![]() |
Se cauta moderatori
CineMagia cauta moderatori pentru forum.
Astept doritorii sa-mi trimita mesaje private cu forumurile pe care vor sa le modereze. Bafta! Impreuna pentru o CineMagie mai buna! (Daniel) |
...de ce?ce se intampla?
|
Iar e pacaleala?
:P |
.nu prea cred...eu as fi interesat de treaba asta.
|
mda interesanta faza
si dac nar fi fost vorbitu aiurea al lu emanuel legat de o rubrica de revista pt mine mas baga |
Originally Posted by KORBEN:
|
Originally Posted by nume:
Nu cred ca stii sa citesti |
Daca mesajul are continut nu trebuie sa te-ncurci in virgule si-n cratime. Da' daca mesajul n-are nici continut nici cratime se cuvine sa i se reproseze ceva respectivului. |
Originally Posted by BeNnY:
Ca atare, BeNnY, ia de la mine o virgula si pune-o dupa continut. Urmeaza emoticonul de evil. nume are dreptate. Urmeaza emoticonul care face cu ochiul, gen am zis ceva cu subinteles. |
Mesajul meu avea semicontinut, deci puteam sa ma lipsesc de cateva virgulite 8) Korben n-ar fi un moderator bun, pentru ca nu are acces 'stabil' la internet.
Si imi fac aici un supply de virgule, daca-mi mai lipsesc pe viitor iau de aici: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Am ris la supply-ul de virgule, da' vezi ca mesaju' meu era ca lama Gilette, cu doua taisuri. Am zis sa pui virgula dupa continut (recte dupa mesaj, in loc de punct, experimenind astfel o grafie moderna). Gen: Ana are mere, |
@nume
la ce scrii, indeed, tu ai fii la potrivit te`ai antura mai bine cu ambra blu, intr-un yo!mtv-raps-intelectual-street-fake-cool-style @ambra blu ai facut un filmulet si-ai devenit pedant tipic atf |
Doamne fereste sa scrii la vreun ziar sau revista !!! Cate p. in gat ti-ai lua de la aia nevoiti sa te corecteze. |
Nu mai scrie cu picioarele, pliz. E suficient ca gindesti cu curu'. |
Funny you should say that. In rest, in ultimul timp o arzi continuu aiurea, deci siktir. |
Imi depun candidatura la sectiunea "Noutati!". :w00t:
Sa-mi spuneti cate semnaturi trebuie sa strang, si unde sa le depun. Cand incepe campania electorala? :P |
Iar eu imi depun candidatura la sectiunea 'vechituri'. :?
|
ce responsabilitati are, de fapt, un moderator ?
|
Iti spun eu...
El trebuia sa aiba grija ca nu sunt incalcate regulile...si sa le reporteze adminului...atat... |
Aiurea.
Pe partea cu regulamentul mai putin, cea mai importanta functie e sa aiba grija ca discutiile sa fie in limitele ratiunii, sa aiba grija ca sectiunea moderata de el sa fie spamless, sa nu apara topicuri gen 'va dam bani gratis' cum a aparut unul (sau doua) zilele trecute, sa mute topicurile daca isi au locul in alta parte etc. Prea multe de zis. Formal: Cine sunt moderatorii? Moderatorii sunt persoane (sau grupuri de persoane) a caror menire este sa aiba grija de forumuri in mod constant. Au permisiunea de a modifica sau sterge mesajele si de a bloca, debloca, muta, sterge si imparti subiectele de discutie in forumurile pe care le modereaza. In mod general, moderatorii exista pentru a avea grija ca utilizatorii sa nu scrie "pe langa subiect" si sa nu scrie materiale abuzive sau ofensatoare. |
Da...aiurea...eu sunt deja admin pe un forum...
Si tu ai spus exact ce am spus si eu in afara de partea a doua... Au voia sa stearga, edit etc. posturile la topicurile la care sunt "sefi"...si tot tre sa raportezi adminului... |
Nu cunosti cinemagia. N-ai ce sa raportezi adminului.
|
|
felicitari, Minrep si BeNnY pentru noua postura de moderatori!!!!! cinemagia has a great future! :) La mai mare.
|
Multumesc
|
wow, la cat s-a aberat aici, ma mir ca s-a umplut forumu' de noi moderatori...
|
Mä bucurä alegerea, mi se pare înteleaptä. Felicitäri atât lui MinRep si BeNnY, cât si lui Emanuel si cui a mai contribuit la alegerea lor.
Acum, bäieti, contez pe voi. Nu fiti dictatori, nu exagerati cu cenzura. Folositi mai mult "split", "move" si "lock". Dar nu ezitati nici cu "delete", acolo unde-i clar cä pute. |
subscriu. noroc bun, fir intins si la mai mare!
|
Multumesc si eu.
|
Originally Posted by Pitbull:
Acum, baieti, nu contez pe voi, fiti dictatori, exagerati cu cenzura, nu folositi "split", "move" si "lock" si mai ales stergeti la greu (preferabil cand veniti ebrietati tarziu in noapte). |
Originally Posted by Pitbull:
|
m-am voluntariat si eu(doar la cafenea).... dar cine dracu ma baga pe mine in seama... 8) :P
|
Am uitat sa-i felicit pe Gaandalf si Longshot. Si pe raptor, of course, "Cafeneaua" e sectiunea cea mai dificila...
|
Normal ca nu te bucura alegerea. Acum, doar nu te asteptai, sincer, sa las numerotarea de catre tine a greselilor mele ca moderator la un topic despre chestii de vazut la TV, nu? Bineinteles ca acum crezi ca am ceva cu tine. E ultima oara cand justific chestiile astea, in general ar trebui sa stiti voi ce si cum si de ce a disparut. (desi voi incerca sa sterg cat mai putine mesaje de acum incolo) |
Originally Posted by Leonard:
Au mai fost si altii, stai calm. S-a facut o alegere. Sa-ti reamintesc ca si tu ai vrut sa fi moderator si ai intrebat ce iese la afacerea asta? |
@minrep
danke si bafta la clasic. u'll need it. 8) |
right back @ ya' ... Min Rep
|
ok, cine sunt noii moderatori si pe ce sectiuni ?
|
acum i-am vazut si eu si pe longshot, gandalf, raptor... cool! generatia tanara rulz. bravo pentru cine a hotarat chestia asta! bravo baieti, BeNnY mana forte, how cool! MinRep, yep, Clasicul ala e o chestie dificila se pare, no doubt u'll deal with it. totusi sunt multe sectiuni la Film in general care ar trebui sa figureze la Clasic dupa parerea mea. Gen: Kubrick, Bergman, Otto E Mezzo, Blow-up, si altele. Doar o sugestie.
|
As vrea si eu sa fiu moderator,dar cand o sa fiu guru. :D
|
Originally Posted by Denis_stelistu:
Taci wei... |
eu ma ofer sa fiu moderator la vacile alea.
|
ArsDeViu...merita mod ! :sleep:
|
Originally Posted by Nightwane:
si sa mai zici ca visele nu devin realitate. :D |
Originally Posted by raptor:
stai draga ca inca nu m-am dus la constanta unde-s grecii cu vacile lor. |
Originally Posted by Nightwane:
|
Originally Posted by Gaandalf:
ce e aia? :shock: |
:lol: gata,ca va sterg. conferinta e conferinta, cafeneaua e cafenea.
|
Da, sunt niste cretini si niste idioti astia doi , nu-i asa nume?? Ca noi restul de fapt!! |
Originally Posted by Blue:
you're a different kind of idiot. you're in the same league of extraordinary idiots with Denis_stelistu. |
All times are GMT +2. The time now is 10:53. |