![]() |
Catherine Zeta-Jones,Salama Hayek sau Anjelina Jolie?
Care e mai talentata si mai senzuala? :happy:
|
Paola Rey
Cu siguranta Catherine Zeta-Jones! (*)
|
mai ca as vota cu SALAMA hayek.... :lol:
dar angelina jolie e cea mai buna (in ambele sensuri cerute d tine) |
- Oglinda oglinjoara......
- Angelina! Nu ca ar fi mai frumoasa sau mai talentata, dar ar acel ceva. Si o steluta pentru tine because intr-un post ai intebat si in celalalt ti-ai raspuns :) |
Salama Hayek, Catherine Branzeta Jones
|
toate trei la un loc...Angelina e buna din fatza, Catherine din spate iar Salma din partzi :D
|
Eu votez pentru Angelina.
|
Catherine Zeta Jones are o frumusetze mai divina , Angelina mai diabolica :lol: shi la talent crek e mai buna Jones shi aici.
|
...mai toate...depinde din ce unghi le privesti... :D...da' eu as merge pe mâna Salmei...ca eta na...e latina...si vad eu in ea o femeie pasionala...:>
|
Originally Posted by crin3l:
din parti...Catherine are eventual prezenta scenica si ceva sarm...nici nu se compara cu Angeliana |
Re: eu as lucra cu toate trei dar si CU RONA HARTNER
Originally Posted by TAMARAINSA:
my god, she's killing me!!!! :w00t: |
Si eu vreau sa lucrez ceva cu Angelia. :lol:
|
cu toate ca u o prea am la suflet, Salama Hayek mi se pare cea mai pasionala si senzuala din cele mentionate. ;)
|
Cea mai talentata este Catherine...cea mai frumoasa e Angelina Jolie....Salma are cate putin din amandoua
|
Originally Posted by Dea_Tofog:
Dar serios acum, ca cineva a gresit o data pot sa inteleg. Dar sa-i preluati greseala si sa o repetati? |
Mie mi-a placut FOARTE mult Selma in Frida. Mi s-a parut geniala, pasionala si cerebrala in acelasi timp, cred ca este de departe cel mai bun film al ei.
Anjelina jucat intr-un filmulet in care mi-a placut foarte mult, nu mai tin minte care era titlul, dar il avea ca partener pe Ryan Phillipe. Filmulet bunisor, siropos dar decent interpretat. |
Originally Posted by tibir:
Playing by Heart probabil.. didn't see it though. |
Plying by heart, multumesc mult. Merita vazut atunci cand nu vrei sa iti stresezi mai mult de 3 neuroni, dar sa te descoperi ca zambesti tot timpul
|
Salama Selma. . . . . . Salma Anjelina. . . . .Angelina |
Multumesc pentru observatii, nu promit ca le voi tine minte, dar nu se stie niciodata...
Este placut sa vezi ca cineva iti citeste mesajele, chiar si la modul critic |
Revin pentru ca vroiam sa il intreb pe cazemeer pe care o prefera. Am vazut alegerea si mi-a placut foarte mult modul in care o descrie pe Salma (am scris corect?).
Catherine m-a convins in Chicago si Traffic, dar de m-a suparat in Zorro (ala-i film?). Poate sunt subiectiv in alegeri, dar cand este vorba de femei asa de frumoase, nu suntem cu totii subiectivi?? |
Damn you boy u speak the truth! :D Frumusetea isi spune cuvantul!Vad k esti putin ironic...(scriindu`i lui Cezeemer(dak am scris corect) dak ai scris corect numele Salmei) stai linistit k e baiat de treaba si asa e el...corecteaza...si pe mine m`a corectat de cateva ori..fie k am crezut k e corect sau nu dar nu m`am certat cu el...e placut sa vb cu el :D :D :D !
|
:lol: :lol: nu-mi vine sa cred ca am scris Salama... din greseala, ii dai seama.
|
Originally Posted by Dominic:
Sincer chiar nu m-am suparat ca am fost corectat, ideea este ca nu am fost atent si chiar sunt convins ca este baiat de treaba. Sunt destul de "proaspat" pe forum si am gura cam sloboda... asa ca imi cer scuze anticipat :D |
|
Ok. Oricum am apreciat ironia si stim ca intotdeauna si in ironie se ascunde putin (sau mai mult) adevar.
|
Sure Catherine!
Sure Catherine! She's very beautifull, smart and a really good actrice! Idon't think she loves Michael but her inteligence come out when she dicovered he loves her! Good job Cathy!
Catherine was a real actrice in all her films, esspecially in Traffic, Chicago and Zorro! |
"Was"...fine said!BvO! :hmm:
|
Zeta
Frate, cum poate cineva sa zica k Angelina Jolie e frumoasa. Are fata ca un fund de borcan cu o pereche de buze crapate. E groaznica. In fine, gusturile nu se discuta.
Spre deosebire de Sal'a'ma si An'j'elina, Catherine danseaza 'de cazi in cap' si are o voce superba (Chicago dak nu ma credeti) ceea ce o face o actrita completa. No offense da e cea mai tare avand in vedere performantele artistice. Just my opinion, nobody has to agree. |
Re: Zeta
Originally Posted by Zettta:
|
de cele mai multe ori mi s-a parut ca e suficient sa fie doar Jolie si sa nu mai faca nimic in film ca sa stau cu gura cascata; e frumoasa, senzuala, are tot ce-i trebuie; revenind la spiritul critic si la ratiune spun ca Jolie are un rol care-i spala toate pacatele; ati vazut-o in Gia? Acolo joaca intr-adevar! In rest,...in rest, de fapt,nu conteaza.
|
ce naiba va aberati atat?deocamdata angelina e singura care are un oscar, daca nu ma insel, pentru girl interrupted.zeta-jones e draguta dar are talentul unei actrite de vodevil.si salma hayek nu stie decat sa isi arate sanii prin filmele prin care apare (vezi desperado si frida;cu un amendament:in frida mi-a placut si mie).
|
fiecare are dreptul la o opinie ,deci sunt intru totul de acord cu mistah j.daca ar trebui toti sa ne luam dupa ce zice majoritatea...nici pe Einstein nu il credeau cu toeria relativitatii :lol:
|
Originally Posted by Luke_Dorian:
|
sunt diferite ca gen...dar luandu-ma dupa rolurile lor ,Salma mi se pare cea mai buna,de substanta
|
|
Welcome tibir!Sper sa te simti bine pe forum!Desi, eu cand am intrat, acum 2 ani si ceva, nu am fost chiar asa bine primit! :P Insa lumea care era atunci, majoritatea au plecat de pe forum!Mai sunt cativa care incerca sa tina forumul asta viu...insa, sa recunoastem, nu mai este ce era odata!Good Luck! ;)
|
Scuze...netul meu de la Zapp isi spune cuvantul!Nu se vedea pagina nr 2.Scuze!!Continuati... :oops: :oops: :oops:
|
Normal k Angie k e super buna :P
|
catherine zeta-jones e cea mai tareee din loome so very beautyful :D i love zeta ! :love: :love: :love:
|
ba are mai multe oscaruri :P eu sunt cea mai mare fana a ei si o cunosc ffff bine so cute in chicago . l-am vazut pe cel romanesc cu ilinca goia . toate tariile au preluat chicago . nimeni nu a putut sa ajunga la nivelul musicalului american ! |
Angelina Jolie :D
|
Angelina emana senzualitate prin toti porii ei, nu este extraordinar de frumoasa dar cum numesti pe cineva care oriunde ar aparea arata bine?
Zeta Jones parca e bruneta tipica, mai sunt o gramada ca ea. Are ochii mici, iar ca actrita nu reuseste parca sa exprime ceva, e fada. Iar Salma are avantajul ca e hispanica, ii da un aer de femeie fierbinte :P Imi place mai mult de ea decat de Zeta-Jones. Cea mai frumoasa, chiar si talentata, mi se pare Penelope Cruz. Aia da femeie! That`s my opinion, fara suparare daca cineva nu e de acord. 8) |
Originally Posted by aayana:
zeta e cea mai tare si e unica :P si nu are ochii mici ii are fffff mari :P i are cam , ca o japoneza dar mai rotunzi un pic . si daca nu ar reusi ca actrita de ce ar fi luat oscarul ? se vede ca nu sti mai nimik despre ea si o critici fara sa o cunosti . a si daca nu-ti placea nu era nevoie sa o jignesti . si cum poate sa fie cea mai buna actrita tipica ? umf.........te-ai iutat vreodata pe bibeografia zetei ? |
Originally Posted by Luke_Dorian:
de ce sa nu se poata ? zeta e cea mai buna din loome nimeni nu o intrece . angelina nu mi se pare o frumusete . am vazut copillul pe care la facut cu bratt so cute , dar m nu mai cute ca , copii zetei :P |
Originally Posted by catherine zeta:
|
Zeta arata bine. Jolie joaca bine. Iar Hayek... ma lasa rece... ;)
|
am atat cat sa pot sa stiu destul de multe ca sa nu-ti spun cati ani am :P |
Am zis " fara suparare" , ok? De gustibus et coloribus, non disputandum ;)
Mai vrei indicii?
|
nu conteaza cati ani am , oricum se stie ca zeta e cea mai buna si cea mai buna si cea mai frumoasa .
|
All times are GMT +2. The time now is 18:08. |