul, si dupä ce-o botezäm bine, sä-i sustragem passwordu'.) Deci hai: sâmbätä 7 octombrie, h. 17:00, în '80? Cine e pentru, tovaräsi...? Se abtine cineva...? |
Originally Posted by Pitbull:
sub forma unui turneu, (pe banii cinemagia :D), acest eveniment ar trebui sa aiba loc macar si in Cluj, unde s-a format deja o vatra ce sustine (spiritual cel putin) orice intamplari de mare insemnatate mirosind a film. il salut de ramas bun si de bun inceput pe Emanuel! |
VAI!!
abia acum am citit... sint ink in stare d shoc :o cum adik, cinemagia fara emi!? asha cva e d neconceput... cre k o sa-mi dau si eu 'demisia' d la forumu asta, pt k p altu nu am kef sa intru (iar p ala cu punctu k un kktzel, cu atit mai putin! :sick: ) iar 'blog', eu nu-mi fac decit post-mortem! all things come to an end, i know... still, it's kinda sad... bafta in continuare, emi. sa n scrii! ;) |
cu bine....
ne vedem la bere, discutam, uram de bine, si ne imbatam, nu? sa decida careva unde si cand. i'm in. 100% |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Oricum, emi, succes in continuare si asteptam urmatorul tiran... ããã... ãsta, admin... :D |
Originally Posted by Pitbull:
Eu sunt de acord... ne vedem acolo! Astept sa veniti cu mic cu mare... :-) |
saraca... nici nu s-a logat si deja ... vorbiti de ea de parca e o carpa... poate vine una bitchy si va pune la zid sa vedeti ce va executa... :lol:
emi ... "things will never be the same again" ... pe fundalul asta albastru scrie EMI ... inca din prima zi ... sa auzim de bine... |
Iti multumesc White Rider... sa ne auzim cu bine soon!
|
Originally Posted by gionloc:
La TIFF 2007 facem un meeting si la Cluj... pentru noi inceputuri! |
de apreciat la Emanuel ca n-a pretins niciodata ca stie mai mult decat stie. asta inseamna bun-simt.
succes mai departe! ps: si sper ca o sa mai avem parte si de alte "batalii"! |
Multumesc.
Da, o sa mai avem parte cat de curand. |
Originally Posted by Bubu:
vine noua admina si spune "ho, ba, nu mai injurati, c'est BUBU" :lol: |
Originally Posted by marx:
cita ipocrizie din partea acestui marx...! sint convins ca-si freak miinile k pleak emi! si nu m-ar mira sa aflu k acelasi marx e in spatele spamurilor nenumarate d p ac. forum!! :sick: |
mai degraba herbert :P
|
eu stiu k TU ai cva cu (impotriva lui) herbert (k si cu/impotriva lui: bubu, pitbull, notorious... sa mai continui sau sa mai continuu? ;) ), dar nu: nu cred k e herbert... care ar fi motivul??
i'm telling u k e tov. marx: he has the reasons, the drive, the spite & the energy to do it! |
continuia si continuua :P
|
|
[quote="Alex Leo Serban"]
Originally Posted by marx:
|
... dk tu crezi k poti convinge p cineva cu ac. vorbe mieroase...
tocmai pt k munk lui emi am apreciat-o si eu - si el stie asta - am scris ceea c am scris! a ta - nu stiu, k nu m-am imbolnavit k sa-ti cer, k la doctor, a second opinion :lol: |
|
All times are GMT +2. The time now is 02:49. |