![]() |
Paste fericit, prieteni
tineti ochii deschisi sa va intre lumina-n ei; tineti atentia treaza sa-ntelegeti ce vi se-ntampla.
sa ne revedem cu bine dupa sarbatori si vedem atunci ce mai vedem. copy/paste fericit pana atunci, de oriunde v-ati inspira. AF1 |
mai scutit de facut un topic... :)
urez tuturor forumistilor un paste fericit, si...pofta buna :P |
Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va daruiasca lumina, sa va aduca liniste sufleteasca, sanatate si peace to all. :)
|
(si voi sa pasteti fericiti...uuf, lipsa de inspiratie).
Sarbatori fericite, prieteni, si sa ne fie bine, fiecaruia cum numai el stie. avez du la grije... |
Vroiam sa arunc cu urari mai inspre seara, dar daca tot sunt aici: Sarbatori fericite, Paste fericit si La multi ani (ca nu strica niciodata)!!!
|
da, da, da, toate urarile acum !!! :D ce zici tu MinRep imi aduce aminte de scena aia din Taxi driver in care De Niro scrie o felicitare la parinti si zice: draga mama, iti urez la multi ani de ziua ta care a fost acum o luna, de ziua Mamei care a fost acu' o saptamana, si iti urez si Craciun fericit si toate cele bune in anu' care vine... :)
oricum, pentru Prieteni, toate acum si in fiecare zi! Sarbatori fericite! |
Paste si voi Fericit.
|
paste fericit and stuff
|
Christos a înviat!
|
adevarat a inviat :P
|
JC Ressurection confirmed.
|
astept dovezi...
|
merry easter everyone. :D
|
tuturor... si de la mine urarile de rigoare... (nu de altceva... da mi-e lene sa repet ce s-a mai zis mai sus...asadar...subscriu :d)
|
Nu, dar imi place afisul. Acum stiu la ce film sa ma uit in seara asta, mai ales ca e cu James Stewart, unul din preferatii mei :D
On-topic: Paste fericit! |
Sarbatori fericite,sunt nevoita sa ma retrag!
Pitbull si Illotempore,uitati-va in oglinda,nu sunteti ceea ce vreti sa pareti. |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
Originally Posted by Liviu-:
Este un film minunat. |
Originally Posted by Pauline Bannata:
Un moment de reculegere, va rog. De ajuns. Sunt un tip onest si obiectiv si detasat, in ultimul timp, nush ce dracu e cu mine, probabil ma violeaza prin somn o fatuca din alta galaxie si ma binedispune, in fine! Am vazut si eu cum arata in realitate Pitbull si Illotempore. Niciunul dintre ei nu sunt atat de frumosi incat sa se laude cu asta, poate numai cu make up marca Hollywood. Dar cine e atat de sexos pe forumul asta? Altfel nu ar mai sta aici, si-ar fi reusit sa se impuna in real-life cu prezenta fizica..whatever! Pitbull e cam scund sa intre in vreo trupa de Chippandey iar Illo nu e atat de dotata in solduri incat sa trezeasca organele pe strazi in serie, adica, nici grasuna nu era buna, dar nici ca ea, ma intelegeti. Oricum, Illo poate merge la o sala si se poate indopa cu proteine, -- asta ii recomand uneori si prietenei si ea-si muta figurina la 120 de grade.. - dar ce facem cu Pit??? Cum il crestem? Nu asta era ideea. Amandoi, atat Illo cat si Pit, au o frumusete launtrica betonata zdravan cu o duritate peste media admisa in conversatiile neuptolemiene. Ei nu sunt frumosi angelici ori diavolici, dar prin felul lor de a fi, ca multi alti oameni de fapt, ei reusesc sa se faca cu adevarat placuti, ba chiar mai placuti decat sexosii masculi cheptosi si socantele nimfe venusiene. Cand ii ai pe ei alaturi - nu din experienta, dintr-o adanca empatie - simti cat poate face un om cu calitatile sale si iti sunt un exemplu de urmat cand mai ai vreo criza in fata oglinzii ca nu arati ca Johnny Deep ori Keira Knightley. Multi oameni pot fi placuti astfel. Am intalnit destui in viata, si dintr-ailalti "frumosi" la ambalaj care-ti trezeau stari de voma atunci cand deschideau gura ori treceau la "fapte". Asa ca Pauline spune aiureli, de o credeti cadeti la mintea ei, ba chiar cu mult sub IQ-ul ei. ;) |
Keira nu-i tocmai de invidiat, n-are sani aproape deloc.
Pit s-ar putea apuca de baschet, cat timp Illo e la sala. :D |
N-am nevoie, mä simt la fix în cei 1,76 m. ai mei.
|
Originally Posted by Pitbull:
Citind ce a scris Neupto, crezusem ca esti mai scund. Sarbatori fericite tuturor! Si aveti grija cu mancarea, ce si cat! |
Hai Sarbateri Fericite!
http://www.cinemagia.ro/forum/newrep...te=1&p=1447593 |
Paşte fericit :)
|
Originally Posted by StefanDo:
Cine? Unde? :) |
Originally Posted by Neuptolem:
ce ai dom'ne cu soldurile mele? am 91 la solduri (in liceu am fost model Jolidon:cool: ) nu sunt atat de skinny, sunt atletica si inalta, am 1.77 ....Pitbull zi si tu ca doar m-ai vazut :) |
si Stefan poate sa confirme :p
|
Originally Posted by illotempore2002:
Am aprins lumânäri pentru toti cei vii care s-ar putea considera în dusmänie cu mine, si m-am împäcat cu ei (inclusiv apropo de ultimele douä zile pe forum). Ii rog sä mä ierte. Paste luminos si fericit, tuturor! |
pai te-am ispitit io dom'ne?
nu-mi sta in fire sa fac asa ceva! foarte bine ca i-ai iertat, este si firesc asa! |
Paste fericit ! Va iubesc ! Ok pupici mersi ... sau cum era formula ? :p
|
OK pupici merci! (I.M.M. Copyright)
|
Paşte fericit! Doamne-ajută! :)
|
Happy Easter to everyone!
OK, pupici, merci. (C) |
Hristos a Inviat ! & Adevarat a Inviat !
Fara vorbele plictisitoare de rigoare. |
Hristos a-nviat!
|
nu, e doar un mit.
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Nu modifica lasa asa :)
|
pai sa modifice ca sa nu ma mai trezesc raspunzand aiurea :D
|
Originally Posted by redmen:
|
Time to wake this topic up !
Eu o sa fiu out of the forum pana dupa Sarbatori asa ca zic de pe amu: Hristos a inviat ! Enjoy the holiday, the family the sun, the good food, the wine, the life .... :-* |
Si de la mine pentru toata lumea care citeste si care nu : sa va simtiti cat mai bine! :)
|
Sarbatori Fericite!! :)
|
Paste fericit O:-) all!
|
Si eu plec, asadar: Sarbatori fericite, simtiti-va bine!
|
Eu stiam ca e corect Pasti, nu Paste.
BTW, Happy Hans Christian Andersen day! |
Happy Easter everyone!
|
Si io voi fi plecata. Sarbatori fericite! Sa va simtit bine! :)
|
Da. Sarbatori implinite, copii, Mai vorbim pe marti.
|
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |