![]() |
Tupac Shakur 1971 - 1996 ! Mai stie cineva de acest soldat ?
Rapper,Actor,Poet,Superstar....
De multa vreme tot ma framanta un gand. Ma intrebam dak cineva mai asculta muzica lui 2pac. Daca mai exista fani, care sa creada in acest rapper, sa creada in ceea ce a crezut pac. Yo unu zick din start Da!!! fara remushkri, fara dubii s.a.m.d. Voi ce zicetzi? |
.eu zic multam alora de l-au gaurit, mi-au scutit timpanele.
|
ar trb satzi respect parerea...dar esti UN TERMINAT....cum poti sa zici asa ceva? :shock:
|
Originally Posted by raptor:
:lol: La mai mare! Ar mai fi cativa ..., dar nu cred ca avem norocul asta. Aia de la "Black eyed peas" spre exemplu. |
Originally Posted by DTP-Ludacris:
pac-pac-pac! pac! |
tupac = never too pac-pac! ;)
thank god he's dead... |
Nu mai exista pic de respect :huh: .
In the event of my Demise when my heart can beat no more I Hope I Die For A Principle or A Belief that I had Lived 4 I will die Before My Time Because I feel the shadow's Depth so much I wanted 2 accomplish before I reached my Death I have come 2 grips with the possibility and wiped the last tear from My eyes I Loved All who were Positive In the event of my Demise By: Tupac Shakur |
Re: Tupac Shakur 1971 - 1996 ! Mai stie cineva de acest sold
:lol: .. like, only all the 50 cent wannabees in, like, every highschool... do you think you're, like, original?... [later edit] like, totally :lol: |
LOL! Ce de 'remushkri' am...ma 'remushk' la popou DoiCapac asta. Who gives a flying phewk about a gay nigger from outer space? Rapper = ce e aia? Actor = LOL! LE LOL! Unde mah? Poet= Idem Actor Superstar= Era chiar Jesus Christ Superstar. |
[quote="Nightwane"]
poate ar fi mai bine sa-i reintregesti imaginea un pic...drogat, dealer etc. |
.culmea ironiei-pe cind citeam laberatiile de aici ma trezesc in player cu "buffalo soldiers"....asta apropos de titlul "topicului" hehe.
|
Va dau bataie la toti daca va mai luati de 2PAC. Yo nu m-am luat de balariile care le-ascultai voi :P
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
deci recunosti ca tupac e o balarie...? :D |
Ghitza, vezi ca vine cinemania cu roacherii lui peste tine. Te face praf, iti da un iz de bläcuiala de lesini.
|
:D
|
:lol: glumetilor.
|
Da-i cu Negura Bunget!!!
|
.un sfint tzea eshit din gura, naithule.
|
Yo de-astea nu stiu :huh: . Masini, femei, bling bling si sunt fericit.
Nu-mi plac pletosii cu chitare ca ma sperie :shock: . Oricum 2Pac nu a murit. Se ascunde undeva in munti si asteapta momenul propice sa revina :lol: :lol: :lol: (stiti legenda) |
Fo`Sure :D
|
Legends Live Forever
Nu stiu de ce ai pus intrebarea asta unor terminati ca astia care mananca doar cacat despre tupac ! care nu i-au ascultat nici o melodie, care nu i-au citit nici o poezie, care n-au vazut nici un film cu el .... dar in schimb stiu sa traga concluzi despre el, nici eu nu ascult rock da nu ma apuc sa vorbesc de Fredie Mercury ca era un drogat si un poponar , nu`mi place muzica care o canta .. n`o ascult si gata. nu zic bine k a murit !! ... dar ce sa gandeasca mintea voastra de pletosi imputiti ? asa k daca n-ai ce cauta mars in mortzi tai de aici .... app .. am vazut ca unu pe acolo nu stia k tupac era si poet sau artist ... in fine .. el nici rapper nu stie prea bine ce inseamna .... uite aici unu site sa te informezi cine a fost Tupac S Amaru Shakur www.tupac.bleu.ro respect pt toti fani lui Tupac ( Legends Live Forever)
|
are you under the influence?
|
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac, Uhh Who shot me, But, your punks didn't finish Now, you 'bout to feel the wrath of a menace nigga, I hit 'em up |
deci LOL.
Thankye lord 2pac is dead. 2PAC este anticrestin, este un monolit al paganismului. DUMNEZEU FIE CU VOI! |
Deci te inseli! 2Pac avea o melodie care se chema: "Only God can Judge me". Deci rezulta clar ca nu era anticrestin, deoarece raspunde(a) in fata lui Dumnezeu! Si de asemenea el spunea: "Peace, Love and Respect", de unde rezulta ca nu era antisemit, rasist, homofob, homosexual, sexist, scientolog sau membru al "Super Adventure Club". Don't be hating ya'll!
|
Nigthy doar a lansat un atac ascuns la adresa debilului p.j. :lol:
|
"Am simtit ca singurul lucru care ma poate omora e chiar moartea"2pac
Hopa!Daca era de pe la noi,sigur se preda prin scoli in locul lui Stanescu! |
mda...filosof 2pac...omorat de pac-pac-uri
|
Originally Posted by Cinemania:
Filozof,poet,avea premonitii...Un nobil cavaler uitat in timpurile noastre de cacao! |
Originally Posted by 77ravens:
...el insusi de cacao.... |
fara o
|
.amin.
|
Rasistilor!( ;) )
|
re :
Ce plm faceti toti pe destepti mah ? sugemea-ti pula de terminati .... nu auzi mah in morti mati dak n-ai ce cauta marshi in morti tai de aici ... asc "muzica" aia a ta de kkt cu urlete si plm .... si lasa-ne in pace .... nici un cantaret de rock n-o sa scoata atatia bani din vanzarea albumelor atat cat a scos tupac asa k sugeti pula de distrusi si lasati-l sa se odihneasca in pace si app ... satanist ...om fara credinta in dumnezeu si mai cum vreti voi sa spuneti e ala care zice de o persoana "bine ca a murit" asa k numai mancati kkt despre tupac dak nu stiti nimic despre el.... www.tupac.bleu.ro un site unde au acces doar persoanele care apreciaza muzica luiu Tupac .... deci interzis satanistilor, obsedatilor sexuali, drogatilor cu alte cuvinte rockarii n-au ce cauta ... hai bft nu uitati sa-mi scrieti
|
Ezac despre asta este vorba... 2Pac ar fi mandru de tine :hmm: Sau mai bine NU.
|
Re: re :
Originally Posted by cash96:
o sa iti scriu o dedicatie in necrolog |
Re: re :
Originally Posted by cash96:
Homeboy, you're dead-wrong! http://www.riaa.com/gp/bestsellers/topartists.asp Doesn't it hurt to be so pathetic? |
da-l incolo ca e din ala scurs de printre blocuri
|
Distrusi mai sunteti....
2PAC 4 LIFE |
correction: 2Capac e distrus. Dpdv fizic. Adica e putrezit and stuff. Ca dpdv muzical...LOL! Am scris muzica si 2Capac in acelasi post. Silly me!
|
|
"Distrusi" as in "RealK" distrusi, or something else? :? |
Forumurile de aici sunt pline de oameni mult prea doxati care traiesc in lumea lor si nu mai disting realitatea de imaginatie.NightWane esti ciudat rau frate in adevaratul sens al cuvantului.Mai iesi si tu din beci sa vezi lumina zilei poate te ajuta cu ceva iar despre tine Cinemania spune totul poza!Ce aveti voi cu 2Pac?Macar de ati fi ascultat si voi muzica lui mai ziceam si eu dar erati ocupati dand din cap si lovindu-va pe hard metal!Daca nu va intereseaza forumul nu mai scrieti ca n-are rost.Seriously dudes get a life and stop actin' like GOD!Couse' u not!U just a pussy ass fart! 8)
|
Hell, someone got hit pretty bad by the PMS.
|
.lol. e f. amuzant acilea. da' cita vina, cit pathos pentru un neica-nimeni, un vintura-lume(lumea ailalta, mai nou)...
.c'est drole. am zis bine? mentionez ca eu nu sunt fracofon. ps.noi nu suntem satanisti, noi ascultam rock crestin = aveti ceva cu noi-aveti ceva cu Dumnezeu. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
LOL, I mean lol...pot sa mut asta la "...aberatii"?! Ce aveti voi cu 2Pac?Macar de ati fi ascultat si voi muzica lui mai ziceam si eu dar erati ocupati dand din cap si lovindu-va pe hard metal!Daca nu va intereseaza forumul nu mai scrieti ca n-are rost.Seriously dudes get a life and stop actin' like GOD!Couse' u not!U just a pussy ass fart! 8)[/quote] ...si pe asta...pai mai da-te-n mortii ma-tii de futincurist stresat si frustrat |
|
Si oscaranjiu asta a fost actor?sai dea dumnezeu viata acolo in mormant sau unde o fi
|
All times are GMT +2. The time now is 13:19. |