![]() |
Daca ati fi fost animale, ce v-ar fi placut sa fiti?
Daca ati fi fost animale, ce v-ar fi placut sa fiti si exemplificati de ce?
|
In nici un caz om! Multumesc lui Dumnezeu cä m-a fäcut ceea ce se vede-n nick si avatar - si cred cä alte explicatii sunt de prisos.
|
Io asi fii vrut sa fiu uo pasare ca sa ma pot caca din copaci pe capetele la oameni. *DROOL*
|
Pegas...
p.s. Stiu ca e o creatura mitologica si ca nu exista! |
Ba existä - în varianta aia cu douä roti, pedale si ghidon (desi am o bänuialä cä tinteai putin mai sus... ;) ).
|
1. vultur of justice
2. un sfinx moderator vrei sa fii miliardar 3. o piatra |
Originally Posted by Bulumulu:
|
un raptor zburator (sorry, raptorele original) :D
|
C-est' copil? :shock: Il confunzi cu pterodactylu', cu pteranodonu', cu pterozaurii-n genere? :(( Raptorii originali erau fugäreti, nu zburätori - erau äia care-n "Jurassic Park" joacä leapsa la sfârsit cu plozii prin bucätärie, de vine Tyrannosaurus Rexu' si-i papä!
|
Originally Posted by Pitbull:
adica no risk no fun sau all or nothing- for the thrill of it |
Originally Posted by Bulumulu:
|
animalic fantasies for educational purposes 8)
4. un leopard kitsch :P |
Originally Posted by Pitbull:
nu, nu, bine am zis...zburator....un raptor zburator vreau sa fiu...sa-l musc pe pitbul si apoi s-o iau la sanatoasa prin vazduh |
Ursuletul de plus cu care doarme Daniel Day-Lewis (ca ursuletul lui Billy Zane nu-mi da voie comunitatea cinemagista sa fiu)
|
godzilla :D
ca sa devastez cat mai devastator :w00t: |
Intrebarea e aiurea. Multumesc Domnului ca sunt om.
Si sa n-aud glume proaste cu "care domn" :) |
Mi-as fi dorit sa fiu un melc rapid cu ochelari de soare.
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
|
Corb...
Sau vulpe... Sau urs de Pipera... |
pisica.
pantera? ma rog - merge si tigru... sau leo ;) |
@cinemania-c'est ok, e doar o alta recunoastere a valorii mele ;) :lol:
@all. :huh: of doamne. ce mineral ati fi dorit sa fiti? sau ce nume asiatic ati dori sa aveti?sau ce planta?... .gizzass. ...evident, o tufa de asparagus. :happy: |
sau de ce nu
"daca ati fi o boala, ce boala ati dori sa fiti?" |
.una genitala! :)
|
sifilis? ..sa fii mai complex, nu de alta
|
...e, as prefera sa nu fiu una specifica...sa fie asa...interschimbabile, eu fiind mai nehotarat de felul meu....adica zici sifilis si te pomenesti ca de fapt vrei gonoree si nu mai poti schimba....pai unde am ajunge?
|
nu conteaza, incurabila sa fie... muahahhaha 8)
|
lepra
|
omida.
|
Mineral? Hai sä zicem andezit, cä-l mai tin minte de la geologie, si-mi place cum sunä, si coloanele din fatä de la Gara de Nord sunt si ele de andezit.
Plantä? Un hibrid miciurinian de tuberozä cu bäsina-porcului. Boalä? Paranoia criticä, evident, ca amicu' Avida Dollars! Incältäminte? O cizmä - nu râdeti! Vreau Wellington! Imbräcäminte? Un frac rupt în coate. ...bäi, pe bune, asta-ncepe sä semene cu jocul "Ce-ar fi dac-ar fi?" Pentru cine nu stie: cineva îsi alege un cineva si nu spune, si ceilalti întreabä "Ce-ar fi dac-ar fi... (animal, plantä, mineral, mâncare, hainä, încältare, clädire, etc., etc.)?", si el zice, si ei trebuie sä ghiceascä personaju'. Hai, îl jucäm? O sä-l facem pe persoane din cinematografie (româneascä si universalä), plus cinemagicieni. Limita de ghicit: maximum 20 de întrebäri. Cine ghiceste mai devreme, propune personaj nou. Dacä dupä 20 de räspunsuri nu ghiceste nimeni, autorul zice cine-a fost, si propune altul. Si tot asa. (Pe-ästa-l jucam în echipele de filmare, când ardeam gazu' pe la sediu, sau pe platou, când n-aveam una, n-aveam alta, si nu filmam. Sau în autocare, microbuji si hoteluri, în deplasäri.) Ziceti, si deschid topic separat. |
Urs, ca sa fac totul cu labele mele.
|
Parol? Ca ursul din povestea aia pe care le-o spunea täticu' copiilor la culcare?
- ...si atunci, dragii mei, ursul o luä la picior... - Da', täticule, ursu' are picior, ca oamenii? - A, bravo, fetita tatii! Deci: ...atunci, ursul o luä la labä... |
mmmh threadsinestezie sau anestezie
in alta ordine de idei 5. hedwig, a transsexual german shepherd with poodel tendencies |
ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha... geeeeeeenial!!!
|
4. un leopard kitsch :P
Originally Posted by Alex Leo Serban:
:lol: nu conteaza, felin si paros sa fie :lol: |
animal - nu stiu, o pasare protejata de lege - soim, eventual ?
boala - meningita sau malarie. arma - otrava. |
rabbit :D
|
pantera neagra
|
lol la ultimii 3 pt sinceritate :P
6. boala - una pentru toti |
eu porc pentru ca are orgasm 30 de minute :D
|
.ca fapt divers,leii se pot fute fara prea mult stress de cca 50 de ori/zi. asa ca ai de ales: durata sau cantitate?
|
se pun si cei in zodia leu? :shock:
|
Da, da' numai RON.
|
:lol: = un überfucker pork in zodia leu.... :lol:
|
Soparla :) ma pot strecura mai usor...
|
in ce?
|
Sopârlita liberä?